Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM: du glömde ge mig adressen...

    MrsB: Jag kan ta din mail också så är det nog lättast. Det går inte att skicka bilder till inboxen och FB har jag inte.

  • passionsblomman
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-15 10:42:51 följande:
    Passionsblomman, jäkla skräp med tanten! Nästa sommar när vi ska till Öland så bara måste jag få bjuda in mig själv på våfflor också! Hoppas så att sonens nya skola blir lika bra, men varför skulle den inte bli det!Hej Mrs B, jag kände inte igen dig!
    Klart du ska! Mera våfflor åt folket!

    Vänner: Jaaaa, visst hade det passat så himla bra precis nu! Men, som vi alla vet så är det ju så väldigt lite man bestämmer över just med det där.

    Vår badplats, den kommer jag att sakna. Den är dessutom perfekt när man har småbarn, för det är så långgrunt.
    Ån vi har vid tomtgränsen på det nya är djup och ström, så där får man ju istället passa sig så de inte ramlar i och åker nerför vattenfallet...
  • passionsblomman

    Okej hörni; nu har det inte kommit en enda droppe blod eller ens någon färgad blandning på hela den här dagen.

    Är inte det konstigt?

    Nog för att det kan vara långsam start, men en hel dags uppehåll?

  • passionsblomman

    Jag vet inte, det såg ut som det gjort sedan jag började med alla de här olika hormonerna...ljusrosa/brunrosa liksom. Inga mängder och det har varit en seeeg början alla senaste gångerna, men inte uppehåll en hel dag!


    snaily skrev 2009-08-15 17:22:20 följande:
    PB - höh?! Verkar ju vääääldigt konstigt! Hur mycket kom det igår då? Var det verkligen riktig mens?
  • passionsblomman

    Blä! Jag avskyr frågetecken!
    Om det inte kommer något imorgonbitti heller, då testar jag nog. Men jag har inte ens lust att tänka tanken, när jag nu fick mitt "nähä inte den här gången heller" igår. Usch! Hitochdit-tankar!


    snaily skrev 2009-08-15 17:46:53 följande:
    Jag har nån gång spottat ett par dagar, sen har det gjort uppehåll en dag och sen fortsatt och sen har tanten kommit på riktigt. Men det här låter ju konstigt om det aldrig varit så förut för dig!Funderar du på att testa?
  • passionsblomman

    Precis exakt så!


    snaily skrev 2009-08-15 18:05:58 följande:
    Vet vad du menar! Värdelöst att behöva gå och undra och värdelöst att testa minus! Och värdelöst med småblödningar som börjar och sen slutar, om det inte betyder plus förstås.
  • passionsblomman

    Bästa handcremen EVER är The Garderners Handtherapy från Crabbtree and Evelyn. Kolla återförsäljare där du bor! Den är HELT suverän. Tro mig, den här floristen har testat en del...

    Annars har Body shop en ok handcreme också, men den första är strået vassare.

  • passionsblomman

    För oss har det varit med i kontraktet att vi måste få sålt vårt eget , men vi har då fått lånelöfte och så utifrån det på tidigare objekt. Nu har vi såpass goda möjligheter att få vinst på stugan och huset är jämförelsevis billigt i förhållande till priserna häruppe, så vi fik lånelöfte fast de räknade med 7% ränta och även med dubbla kostnader under en tid-det var visst standard att räkna med det därnere. Dessutom har de bara räknat a-kassa på mig och så sambons nuvarande lön. Det gick finemang.

    Häruppe däremot, hade det ju aldrig i livet gått. Då måste man ha en klausul, att man får låta köpet gå tillbaka om man inte får sitt eget sålt.

  • passionsblomman

    BS, ja det ligger nog något i det. Våra andra husintressen har också de legat en bit utanför Sthlm, om än inte så här långt ifrån.

    Det rä nog bara att inse att man måste ha tillräckligt att stoppa in emellan redan innan man sålt kanske.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor