• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Ab fab

    Det är skitjobbigt i sådana situationer Nibla- been there done that. jag har verkligen gjort slut med två "vänner" under mina dagar. En som utnttjade mig som plånbok och en som skällde på mig (orättvist enligt mig naturligtvis). Det svider men jag tror verkligen att ni på något sätt gjort slut. Vuxit i från varandra. jag är ju inte så analytisk av mig så mitt råd är - glöm o gå vidare. du har sannare vänner än så

  • Bauti

    Nibla, ibland måste man inse att det finns folk som inte är ens vänner längre.
    Du kan bara se till dig själv och känna efter hur du vill göra.

  • Carma07

    Nibla: Glömde säga när du var här ang situationen;
    "Var sak har sin tid"

    Glömde också fråga hur det gick på fotograferingen? Eller var du hemma hos Frujj förresten? Och tack för idag.

    Som sagt så blev det först en liten playdate med Nibla och lilla L i förmiddags. Efter lunch och middagslur blev det en tur till jobbet där vi firade min kusin som fyller år idag. I övrigt en lugn dag.

  • Linum

    Nibla: Svårtolkat. SMS är ett korkat sätt att kommunnicera, för det första. Ibland växer man helt enkelt ifrån varandra. Tråkigt men sant. Ibland hittar man vänner och ovänner där man minst anar det.

    Verkar inte som att fröken Borås är så nöjd med sin tillvaro, och istället för att reda ut det tar hon ut det på er. Märklig människa. Är alla boråsare sådana? Det finns säkert en bra förklaring till alltihop. Det fröken Borås behöver är kanske någon som säger till henne ett och annat? Ibland beter sig folk konstigt och fattar det inte själva förrän någon säger åt dem.

  • FruTez

    Kikar in här och vill önska er alla en uuuuunderbar helg!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

  • Carma07

    Godförmiddag

    Har återigen en liten tjej som har lite svårt att sova pga av tänder troligtvis och har legat och kittlat mig på armarna sedan klockan fyra i morse. Sedan blev hon jättepigg klockan sex redan så idag har jag lite svårt att hålla mig vaken. *gäsp*

    Helgen har varit väldigt lugn vilket inte är bra. Hade planerat massor jag skulle göra men blev inte mycket gjort utav det.

    Hoppas ni andra har haft en bra helg och att ni får en bra vecka.

  • FruTez

    Carma: Inte kul att bli kittlad sedan kl 4! Hoppas tänderna kommer snart så lillan får ro. Hur är det annars med magen? Har lillan förstått att det är en bebis där?

    Själv mår jag ok, fast jag känner mig tung som ett hus! Igårkväll verkade det som att bebisen la sig rakt på ishiasnerven eller nått. Kunde knappt gå, då det strålade värk rak nerför ena skinkan och nerför benet. Har knappt sovit nått alls, för det har gjort så ont, samtidigt har det stramat i magen, jag har gått upp o kissat 4 ggr inatt OCH vaknat av en snarkande make. Så skönt att idag är min sista arbetsdag! Imorgon ska jag inte ställa klockan utan bara ligga och dra mig hela dagen! Inte göra ett smack! *myser vid tanken*

    Ska vi försöka få till en fika innan bebisarna börjar trilla ut?

  • Bauti

    Hej

    Underbart väder med snö

    Fika låter som en bra ide. Jag kan nästan jämt.

    Tez, jag känner igen det där med värk. Det har jag haft alldeles för länge, bara att vända sig om i sängen gör så in i h------ ont.
    Skönt att du har "ledigt" nu fram tills babytime.

  • Linum

    Tezz: Då har du en liten, liten aning om vad jag gick igenom under nästan 6 månader i sträck förra året...

    Idag vankas det julkorv och potatismos i det kallebäckska köket. Gick hem tidigare idag - är urtrött efter allt jobb. Får nästan skäll av min chef när jag inte lyssnar på mig själv...

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!