• andbeyond

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Kära nån vad det skrivs, men det är ju trevligt att ha något att läsa efter en lång dag. Hej alla som just hoppat in! *vinkar*

    Jag har varit på arbetsintervju, kändes bra. Jag VILL verkligen ha det här jobbet så jag kan arbeta upp ett bra SGI så det kan bli lite barnfabrik här med.

  • andbeyond

    Ingis: Det är via en rekryteringsfirma så jag är inte riktigt säker på vad tjänsten skulle innebära ifall jag får den, men den är på minst 1 år. Så då kan jag jobba ett år och samla pengar och sedan börja barnfabrik

    Nallis: *skickar massor av kramar och blommor och bröllopsbubblor och lyckönskningar!* Jag önskar dig en underbar dag!!!

  • andbeyond

    hej i värmen!

    GRATTIS Nalle

    Blommis:

    Jag har varit hos syrran i helgen, idag hämtade jag systerdotter på dagis. När jag skulle åka hem började hon gråta för fullt - snacka om att det var svårt att sätta sig i bilen då! *ont i hjärtat*

  • andbeyond

    Hej!

    Nu är jag hemkommen från en kväll på Operan och svansjön. Haft en riktigt härlig dag, med mycket trevligt umgänge
    Känns jättebra med brudbuketten Blommis!

    Daa och Baa är ju jättesött!

    Hoppas hyresgästföreningen gör som de bör Hvidis!

    Kram till er Alla!

  • andbeyond

    Heeej!

    *springer runt och kramar på alla*
    *lägger en sval handduk på lanovias panna*
    Ha en härlig honeymoon Nallis! *vinkar*

    Min dator kraschade i helgen! Så satt hela dagen igår och installerade om och höll på. Senaste backup var från sista mars, så förlorade lite dokument och bilder jag sparat som inspiration och så till bröllopet. Inget livsviktigt dock men var lagom trött på det hela i går kväll kan jag säga!

    Har läst ikapp men minns inte längre vad jag skulle säga..

    Tur att jag inte behöver bråkas med blommis om pris på brudbukett för hon ska göra min

    Nu ska jag kolla igenom datorn ännu en gång och försöka komma ihåg vad som fattas..

  • andbeyond

    Goddagens!

    *viftar med svenska flaggan i regnrusket, heja blommis!*

    Idag ska jag lämna tryggheten i lgh och ge mig ut på stan.. när man är hemma så mkt som jag varit senaste halvåret så tar det allt emot att behöva göra något. Åka tunnelbana är väl praktiskt men kanske inte så himla mysigt. Ska köpa lite mer papper och grejer så jag kan pyssla klart allt inför bröllopet. Gästbok och placeringskort etc. Sista ansökningsdag på jobbet jag sökt var igår så förhoppningsvis har jag inte tid att göra allt detta framöver. Sen har jag 3 olika födelsedagar att fira i helgen så det blir att köpa presenter också, inte det lättaste

  • andbeyond

    *skrattar sig fördärvad* Ni är ju så roliga, Ingis du är på gång idag!

    Jag behövde få le lite, fick inte jobbet... men men. Får fortsätta söka. Har haft en härlig dag med min kompis och hennes lilla son på 4 mån. Så är glad i själen ändå. Vill bara jobba upp mitt SGI illa kvickt så jag också får jaga plus. VILL VILL VILL!

    Blommis: Ta en egen midsommar! Det gör vi, åker till herrns föräldrarhem som står tomt den helgen och ska bada i sjön och grilla och äta glass bara vi två. Mys!

  • andbeyond
    Twixiee skrev 2009-06-11 19:24:31 följande:
    Tjenixen alla! Jag har en tjänst att be om, i mitt galleri finns en bild på ett nytaget gravtest. Betyder detta gravid? Och hur säkert är Clearblue? Jag är för tillfället lite chockad..
    Grattis Grattis!
  • andbeyond
    ingenjörsbruden skrev 2009-06-12 15:25:39 följande:
    Hörre ni....Labolina....kan man verkligen heta så om man INTE är ett spöke?
    Självklart, min systerson heter Tashan (uttalas som tarzan..). De växer i namnet
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan