• snaily

    Livets stora och små frågor

    Spännande trosstorleksdiskussion Har tyvärr inget att tillföra.

    Page, smart med namn som kan funka både till tik och hane! Ååååå vad härligt ni ska ha det om 4 veckor! Norska katter verkar bortskämda

    Ore - ja precis, nåt lättfixat vore bra! Typ "aha, jag slår på strömbrytaren här på din livmoder bara, den råkade vara avstängd".

    35-36 dagar blir nog den här cykeln, kortare än förra, alltid nåt!

    MSW, kl 15 imorgon ska vi dit.... scaaaaaaaryyyyyyy...

  • snaily

    MSW, vad du är snäll!

    Glad att maken är en fiskdiggare! När jag tänker efter finns det nog ingen mat han inte gillar... Jo, Macdonalds och liknande, men det är inte "mat" enligt honom

    Aioli och rökta räkor = sommarsemester på Ön, längtar!

  • snaily

    EA, yepp ska fråga om spottings och hoppas han har nåt vettigt svar!

  • snaily

    Tack tack! Jag tittar nog in imorgon bitti innan jag ska till frisören (många viktiga ärenden imorgon).

    Nenne; hörde du Shanti Roney på Legoland? Gammal repris men lika roligt varje gång.

  • snaily

    Nenne - stora kramar!!! Livet är verkligen orättvist...

    Här smyger sig tanten fram sakta sakta, säkert bara för att kunna slå till som en tsunami under eftermiddagens gynundersökning. Jag ska avlägga en blodig rapport ikväll!

  • snaily

    Frejis, vad skönt att du är hemma igen, hälsa myomet att det håller sig på mattan framöver!

    Cicci, vad härligt att det går bra med prinsessan! Och vilket välkomnande! *impad*

    Nu åker vi till stan för gynbesöket... är nervös som en liten gnu!

    See you later!

  • snaily

    Blääää för mera blod Nenne, skit också!! Hoppas att du och maken kan finna styrkan att "bryta ihop och gå vidare"! Stora kramar!!

    Förstår att BT fortsatt trassla eftersom det inte var så mycket för mig att läsa ikapp!

    Ego - varning - långt:
    Blödningarna höll sig på spottingsnivå idag, tills en timme före gynbesöket då det kom lite färskt blod, men sen har det minskat igen, seeeegt. Ingen blodtsunami som sköljde över doktorn alltså

    Var kräkfärdig av nervositet när vi till slut kom fram till gyn och väl där fick vi sitta och vänta i en halvtimme. Hade förstås inte behövt vara så nervös, för läkaren var jättetrevlig och verkade väldigt rutinerad på det här med barnlöshetsutredningar. Höll på att börja grina när vi klev in på hans kontor där en vägg var helt tapetserad med foton på barn som hans patienter fått - känns helt overkligt/osannolikt att vi nånsin kommer lyckas.

    Jag fick göra ett (jättesnabbt) VUL och sen var det makens tur att ligga i gynstolen och få testiklar och prostata undersökta. Det såg INTE ut som en PCO hos mig (så bra var du inte, sa doktorn) men däremot fanns det många små äggblåsor, vilket kan vara bra? Livmoderslemhinnan borde vara tjock och mumsig nu men det var den tyvärr INTE, snarare ganska tunn och omogen.

    Troligtvis är det nåt fel med min ÄL, precis som jag misstänkt.

    Jag ska börja med Pergo NÄSTA cykel, av nån anledning jag inte riktigt förstod så var det inte bra att göra det denna cykel eftersom han såg en stor (onormal?) gulkropp på VUL. Denna cykel dag 2-4 (typ måndag) ska jag iväg och ta blodprover (FSH, LH, prolaktin och sköldkörtelhormoner). Nu har doktorn semesterstängt 2 månader så utredningen får fortsätta efter sommaren med spermieprov, kontrastus av äggledare med mera. Får antagligen vänta 2 månader på mina blodprovssvar också, drygt.

    Han också tyckte vi skulle ta en paus från ÄL-testandet; jag tycker egentligen inte det känns så stressande att hålla på med dem men funderar på att ta en paus denna kommande cykel då jag ändå inte ska äta Pergo och troligen inte har så stora chanser till graviditet.

    EA - fick tyvärr inget klockrent svar på det där med spottings, mer än att han tyckte inte det är normalt och om man som i mitt fall har de i ca 3 dagar innan mens och en smygande start av mensen så innebar det oftast att nånting är fel - nån rubbning av ÄL eller gulkroppsbildningen.

    Känns positivt att utredningen har börjat och att det finns grejer att prova, men negativt att jag inte verkar funka som jag ska

    Sen firade vi med middag på en trevlig restaurang, supergod mat.

  • snaily

    Ni erfarna utredare, lät det som en bra utredningsgång eller finns det något som ni skulle vilja lägga till?

  • snaily

    EA; det låter väl som en superbra plan!! Vad gäller spottingsarna tror jag vi får nöja oss med att aldrig få en riktigt bra förklaring... Någon borde börja forska på det där!

    Ju mer jag tänker på det desto bättre känns det med lite sommarlov från barnverkstaden den kommande månaden, nu när det blir valp och allt... kommer väl sexa på såklart men kanske inte lika "slaviskt" som tidigare, och skippa äl-testerna. Och så satsar vi för fullt från nästa cykel istället.

Svar på tråden Livets stora och små frågor