• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Frujj

    Nibla: Skönt att höra!
    Hoppas maken kryar på sig snart oxå så han kan hjälpa till att jaga dottern

  • Nibla

    God eftermiddag!

    Här är vi pigga och alerta igen! Sköööönt! Vi har varit på sångstund och Lovisa tyckte det var såååå skoj att leka med sina kompisar igen. Vi har gått en promenad också, verkligen skönt med frisk luft!
    I eftermiddag ska vi till BVC och vaccinera lillskruttan. Tänkte vaccinera mig själv också, men vaccinet för vuxna är slut på vår VC.

  • Frujj

    Nibla: Skönt att ni mår bättre! Men synd med vaccinet, hoppas de snart får in igen, så ni kan få er dos! Jag fick lite ont i armen av vaccinet igår och kände mig lite febrig på kvällen, imorse när jag vaknade så var det borta (feberkänslan) men nu kom det tillbaka igen :( Ushc. Ja inga 40 grader bara den där sjukdomskänslan. Men hellre det än svinis och ligga deckad i 14 dagar.

    Idag har jag beställt en väggdekor Gjorde en "egen" design efter att ha fått en idé! :) Om ni klickar på "reklamrutan" i högerspalten på min blogg så kommer ni till deras hemsida, sen så finns min grej under Special orders

  • Bauti

    Hej

    Mår bra nu. En kräkning så var det över. Kan ju oxå bero på min graviditet.

    Frujj
    Jag beställde väggdecorer i går. Det blev små barnfötter och små hundtassar som sitter på strömbrytaren.

  • FruTez

    Frujj: Jättefin väggdekor! Kul också att det är en egendesign!

    Jag blev precis anklagad av en kund. Visste inte om jag skulle skratta eller bli arg. Såhär gick det till:

    Han ringde till huvudväxeln och det första han sa med sin "fisförnäma rikssvenska dialekt" var: "oj, kom jag till växeln?" Han bad sedan om att bli kopplad till Sundsvall. Jag svarade nått i stil med "javisst, ett ögonblick" och satte på sekretessen. Då hörde jag honom säga (ironiskt) till någon brevid: Hörrööö.... jag kom till växeln!? Hon lät ju helt blond!"

    Hahaha! Hur fel hade inte han då?! Fast jag fattar inte hur han kunde säga att jag lät "blond". Hann ju knappt säga nått till honom! Va mycket konstiga människor det finns!

  • Frujj

    Tezz: Haha sicken dum karl. Du skulle tagit bort sekretessen (eller hur man nu gör jag kan inget om växlar) och sagt "ursäkta mig herrn, men jag är mörkhårig" HAHAHA

    Bättre o skratta åt såna än att bli arg, bara slöseri på energi!

    Ja jag är jätteglad över väggdekoren :) Sååå nöjd att jag äntligen fick till det! Och texten som står i, betyder inte att jag älskar barnmat, utan "Att alltid älska". Ville ha nåt annat än amor vincit omnia och dom där "gamla vanliga"

  • Frujj

    Urk jag känner mig lite hängig idag, undra om det är sprutan igår. Känns lite febrigt fast jag hade "bara" 37,8. Hoppas det går över snart...
    Hur gick det för Lill-Nibla att ta sprutan idag?

  • Nibla

    Det gick bra med sprutan för Lill-Nibla. Hon skrek till vid sticket och skrek i fem sekunder. Sen såg hon leksakerna under bordet mitt emot där vi satt, då glömde hon nog bort att det gjort ont. Men hon blängde lite på BVC-tanten. Känns skönt att ha det gjort! Och hon verkar inte fått några direkta biverkningar heller, men det kanske visar sig mer imorgon.

    Snart är det DH!

  • Carma07

    Godkväll

    Linum: Vad skönt att äntligen få ha kommit tillbaka till Göteborg.

    Nibla: Skönt att ni är friska igen.

    Frujj: Snygg väggdekor. Hoppas att det bara är biverkningar av vaccinet och inget annat.

    Idag har det verkligen varit en seg dag här hemma. Lilltjejen har hållt mig vaken halva natten genom att killa mig på armarna. Jätteskönt till en början men efter en timme eller så blir huden så mättad av sådan beröring att det nästan gör ont. Till slut vaknade vi till ordentligt och vi fattade att hon troligtvis var hungrig och gav henne välling vilket gjorde susen så vi fick sova lite till. Tyvärr sover hon dåligt på dagarna nu också och när man själv är jättetrött får man verkligen kämpa för sitt tålamod.

    Men imorgon blir det kul. Ska ner och träffa några gamla kompisar från Lisebergstiden som jag inte har sett på många år. Ska bli jättekul att ses igen.

  • Carma07

    Nibla: Fick ni papper hem ang vaccinet eller ringde ni och frågade efter det själva?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!