• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Carma07

    Godkväll

    Nibla: Skönt att höra att lilla L mår bra efter sprutan. Vår bvc-tant ringde idag för att ändra vår tid och då frågade jag henne vad som gällde för lilltjejen, om det skulle vara något vaccin för henne eller inte. Hon undrade var jag hade hört att det inte skulle vara något vaccin för de under 1,5 år och sa att det bara var rykten. Nu tycker jag inte att beslutet ang vaccin till henne är ett dugg lättare än för mig så vi får väl se vad hon säger nästa vecka när vi ska dit.

    Har också en bortrest make i Stockholm och är själv ikväll. Jag måste nog dessvärre ställa mig och fixa mat nu så det finns lunch till mig och lilltjejen imorgon. Hon äter inte burkmaten längre.

    Idag har jag varit nere i Göteborg på en fika med gamla vänner från Liseberg som jag inte har sett på flera år. Det var verkligen kul att träffas igen.

  • Carma07

    Nibla: Menar inte att det är du som sprider rykten. Vet snart inte vad man ska tro om varken vaccin eller svininfluensa snart. Det är olika saker och fakta hela tiden. På sätt och vis hade det varit skönt om det inte var vaccin för de under 1,5 år för då hade jag sluppit det beslutet.

  • Nibla

    Carma: Nej, det uppfattade jag det inte som heller.

    Jag tror att det är ganska kaosartat på landets vårdcentraler när det gäller vaccinering så t.o.m vårdpersonalen har svårt att hänga med i de olika turerna.

  • Ab fab

    God morgon
    Bauti- BTL är det bolag som fanns före Schenker. Då hette transportbolaget BTL. Bolagsnamnet finns fortfarande kvar- jag är anställd av BTL


    Bauti skrev 2009-11-18 16:36:43 följande:
    HejAbbe & Fru Tez, ni jobbar väll för Schenker? Är det "samma som" BLT AB. Ni fattar säkert vad jag menar, typ dotterbolag eller nåt.Har haft Ior på 10.000milaservice i dag. Allt var bara fint så nu är det försäljningen kvar *gråter*Maken drar till Lanzarote den 27 och är borta en vecka. Han skall åka med en kompis. Kan bli skönt med en veckas semster för mig oxå.
  • Nibla

    Gääääääääääääääääääsp.....

    Kom inte i säng förrän vid 1 inatt, satt uppe och gjorde julkort. När jag skulle gå och lägga mig vaknade L så jag lyfte över henne till vår säng (N är i Sthlm så det fanns gott om plats) men då trodde hon nog att det var morgon för hon ville inte alls sova utan var hur pigg som helst. Och jag var INTE pigg. Hon tyckte det var mycket roligare att peta mig i näsan och när jag sa nej, började hon tokfnittra. Sista gången jag kollade på klockan var den 3.30........

    Nu ska vi åka och bada, sen blir det lunch hemma här tillsammans med min kompis och hennes lille grabb.

  • FruTez

    Hej hopp!

    Vilket jädra väder jag fått idag då... *muttrar* regn, regn och mera regn....

    Jag ringde nyss för att boka bord på Restaurang Taras. Jisses, vilken otrevlig gubbe som svarade. Inte trevlig för fem öre! Han frågade inte ens vilken tid jag ville boka bord till, det var bara fullbokat?! (det var alltså inte abonerat utan "bara" fullbokat) Ja, ja... då ska de slippa att få mina pengar! Det blev en annan favvis, restaurang Söder istället. Supertrevlig personal som gärna hjälpte till!

  • Nibla

    Fast Tez, men om det var fullbokat så frågar man väl inte om tid eftersom det just är fullbokat? Eller?

    Får mig att tänka på när vi var i Bangkok och servitrisen frågar svärmor vad hon vill ha att dricka:
    Svärmor: A singha beer, please.
    Servitris: Small or large?
    Svärmor: Large please
    Servitris: Sorry, no have.

    Men om det inte fanns nån stor variant, varför då fråga?

  • Bauti

    Hej

    Har ingen lust till någonting och känner mig bara svullen, tjock och ful. Hoppas inte att det är en depp period på g nu. Det orkar jag verkligen inte med.
    Maken åker till Lazarote nästa fredag med en kompis. Skall faktiskt bli skönt att ha en vecka för sig själv. Bara göra det jag vill och inte vill utan tjat.
    Imorgon skall vi åka och kolla BB. Mölndal och Östra skall få sig ett bekök av Herr & Fru N.

    Ha en skön helg!!

  • Frujj

    Bauti: Nej inte känna så nu! Du är gravid och vacker :)
    Lova att du hör av dig om du har lust med en fika eller nåt när maken är på Lanzarote (ja annars också såklart) så du inte sitter ensam hemma och "gräver ner" dig.
    Kram!!!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!