• andbeyond

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *sträcker upp armarna i luften i soffan* WIEEEE!

  • andbeyond

    Hej!

    Ville bara kika in och berätta att idag har vi firat 5 år tillsammans och herrn hade planerat dagen. Han kom på att vi tar var annat år var och hittar på något vi aldrig tidigare gjort tillsammans. Han började, så idag har vi bowlat (första gången), ätit lunch på restaurang, tagit promenad genom staden och kikat i lite affärer, varit på bio, tagit en längre kvällspromenad i solen och nu blir det te och tända ljus (han är på toa så jag sitter här en stund :P).

    Hoppas ni har haft en lika underbar lördag som jag!

    Kramar!

  • andbeyond

    ÅH! *STOR kram till Blommis* Håller tummarna för att det var nidis.

    Och ÅH! så roligt med kattungarna! Föröker övertala maken att vi faktiskt KAN ta en kattunge nu.. men han pratar om att vi bor litet, och är borta mycket och annat logiskt smartprat, löjligt!

  • andbeyond

    Jag måste säga att jag helt klart blir lite stressad av den enorma sexlusten i den här tråden.. Jag är mer som Nallis. Är 25 år och känner att jag borde vara värsta sexgalningen. Visst hade vi mkt sex första tiden man var ihop men har aldrig varit den som tagit initiativ eller märkt av en "öken" om(NÄR) en sådan uppkommer. Min sambo skulle gärna ha sex jämt vilket gör att man gärna vill för hans skull men det känns också fel så.. ja.. hoppas väl också på att sommaren bröllop och resa ska få fart på mig lite grann. Men som sagt, har aldrig tyckt att det är något jag "behöver", mys och närhet är viktigare... Det kan lätt gå en månad utan att jag reflekterat över att vi inte haft sex. Förutom att han blir lite ledsen över att "jag inte fattar att jag är sexig och vi mår bra av sex". Önskar att jag hade massa lust för hans skull, för det är ju bra när man väl har det, men man är väl som man är. Jag undrar om det kan ha att göra med att min självkänsla varit i botten länge, blir ju bättre med allt när man mår bättre i sig själv.
    Oj så jag babblar på. :/

  • andbeyond

    Ninnnis: Jo, har bestämt mig för att göra en secret box i morgongåva - då får man ju verkligen träna på att tycka att man är snygg och sexig om man måste se det på bild

    Som du säger, det går ju verkligen i vågor. Blir nog värre om man utgår från att något är fel. Då är det nog lätt att låsa sig.

    Jag hoppas dina provsvar kommer snart!

  • andbeyond

    Jo, fast.. jag tror ändå att det är individuellt. För annars har jag varit stressad sedan jag var 18. Vilket jag iofs kanske har varit.. nu när jag tänker efter Ibland känner jag mig verkligen som den enda i hela världen som får lust lite då och då och tycker att sex är mysigt och bra osv. men ändå inte b e h ö v e r det. Vi har inga problem i förhållandet så är det något som stör, och alltid har stört mig så är det nog mig syn på mig själv. Vilket ju är lättare sagt än gjort att ändra. Men jag jobbar på det

  • andbeyond

    Jo, det svåra är ju att försöka balansera så man vill lika mkt båda två. Men som sagt, vi har det ju bra och allt fungerar ju bra när jag väl tar mig i kragen lite

    Har efter många månader med terapi och antidepressiva nu börjat må bättre så jag hoppas att secretboxfotografering kan få mig att kliva ut ur mitt skal så vår härliga bröllopsresa får en extra guldkant.

  • andbeyond

    En annan tanke, försöka bli med barn med 0 i SGI - är det en dum idé? Vill så gärna men förnuftet säger att det vore korkat.

    Har hoppat av läkarutbildningen för det var inte för mig, svårt nog att lägga undan alla borden och göra något jag vill, ännu svårare att då också inte vara fröken duktig och höja mitt SGI först.. Men vi vill nu!

  • andbeyond

    Jag har tagit ett sabbatsår från läkarlinjen, tänkte plugga igen 2 tentor jag missat och sedan fortsätta. Men har kommit fram till att jag inte vill bli läkare. Så just nu är jag väl förvirrad. Och arbetslös. Och studielös.

    Söker jobb här och där, och du har helt rätt. Tusan att det ska vara lågkonjuktur just nu då.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan