Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Logga in typ nu!

    Man måste motivera om man ska söka i efterhand och det är inte säkert de godkänner då.


    Piggelin1 skrev 2009-08-03 10:47:02 följande:
    En snabb fråga till er allvetande tjejer härinne. Jag tänkte ta ut föräldraledighet för de dgr jag är hemma denna veckan (börjar jobba på torsdag, mannen började idag), kan man söka ersättning i efterhand eller måste man göra det senast samma dag som man söker för & framåt? Mao, behöver jag logga in typ nu??Nästa måndag börjar inskolningen hos dagmamman, ska bli så spännande att se hur det går & LYXIGT att ha så nära! Iofs är det mannen som kör denna inskolningen (jag gjorde ju det i våras), men tänkte vara med lite på ett hörn iaf!
  • passionsblomman

    Ja verkligen! ni får prata åt mig också!


    Piggelin1 skrev 2009-08-03 15:16:44 följande:
    Har en annan grej med, som jag bara måste berätta - ev tar jag det på mailen redan innan vi ses! Passionsblomman vet vad det rör sig om... (sorry till er andra för att jag är så kryptisk - inte meningen, men vill inte skriva om det öppet här).
  • passionsblomman

    Du kommer att tappa hakan, det lovar jag dig!

    nu blev du ännu mer nyfiken va?


    Lapinette skrev 2009-08-03 15:20:46 följande:
    Jösses, så där får ni inte skriva ... nu blir jag nyfiken!
  • passionsblomman
    snaily skrev 2009-08-03 22:05:11 följande:
    Men jag vill ju inte ha honom i sängen sen när han blir stor smutsig hårig hanhund med snoppdropp. ,


    OMG vad dunderäckligt det lät som sängsällskap!

  • passionsblomman

    Lägg till dem i din adressbok så är de där sedan!


    muggles skrev 2009-08-05 13:09:28 följande:
    AM: done!Är det bara jag som stör mig på hur krångligt det är att inboxa ngn här? EL har jag inte upptäckt alla finesser som kanske finns?Jag går först in på "Min sida" och väljer skicka meddelande (i menyn till vänster, det valet finns ju inte när man är i en tråd) och sedan ska man komma ihåg folks nick exakt (jag skrev tex AM och det var ju fel...). Finns det ngt enklare sätt????
  • passionsblomman

    Jo det tror jag nog många gör. Det finns så mycket duktighetsfaktor i precis allt som ahar med föräldraskap att göra, i synnerhet MODERskap, så hälften vore mer än nog.

    Det börjar ju redan med fertilitet och att vara en "riktig kvinna". Att ha fött snabbt och utan smärtlindring ger också pluspoäng, liksom att säga att det inte gjorde så värst ont alls. Eller att inte gå upp mycket alls under graviditeten. För att inte atla om hur bra man är om ens barn är tidig med allt från att gå till att prata...

    Och så vidare.


    muggles skrev 2009-08-07 17:20:55 följande:
    Det intressanta är varför man känner det som ett misslyckande att amningen inte funkade "perfekt"? För precis så kände jag med. Men om en förlossning är jobbig och strulig - inte känner man sig misslyckad då - eller???
  • passionsblomman

    Jaaaa! Imorgon är det besiktningen! Upp klockan 6 och så köra 30 mil, och så denspännande besiktningen och så 30 mil hem igen...

    Jag hoppas jag mår ok imorgon, för jag har varit riktigt risig i flera dagar, vilket passar mycket dåligt ihop med allt som är att göra härhemma inför vår mäklares fotografering på onsdag (skulle var tisdag men jag sköt på det en dag när jag insågg att jag hde feber.)

    ÅÅÅH vad kul med tillträde!
    Flyttar ni in också då på direkten?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor