Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ja framöver ska man in i amningsträsket igen, får se hur det känns. Jag ser inget vidare fram emot att bli med bebis och vara så trött och bunden igen, jag ser däremot fram emot när den hunnit bli närmare året och allt börjar lösa sig och barnen börjar ha utbyte av varandra.

  • BrudSommar2006

    Sweet, nej, Iris är inte på bättre humör, hon blir arg och ledsen för minsta lilla och arbetar sig lätt upp till en hysteri där man inte får kontakt med henne längre! Emellanåt är hon jättego och glad men hon har ett jäkla temperament just nu.

    Usch, de förbannade myrkrypningarna har drabbat mig igen, jag ligger vaken i flera timmar och sparkar med benen innan jag till sist lyckas somna framåt tre på natten. Så jäkla hopplöst.

  • BrudSommar2006

    Tinga, vad bra att det inte verkar vara något allvarligt fel med magen då, hoppas att det mjölkfria är lösningen då, tänk om det skulle vara så "enkelt"! Hoppas att ni får sond och att det gör så att han ökar i vikt massor också så orkar hans kropp kanske mer och så kanske han blir bättre lite på den vägen också.

    Telis, ni tänkte fråga om kön på nästa UL väl? Jag hoppas så att det går att se för vår del så att vi slipper boka ett privat UL senare. På namnfronten går det jäkligt trögt för vår del så det ska bli skönt att kunna lägga energin på rätt front framöver.

    På förra UL så sade hon att vi bestämmer inte datum idag utan det görs på stora UL men som det ser ut idag så skulle det bli 19/1 istället för 16/1 så jag hoppas verkligen att den har växt som attan den här gången så att det snarare ser ut som om det är dags i december!!!

    Nenne, det är faktiskt lite skönt nu att vi har två för de har en väldig glädje av varandra. Känns bra nu när vi ska börja jobba igen. Å andra sidan gick det ju jättebra för vår förra katt att vara själv på dagarna men han var ju i och för sig ute mycket också, det är ju inte våra än den här gången.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag håller med dig angående att få reda på kön!

    Vagnen jag gillar ser förresten inte alls lika fin ut i Emmaljungas katalog som den gör live!

  • BrudSommar2006

    Vi är ju kvar hos makens föräldrar och här är alla osams som vanligt, jag begriper inte hur en familj beståendes av vuxna människor kan lägga så mycket energi på att vara arga på varandra jämt, ska bli skönt när vi kommer härifrån samtidigt som det inte känns rätt mot Iris, som gillar sin farmor och farfar, att åka hem tidigare, hon ser dem ju så sällan.

  • BrudSommar2006

    AM, vad kul att resan är bokad!

    Vad det gäller kurvor så har jag förstått att det är OK om barnets vikt ligger högre i kurvorna än längden men längden får inte överstiga viktkurvan.

  • BrudSommar2006

    Muggles, här är det rejält jobbigt med trotsen, både för Iris själv som nästan jämt är ledsen och för oss! Fast det är ju ingen tvekan om att det här är bättre än bebisperioden, den längtar jag inte tillbaka till för allt i världen, tyckte att det var för jäkligt!

    Det är förresten fantastiskt vad en tvååring klarar av när man tänker efter, Iris åker stora tunnelrutschkanorna, klättrar uppför näten och är verkligen envis när hon vill lära sig något. Däremot ville hon sitta i en sådan där bil utanför en affär häromdagen, en sådan där man stoppar i en femkrona. Det var läskigt! Så fort den började röra på sig ville hon hoppa ner.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det är beundransvärt att du stått ut så här länge, jag står inte ut en kvart med urinvägsinfektion! Se till att ta dig till doktorn snarast!

    Ore, är inget vidare på möhippor tror jag, har aldrig varit med och planerat en.

    Suck, vi får skippa Emmaljunga-vagnen jag fastnat för, idag var vi och tittade på den mer noga och vände och vred på allt och då visar det sig att den är så låg att det är i det närmaste omöjligt att få i något i varukorgen trots att den i sig är stor och det kommer jag inte att stå ut med, det ska vara praktiskt, plus att bågen på sittdelen inte har något fast läge utan den är konstant rörlig om man inte skruvar fast den. Just nu funderar vi på en Teutonia Lambda istället men vi kan inte bestämma oss om vi ska lägga pengar på en mjuklift, hårdlift eller separat ligginsats i så fall. Jaja, vi får fundera vidare...

  • BrudSommar2006

    Kängu, enda nackdelen jag ser med en mjuklift är att det är lite mindre plats i den och vi tenderar ju att få väldigt stora barn vad det verkar.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor