• snaily

    Livets stora och små frågor

    Aaaaaah, GRATTIS till toppägg Nenne! Tack för rapporten Telis.

    Page men du ska väl snart få en egen "korv"? Hur går det på valpfronten?

  • snaily

    Ooooooo Nenne vad kul, grattis!!!!! Vad häftigt att ni fick se lilla pricken, hoppas hoppas hoppas nu den kan växa och från en prick bli en fläck, bli en klump, bli en bebis! Tänk att du faktiskt är gravid just nu!

  • snaily

    Nenne, infon lagras på nåt vis men inte så man kan komma åt och se den tyvärr, men såklart har jag ju skrivit ner all info under de månader jag använt den. Nästa vecka, 4 juni, är det dags. Har antagligen BIM/BOM någon dag innan det så säkert kommer jag ha tantbesök när jag ska till läkaren, typisk, är det nåt hinder om det ska göras VUL??

    Kängu, skönt att du mår lite bättre!

  • snaily

    EA, vilken cykeldag är du på nu om vi antar att tanten inte kommit än? Tycker det låter som du resonerar ganska klokt som inte stressar upp dig så mycket över konstigheterna
    Ego: Grejen är ju att jag kanske inte ägglossar ändå, jag vet inte. OM det visar sig att jag har PCO som jag misstänkt så kan det stämma att man får utslag på ÄL-test men sen sker ingen riktig ÄL. Så trodde den där läkaren jag mailade till iaf. Hoppas verkligen på något vettigt SVAR när vi ska till läkaren nästa vecka...

  • snaily

    Muggles; pga långa oregelbundna cykler, ÄL sent i cykeln, kort lutealfas, och lite annat (uteblivet plus tex!) (och höga testosteronhalter får man vid PCO, och med tanke på att jag egentligen är ett grabb/gubbgäng så finns det ju gott om testosteron här, fråga Frullan ). Egentligen kanske jag mest HOPPAS det ska vara lätt PCO för det går väl oftast att göra nånting åt i alla fall...

    EA, aha, dag 34, om tanten tänker komma borde hon göra det SNART så du får veta. Och om du är gravid borde symptom förhoppningsvis komma snart... (Hmm, fast ömma bröstvårtor hade du redan... )

    Fisksoppa till middag nu!

  • snaily

    Hej alla glada, och ledsna också såklart. Inte hängt med i ert tempo idag så skickar måndagskramar lite diffust omkring mig till alla som kan behöva.

    Page, Ozzy är fint! Eller Olle!

    Känner också att lite illamående skulle sitta finfint, om det betydde att man var gravid alltså... Påminn mig att jag sagt så om jag nånsin blir gravid och mår superilla...

    Idag har jag träffat något som var ännu sötare än Korven (hur är det ens möjligt? ), en tre dagar gammal älgkalv. Sååå bedårande! (Tyvärr fick den sluta sina dagar, men det behöver vi väl inte låtsas om just nu.)

    Väntar på att maken ska komma hem och börja laga kroppkakor, överambitiöst projekt tycker jag...

  • snaily

    Lappis, tur att man inte är så känslig
    Men fyy vad jobbigt att det måste blöda så mycket, varför??

  • snaily

    Tur att ni (och jag) gått på lunch nu så jag hinner läsa ikapp!

    Tinga, usch vad jobbigt med killarna! Har inte så mycket klokt att säga annat än att jag hoppas verkligen det vänder snart och tycker ni är så duktiga som kämpar på!

    Frejis, vila vila vila!

    Lappis, spännande med assisted hatching, hade aldrig hört talas om. Känns som nåt som har med kycklingar att göra, blir man gravid med kyckling efter en sån grej?

    Frullan, JAG är definitivt en ligga-i-en-solstol-hela-dagen-och-läsa-människa! Kanske är för att man flänger runt så mycket på jobbet som det är så pass skönt att bara lata sig hemma... Fast maken har i och för sig ett kroppsarbete men inte latar han sig hemma för det, hmm... Jag brukar ofta somna på stranden på sommaren, maken säger då alltid att jag inte kommer kunna somna på kvällen sen, jag säger - inga problem!

    Telis, vad häftigt om din bebis kommer börja suga på tummen på min födelsedag!

  • snaily

    För mig är det dag 27 nu och jag går bara i den här trista väntan på BOM... som säkert kommer dagen innan vi ska på utredning ... eller samma dag, ser framför mig hur det bara säger PLOFF medan läkaren gör gynundersökning (Som tur är brukar det inte börja störtblöda så plötsligt hos mig.)

Svar på tråden Livets stora och små frågor