• snaily

    Livets stora och små frågor

    Godmorgon!

    Nenne, hoppas verkligen det bruna har avtagit och att det bara var en optimalt tjock slemhinna som läckte lite... hoppas hoppas!

    Piggelin, vad kul att dagmamman kändes så bra! Skönt att ha så nära dit!

    EA, vet preciiis vad du menar, man blir trött på sin kropp ibland... Drygt med 40-dagarscykler, eller jag skulle nog glatt nöja mig med det om det bara innebar att man hade ÄL varje månad, vilket jag inte tror jag har nu.

    Ska skynda iväg till jobbet nu, ha en härlig dag allihopa!

  • snaily

    Sweet, jobbigt läge!! Förstår att maken känner sig deppad efter att ha sett ljuset i tunnelns slut, men det är ju som du säger - man mår ju inte bra av att leva supersnålt utan marginaler hela tiden heller och behöva vrida och vända på varenda liten dollar... Hoppas ni hittar nån lösning!

    Nenne, vidrigt att det ska spöka så! Lät lovande det sista du skrev om att det inte kommit något mer i trosan iaf... tumhållning fortsätter såklart!!

    Frullan, alldeles för många ledsna gubbar i ditt inlägg Hoppas verkligen du får kontakt med någon bra psykolog nu, även om det kanske inte känns som det kommer hjälpa så måste det ju vara värt ett försök!

    Frejis, hoppas du fått komma hem, eländiga myom!

    Här hoppade spottingsarna (tveksam pluralform) över gårdagen och större delen av dagen idag, lite rosaaktigt "slem" bara ikväll... konstigt. Undrar om det är all Lactalgel som täppt till? Men det är ju bara bra för då kan jag räkna lutealfasen som godkänd (10-11 dgr) om tanten skulle komma imorgon vilket jag tror hon gör.

  • snaily

    Oj vad lugnt det var här idag...

    Nenne, hoppas och tror som alla andra att det är positivt att det inte är färskt blod, och hoppas tiden fram till test går SNABBT så du slipper undra och noja och spekulera och oroa dig så länge till...

    Liten, vad spännande, när tror du du får besked om jobbet?

    Tinga, lite choklad säger jag aldrig nej till *slurp*

    Mer ego, enligt parollen Livets SMÅ frågor...
    Igår hade jag som jag skrev typ inga spottings alls, och bara för jag skrev det, och samtidigt började hysa fåfänga förhoppningar, så har de kommit igång idag, lite ljusbrunt hittills. Så jag slipper inte undan det där läkarbesöket imorgon... Är redan jättenervös och orolig för att han inte ska vara bra eftersom det inte finns några andra alternativ (landstinget i och för sig men lät som de har lång kö och krånglig utredningsgång).

    Ni andra som har utretts - vad är det vanligast att man gör vid första besöket??

  • snaily

    Lappis, normal temp låter bra! När tror du det är dags för böj? Vi andra laddar så det räcker för dig också!

  • snaily

    Lappis, tack! Hoppas det blir VUL iaf, är så nyfiken på om jag ens HAR några äggstockar.

  • snaily

    Kängu, vad pissigt att det måste krocka med examen!! Hoppas på bra resultat vid UL i alla fall!

  • snaily

    BS - försäkringsbolagen är rätt likvärdiga tycker jag. Agria har nyligen gjort om sina försäkringar så att man måste göra en massa aktiva val själv - det finns en grundförsäkring där man får välja vilket högsta ersättn.belopp man vill ha, sen finns det ett gäng tilläggsförsäkringar som man kan lägga till (medicin, rehab, tänder, avel).

    Ska själv forska vidare i det där, har inte bestämt vad vi ska ha till valpen än.

  • snaily

    BS igen, Agria har 50000 som högsta ersättningsbelopp, If och Folksam har 40000, så det beror på hur komplicerade frakturer dina katter tänker skaffa sig

    Superbra förresten att ni tänker försäkra dem; heja!
    Är alldeles för många katter som är oförsäkrade, och så har de ibland ägare som betraktar katten som sin lilla bebis och skulle (vilja) göra allt för den, men har i slutänden inte råd med den där operationen eller vad det nu är som behöver göras.

  • snaily

    Page, grattis till valpfödseln!!

    BS, tack för att du tog upp det där med försäkringar för nu har jag forskat och forskat och ringt runt för egen del, och bestämt mig för Agria.

  • snaily

    EA, vilken mastodontdryg cykel om tanten inte kommit förrän snart Då får vi kanske "tanta" ihop för här är hon nog på g.

Svar på tråden Livets stora och små frågor