Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Koko, jag har för mig att det var likadant med Iris så det är väl bara att stå ut den här gången också, tur att du snart har jobbat färdigt på ett tag i alla fall!

    Visst hade vi kunnat vänta med att börja, det var ju bara det att vi hade blivit tillsagda att börja. Dessutom åt vi räkor så vi hade i det närmaste inte börjat i alla fall, bara pillat i oss ett par var. Nåväl, det är som det är.

  • BrudSommar2006

    Aah, Iris har försvunnit iväg till lekplatsen med farmor och pappa.

    Nu har jag beställt ett sådant där Intelligender test, det borde ha kommit när vi kommer hem igen i slutet av veckan. Ska sedan bli roligt att se huruvida det stämmer eller inte!

    Vänner, Iris gillar förresten att bada, för det mesta i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Mrs B, jag förstår inte heller varför det blev fel med din länk, jag fick också upp ett helt vanligt klipp?

    Snigeln, stackars dig, men hjälper det verkligen med tranbärsjuice, det har det aldrig gjort för mig, för mig är det akuten och antibiotika som gäller varje gång.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, för några år sedan hade jag upprepade urinvägsinfektioner vilket var jättejobbigt så jag dricker fortfarande tranbärsjuice i preventativt syfte för säkerhets skull varje morgon. Har dock ingen aning om huruvida det hjälper men det var ett bra tag sedan jag var dålig sist så vem vet.

    Muggles, hm, Iris sitter inte kvar i sin säng, hon kommer över till oss och ropar på oss och kräver att vi ska gå upp! Fast vi lägger henne nio nu så är hon uppe strax efter sex, suck.

  • BrudSommar2006

    Jag har snart varit hemifrån i fem veckor och det är nästan så att jag börjar få lite hemlängtan nu!

    En Facebook-fråga - hur går det egentligen till när man får upp alla vänförslag? Jag har tidigare trott att om man har minst två vänner som har den här personen som vän så kommer det upp som ett förslag men häromdagen fick jag upp en mamma i min förra mammagrupp i Solna som förslag och vi har inga gemensamma vänner. De kan ju inte gå på gamla adresser för då skulle jag ju få upp varenda Solna-bo och vi bodde inte i samma område. Det kan ju heller inte gälla alla med barn som är födda samma år för då är jag rätt säker på att jag skulle få upp betydligt fler Solna-bor. Idag kom förra ägaren till vårt hus upp som förslag och där kan de ju gå på gamla adresser, att vi har haft samma adress. Fast frågan är ju varför han kom upp som förslag först idag i så fall när vi bott i huset nästan ett år. Om det är för att han är ny på Facebook så kan de ju inte veta om hans tidigare adress heller. Jag funderar och funderar...

  • BrudSommar2006

    Mrs B, jag tror bara det är för dig som din FB sida syns, det är ju inte hos dig som länken vi får upp ligger? Det kan väl omöjligt ha att göra med huruvida du är inloggad eller inte?? Hursom så är det precis den länken som vi fick tidigare och som tydligen visade sig vara en hel tråd här på BT.

  • BrudSommar2006

    Jag läste just någonting som jag inte haft en tanke på vad det gäller amning jämfört med ersättning, och inte vet jag om det spelar någon roll heller, antagligen ingen alls, det var bara intressant läsning - bröstmjölken smakar lite olika beroende på vad mamman äter, alltså vänjer sig bebisen redan från början vid att det smakar lite olika, med ersättning smakar det alltid precis likadant.

  • BrudSommar2006

    Ore, skaffa ingen vagn med fyra fasta hjul i alla fall, vad du än gör!!! Vi hade en till Iris i fyra månader och den var så jäkla tung att dra! När vi bytte till sittdelen, vilket vi var tvungna att göra tidigt eftersom Iris dels vägrade att ligga ner, dels blev för lång, hon har ju alltid varit stor, så blev den ännu tyngre så då fick vi byta. Vår Emmaljunga Cangaroo sittvagn älskar jag, fast nu har vi nästan slutat använda vagn till Iris

    Muggles, vi gör som ni och kör med ståbräda direkt!

    Läste nyligen i Helgas dagbok att de fått bekräftelse att deras andra adoption, alltså ett småsyskon till första barnet, nu är på gång så det ska bli spännande att följa, om en sex till åtta veckor var det visst dags för deras del.

  • BrudSommar2006

    Igår kom det en mamma med bebis i vagn gående och jag fick en sådan otrolig måste-ha känsla så jag var tvungen att ta reda på vad det var för vagn och idag har jag spanat in den i affären - det måste bli en Emmaljunga Nitro City i white croc med Quadrolift - väldigt otippat men nu bara måste jag ha en sån!

  • BrudSommar2006

    Sweet, så lustigt att du tycker att Brios Sing är lik er vagn för själv tycker jag att den påminner om Bugaboon!

    Telis, jag vet inte vad jag föll för mest egentligen men jag tror att färgen och materialet måste ha haft något att göra med det! Sedan var liften väldigt mysig och vagnen i övrigt ungefär som jag vill ha den.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor