Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Angående overaller - absolut Reima!!! Vi gick igenom ett antal riktigt värdelösa innan vi till sist på AMs tips skaffade vår första Reima. Aldrig mer något annat!

    Fast galonisar utanpå overall verkar jätteknöligt, vi har kört med två overaller. Fast egentligen hade hon nog klarat sig med en för på dagis har de ju torkskåp och de tål att torktumlas så det är bara att slänga i tvättmaskinen på kvällen och så är den klar att användas dagen därpå igen. Fast skönt att inte vara tvungen att tvätta jämt kanske.

    Vi hade ett Didrikssons Alfons Åberg galonställ till Iris, helt värdelöst, hon blev helt blöt i baken för det läckte i sömmarna fast det inte gick att se hur eftersom de var limmade ordentligt. Nu har hon ett från Lindex, jättebra!

  • BrudSommar2006

    Fast galonisar och gummistövlar behöver de nog två av, en omgång att ha på dagis och en att ha hemma.

    Angående babyskydd så gick vårt inte att sätta fast på vagnen men det gjorde absolut ingenting för det gick att ställa i liggdelen på vagnen.

  • BrudSommar2006

    Koko, jag minns känslan av att underlivet håller på att gå i två delar mycket väl och räknar med att det blir lika illa den här gången så jag lider med dig! Fast vad jag minns så gick det över rätt fort efteråt, hoppas att jag minns rätt!

  • BrudSommar2006

    Aha, är det därför jag inte är så trött, jag har Lergigan comp, hade förra graviditeten också! Det är massor av coffein i mina, det stämmer. Men varför skriver de överhuvudtaget ut den andra sorten då som man blir helt död av om det här nu stämmer?

  • BrudSommar2006

    Frejis, varför är det dåligt med extra fostervatten? Det har inget med myomet att göra alltså?

    Nehepp, läggdags?

  • BrudSommar2006

    Inte läggdags riktigt än för jag är här än, stackars lilla Elsa var utanför vår ytterdörr alldeles själv och blev påhoppad av en stor, röd katt på vår trapp! Vilken fräck en! Stackars Elsa reste ragg och fräste så gott hon kunde tills vi kom och räddade henne, jag tror inte att hon kom till någon skada i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Hej Piggelin, vi kör med mjuklift, vi hade liggdel förra gången och det var ofta man önskade att man kunnat ta den med sig upp på övervåningen tex utan att behöva väcka bebisen så den här gången provar vi en ny variant. Färgen är 3660.

  • BrudSommar2006

    Tinga, det låter ju mer positivt redan!

    Vickan, det var det konstigaste jag hört, här rekommenderar de att man går till sin vanliga läkare i början för det är ju lite bråttom om man mår dåligt och det kan ju ta flera veckor att lyckas få ut ett recept genom BM.

    Imorgon ska vi ut på Fjäderholmarna, hoppas att det inte spöregnar.

    Har nu tagit könstestet som ska vara 82% säkert och enligt det blir det en tjej! Hoppas att de kan se något på UL sedan.

  • BrudSommar2006

    Tack! Jag gillar verkligen vår nya vagn men mycket är det ju att jag fått välja själv den här gången, förra gången hade vi en sådan värdelös liggvagn att jag är glad att våra bekanta ville ha tillbaka den, annars hade vi väl dragits med den den här gången också. Aldrig mer fasta hjul!

  • BrudSommar2006

    Piggelin, jag hatar att föda barn och vill verkligen inte göra om det men jag är rädd för snitt också! Känner mig dock inte misslyckad för det och tur är väl det...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor