Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Skit!


    Piggelin1 skrev 2009-08-16 22:39:48 följande:
    Fick nytt sms nu, fortfarande väntan
  • passionsblomman

    Fy, nu blir jag heldeppig för Muggles skull här.

    Vad värdelöst att man inte kan hjälpa till på något vis utan bara sitta här och vänta helt till ingen nytta eller stöd ens.

  • passionsblomman

    Jag passar in här idag, för jag har fått mitt flyttbryt nu.
    jag har hela tiden vetat att jag aldrig i livet skulle kunna bryta upp härifrån och ta farväl av hela vår tillvaro här och allt vi byggt upp i form av nätverk och så, utan att gråta.

    Idag är gråtdagen. Jag storbölar bara jag tänker på att skolan startar på onsdag och att det bara blir några futtiga veckor till för min son här.

    Har idag pratat med mäklare, bilverkstad, bebiskliniken, rektorn på sonens nya skola och alla möjliga andra personer...
    Det är lämna bilen på verkstad imorgon-LÅNGT att köra, skolstart på onsdag plus hämta ut nya hormoner och börja behandla med dem,och göra brudbukett torsdag-fredag och så visning här på söndag. Sedan spola äggledarna på måndag, bilbesiktning på tisdag, VUL, blodprov och ny insemination under slutet av nästa vecka...

    Lite många olika saker nu känner jag. Och framförallt måste jag fortsätta s-t-ä-d-a.

    Men nu har jag snyftat ur mig lite så jag kanske kan ta mig samman och fortsätta.

  • passionsblomman

    Tack Ore!

    Jag vet så väl att det här är en reaktion på allt som händer och min vetil har alltid varit genom ögonen. Min sambo drar till gymet och lyfter skrot tills han storknar. Jag gråter...

  • passionsblomman

    Snaily, vad skönt att det gick bra hos gyn!

    Jag fick min tid för spolning nu idag och det blir nästa måndag. Väldigt bra, för då har vi haft visningen, så allt är inte fullt så hysteriskt som den här veckan.

    Jag har också Pergo men skulle få ett annat hormon nu -minns inte namnet, men ska börja ta det på torsdag. Sedan är det Ovitrellesprutan som vanligt efter VUL och blodprov, och så Progesteronet efter inseminariet.

    Jag har förövrigt lipat färdigt för idag och min son tog nyheten om sin lilla klass med de många många tjejerna och få killarna med ett flin och viftade lite svalkande framför sig med handen som att han såg så många brudar som en riktig pers.

    De är alltså 14 elever inkl min son och av dem är 10 flickor...

  • passionsblomman

    Koko; ja, och först när jag hörde det idag så trodde jag inte jag skulle våga berätta det för honom, för jag trodde han skulle få kalla fötter och inte vilja flytta. Det bidrog till att det svämmade över så till den milda grad idag.

    Det är verkligen min allra största oro i det hela-att han inte skulle trivas i sin nya skola. Men jag tror nog det ska bli bra.

  • passionsblomman

    EA&MJ, japp, nu har det varit Pergo ett tag och det här andra kan man alltså gå över till nu då.
    Det är väl likadant med läkare i övrigt också, man har nog lite olika tankesätt osv. men framförallt är vi ju alla olika individer, så det vore ju nästan konstigare om alla kvinnor skulle behöva exakt samma doser av samma hormoner.

    Men mycket att hålla reda på är det.

    Tycker det är mer och mer märkligt att det blir några barn alls här i världen.

    Och den son jag redan har, han framstår som rena miraklet.

  • passionsblomman

    Ovitrelle är ju bra även om man inte påbörjat inseminationer utan än så länge kör på själva hemma. Den är ju till för att man ska veta att äl verkligen kickar igång under det närmsta dygnet.

    Min bästis fick det men ingen insemination utan beordrat sex två gånger, kväll och morgon efter sprutan.
    Hon hade också ätit Pergo innan i cykeln. Det blev plus på andra försöket efter den behandlingen, och då är hon en av dem som nästan aldrig har mens annars. Eller väldigt sällan jämfört med de genomsnittliga 28 dagarna.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor