• andbeyond

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jag inser att jag borde ta vilket jobb som helst, men å andra sidan vill jag inte må dåligt för att jag vantrivs på jobbet. Har gjort alldeles för många saker bara för att jag "borde" och sedan fått ångest och hamnat i en liten hög av "orkar inte gå upp ur sängen". Men ändå... frustrerande!

  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-05-26 12:18:49 följande:
    Det är det föralladel, men vissa jobb finns det ändå där det är brist på folk. Kolla tex personlig assistent! Det är massor med annonser. Förresten jobbar ju Nallesom det! 87som iofs är lesspå sitt jobb förnärvarande, men ändå)Det borde vara ett stort plus att du pluggar till läkare! För du säger ju NATURLIGTVIS inte att du hoppat AV då, utan att du tagit en paus i studierna för att få lite jobberfarenheter också! Det finns masor bara i Bromma och Solna och City ,det har jag sett hela vintern!Sök vettja!
    Jag söker och söker
    Men som sagt, fastän jag förmodligen borde ta vad som helst vill jag ändå inte pressa på för mkt utan söker det jag kan tänka mig att arbeta med... Det räcker gott att ha gått in i väggen 1 gång innan 25
  • andbeyond

    Verkligen fint gjort! Tänk vad lite det behövs för att göra någon glad!

  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-05-27 09:26:09 följande:
    Tänk att det blev ett pluss den här månaden i tråden! Det är så KUL!Pratade med en nära person igår som berättade om en vän som gjort SJU ivf, och det har inte blivit ngt. Nu hade hon gett upp.Hon jag pratade med har själv 4 barn, men har faktiskt varit gravid NIO ggr, med 1 abort mycket ung och så 4 missfall.Det är en del som ska klaffa som sagt. Hon har visst jättelätt att bli gravid, men svårare att behålla, kompisen tar det sig inte alls för, och här då? ja, här är det fråga om ifall det har svårt att fästa nu då...vilket mirakel det är att det ens BLIR några bebisar!
    När vi hade föreläsningar om reproduktion förra terminen så satt verkligen alla fertila kvinnor i lokalen och skruvade på sig. Det är ju helt galet vad det är mkt som ska klaffa! Ett mysterium att så många "råkar" bli gravida... Vår föreläsare sa att det är 10minuter som ägget KAN bli befruktat. Sen så överlever ju spermier några dygn så då gäller de att de har simmat rätt när de där 10 minuterna infaller. ojojoj.. jag kanske ska komma och få lite mag-gnugg jag också lite i förebyggande syfte?
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-05-27 14:17:58 följande:
    Men AJE!Nu slog jag smalbenet så det började blöda.Så nu gör det ONT också!Om jag går ut nu, tror ni himlen trillar ner i skallen på mig då, eller tror ni vår Herre nöjer sig med ett träd?
    Vilken dag du har! *ger blommis ett plåster och lite (helt utan kalorier) choklad*
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-05-27 17:20:25 följande:
    Ninnis, nu skiter kag i den här dagen och kommer och sätter migi en solstol brevid dig.Hrela brevlådan var proppad med post idag. Särskilt med ett jobbigt brev.....TVÅ rediga ökenjobb som jag är anvisad att söka för att inte förlora min ersättning. Det är så att säga inte en slump att de butikerna ALLTID har annons ute...Nu måste jag lägga tid på att söka dem och sedan hoppas jag inte får dem...eller, det får jag nog inte, för det ena skulle man kunna jobba till 19 varje dag och det kan jag inte för vår sons fritids stänger kl 18 och min man jobbar TYVÄRR till kl 21.30.Jag har hunnit sitta i evigheskö både med a-kassan och F-kassan igen nu på em.Lika bra att ta all skit samma djävulska dag.Lika så bra att jag har indianerna här också och myror och allt.När allt det är avklarat, då blir det sol och ljusa tider för hela sköna slanten eller hur? VISST tror ni att det bir så för mig?Gärna kan han Richard från postkodmiljonären få ringa också!
    Du kan ju söka jobbet och begära 70000/månad i lön Men då har du ju sökt det.. väl? Eller hur noga är AF egentligen?

    Jag har fått en arbetsintervju på fredag! YEEEJ
  • andbeyond

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-27 17:01:41 följande:


    Ja, för nu är jag så otroligt less på mitt jobb fast det jag söker är oxå inom handikappomsorgen för det är typ bara det jag kan
    Jag kan egentligen ingenting, men finns ju många yrken man kan försöka söka ändå. Vet inte vad du vill jobba med men jag har sökt massor av jobb som servicemänniska på flygplatser till exempel. Kräver ingen utbildning mer än att man är van vid att jobba med människor och kan datorer. Så testa!
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-05-27 18:28:42 följande:
    Jag vet faktiskt inte...jag får väl berätta mycket om mitt BARN i brevet och att vi bor lååångt bort...det skrämmer nog kanske? Vad spännande med intervju! Vad är det för jobb???
    Är ett receptionistjobb på ett företag inne i centrala stockholm. Är via en bemanningsfirma så vet inte exakt vad jobbet är ännu. Men verkar roligt för de kräver flytande engelska och det vore skoj att arbeta i en internationell miljö så jag får användning av engelskan. Den försvinner mer och mer för varje år efter studenten..
  • andbeyond

    lanovia 08 skrev 2009-05-27 18:42:37 följande:


    Vill du spetsa till ansökan lite till kan du ju skriva att ni håller på o försöker skaffa ett andra barn, då hamnar nog ansökan lite längre ner i intressehögen.Var precis inne o tittade på FL. Blev trött efter några minuter. Vet inte vad det är som gör mig så less där egentligen, men än hela mentaliteten. Tacka vet jag BF. Hann i alla fall läsa om en som bara var några veckor före mig som fått missfall. Huvva! Fast jag o mannen bestämde idag att vi har en bra känsla, det kommer bli ett barn i januari. Andbeyond trevligt med intervjuv.Nej nu skall jag ta mig ut på en promenad. Tränade ju inte idag så då får jag la gå istället. Är bara så trött ikväll.
    Ditt plus har spridit så mkt glädje här i tråden så det är säkert en liten söt en med ett smittsamt skratt som ni får möta i januari
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan