• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Nibla

    Frujj,
    har också funderat på en Carena paraplysulky!

    Vi är jättenöjda med vår trehjuling, den är bra att gå långpromenader med. Lätt att manövrera och stabil.
    Fast blir det ett barn till så köper vi nog en ny vagn, har spanat in en annan trehjuling med vändbar sits, kommer dock inte ihåg märket.

  • Frujj

    Ja, Carenan är ju perfekt att ha med sig i bilen om man bara ska en snabbis till affären, eller ta med i båten, på resan osv.. Men man behöver en vagn till för det är ju som sagt inte vagnen man går den långa skogspromenaden med.

    Man skulle kanske uppfinna en "allt-i-ett-vagn" vips i ett handlslag så förvandlas den från lätt paraplysulky till dubbelvagn till skogspromenadsvagnen osv

  • Nibla

    God morgon!

    Idag var vi uppe tidigt för en gångs skull. Kl 7.30.

    Lillan vaknade inatt och var ledsen så jag lyfte över henne till oss. Hon är som en propeller i sängen så imorse väckte N mig försiktigt och bad mig kolla in Lillan. Då halvsatt hon och sov mot N's rumpa. Hahah!

    Idag ska jag till en gammal kollega och hennes son. Har inte träffat dem sen valborgsmässoafton och de bor bara en mil härifrån.....Konstigt att det är så med vissa! Man trivs jättebra när man väl träffas, men det blir inte så ofta. Och när man väl träffas så säger man att nu ska det inte gå så långt emellan.

    Förresten, var är Linum? Har inte sett till henne här på ett tag.

  • Ab fab

    Mornings

    här händer inte mycket- jobb o slappande hemma är väl det som händer.

    Linum- hon svarade på mejl igår men hon är väl uppslukad av storstaden

  • Carma07

    Morsning korsning

    Här händer heller inte mycket. Idag blir det ett besök hos bm för min del och sedan blir det drop-in för vaccination för lilltjejen. Och om orken och tiden räcker till så kanske ett besök på familjecentralen så lilltjejen får leka av sig lite.

  • Bauti

    Hej

    Träffade Herr & Fru Linum på Maxi igår, så dom båda är vid liv

    Idag bakas det bröd igen. Skall baka 100 foccacia till bazaren så det är just det jag gör. Och frukostbröd till oss tomtar här. Kul att få stillat baksuget, har kommit in i något konstigt begär av att baka bullar och bröd??? Skyller på graviditeten, som vanligt.

  • Nibla

    Bauti,
    Jag bakade som bara den de två sista veckorna innan Lovisa föddes. Det var väldigt behändigt att ha frysen full med fikabröd, för man orkar inte direkt baka när bebben väl kommit. Inte den första veckan i alla fall!

  • FruTez

    Bauti: Du bakar ju som bara den med en bulle jäsande i ugnen!

    Abbe: Har bakat det med svärföräldrarna, men det är svärmor som förbereder degen. Vi bara kommer dit och hjälper till att "baka ut" det och dricker glögg. Mysigt!

  • Ab fab

    det var en artikel i förra veckans GP om att baka knäcke så jag blev lite sugen på det

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!