Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Men guuu vad ni är gulliga allihop! Jag sitter och blir alldeles rörd!

    Märks att det är BIM/BOM på g här...jag är gaaaaanska svaji i känslorna. Dag 26 idag och typ mensvärk. Varje gång man drar ner brallorna kan det lika gärna vara rött avslut på hoppet som ännu en dag av hopp. Tur jag håller på att jobba ihjäl mig så jag inte har tid att känna efter så mycket.


    Piggelin1 skrev 2009-08-13 13:42:32 följande:
    Muggles, du skrev precis samma sak som jag tänkt skrivit, ang det som Passionsblomman skrev Superfint skrivet - du är så klok & vettig, Passion Det är så kul att du har hittat hit!Skönt attt besiktningen gick bra!
  • passionsblomman

    Jag har också gått hos dagmamma. -Och jag är ju ALLDELES normal!

    Men jag har varit hos både bra och värdelösa, så det jag kan konstatera är ju att man som barn blir mer beroende av den enda vuxna man har förutom föräldrarna, medan dagis har fler fröknar om en är en idiot. Som väl var uppdagades det småningom att idioten var just det och vi togs därifrån, men tiden där varinte rolig.

  • passionsblomman

    Det här hade jag kunnat skriva alldeles själv!

    Lägg till det att jag flyttat runt VÄLDIGT mycket som liten, och att jag är skilsmässounge flera ggr om så har ni en barndom full av människor och tidvis stora förändringar, nya lösningar och inte minst dialekter...

    Jag är född -71, och det vet ju alla att det var på stenålderns senare del. Min mamma jobbade som så många andra deltid i vården på alla konstiga tider där finna för att minimera behovet av barnomsorg.
    Min 6 år yngre syster har varit mer på dagis än hos dagmamma. Det har också varit olika på olika ställen med kvalitén på omsorgen. Jag har varit väldigt glad för sonens dagis OCH skola och hoppas innerligt att det som nu ligger framför kan mäta sig med det han har här. Annars får jag väl stolpa in och ändra och rätta till där det behövs..


    viktualia skrev 2009-08-13 15:37:27 följande:
    Intressant och roligt att läsa om hur ni var som barn!Själv var jag en lillgammal pratkvarn redan innan jag kunde prata rent. I den värld där familjen rörde sig fick vi barn ta plats på vårt egna sätt. Första gången jag stod framför publik och sjöng var jag väl sisådär tre år. Alltså har jag alltid hävdat att jag är född utan scenskräck - fast då för att prata inför folk. Det bekommer mig fortfarande inte det minsta. Min sociala träning och min "publik" fick jag alltså i den kyrkliga värld som jag fortfarande finns i.. men som jag sällan skriver om här..
  • passionsblomman

    Japp, det kan du fethajja!


    Lapinette skrev 2009-08-13 15:59:19 följande:
    passionsblomman - är du också uppväxt på cirkus?! Själv har jag bott på samma gata hela mitt liv ända tills för 3 år sedan då maken och jag köpte lägenhet i Vasastan.
  • passionsblomman

    Nä och jag är helt svältfödd för vår stuga har omöjliggjort allt från 30-årsfester till barnkalas, julfirande osv på hemmaplan. Jag känner på allvar att det fattas en del i min vuxenidentitet i att vi inte kan bjuda hem människor till OSS utan alltid alltid alltid är de som åker land och rike runt. Nu är det baske mig färdigåkt!


    Lapinette skrev 2009-08-13 16:17:59 följande:
    ps - ja det underlättar otroligt med fest om man har ett hus. Bodde vi i en stor villa skulle jag faktiskt inte tveka utan ordna med stor fest.
  • passionsblomman

    Då och då åker jag så gärna och när jag vill, men att veta att jag kan ha julfirandet hemma hos MIG och alla andra får packa bilarna och kajka vägarna fram, DET blir gött, för nu har vi åkt i 10 år, så vi har några jular att ta igen innan det borde bli vår tur igen.


    viktualia skrev 2009-08-13 16:23:34 följande:
    PB - fniss.. färdigåkt... det tror du bara.. ha ha ha.. när man lämnar Sthlm så börjar man åka dit för att få en lagom dos av civilisation lite då och då... /exSthlmarn (som dock inte växte upp där utan har en annan metropol som jag kallar hemma)
  • passionsblomman

    Betrakta dig som bjuden!


    viktualia skrev 2009-08-13 16:22:00 följande:
    jag vill bli bjuden! *fnissar* Stor fest när man fyller jämnt - eftersom mina vänner inte bor där jag bor så har jag alla sådana partaj i mina föräldrars hus... mycket smidigt... som byggt för partaj!
  • passionsblomman

    Jamenvisst! Party party! Det ska bli så ROLIGT att ta emot folk! (Påminn mig om det när vi nästa sommar förmodligen bedrivit gratis hotellverksamhet en hel säsong.. )

    Jag har ju tom en vinkällare! fattar ni!!!! Så nu måste jag ju LÄRA mig lite om vin, jag kan typ inte nå´t alls...
    Om jag samlar på mig en flaska av allas olika favoriter ur mina bt-trådar, då får jag kanske en bas att öva på...

  • passionsblomman
    Lapinette skrev 2009-08-13 17:26:13 följande:
    Vill också ha vinkällare!!! ... låter jag åter igen som en trotsig 3-åring???
    [/citat]
    Lapinette skrev 2009-08-13 17:26:45 följande:
    [citat]
    ps - vill du ha vintips hojta till. Det är lite av en hobby hemma hos oss (vin).
    Jo, jag har noterat det och tar mer än gärna del av kunskap. Vi kan ha vinprovning hos mig!
    Det var en gubbe som hade värsta sortimentet där en gång i tiden och gamla bybor har pratat med nuvarande ägaren om hur deminsann varit och provat finvin i källaren..

    En sådan källare förpliktigar ju som du förstår!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor