• snaily

    Livets stora och små frågor

    Nej nej Page, cigaretter inte bra för småvalpar! (inte för vuxna hundar eller människor för den delen heller)

    Köpte en oval Biabädd 60x70 cm - hade en stor rektangulär biabädd till förra hunden men den är så trasig. Och så sa uppfödaren att hennes hundar alltid brukar gnaga sönder hörnen på biabäddar, så nu tycker vi att vi var jättesmarta som köpte en oval! (Undrar hur många månader det tar innan korven tuggat sönder den ändå...)

  • snaily

    Lappis, känner på mig att dina eskimåer mår jättegott där i värmeskåpet!

  • snaily

    Åhå, ny hållpunkt för maximal tumhållning, lördag kl 11 antecknas! Fast det är förstås NU när de ska växa som tumhållningen behövs som bäst, det är därför jag bara skriver med ena handen!
    Tvillingvarning förresten Lappis!

    Telis, om jag anstränger mitt minne 14 år tillbaka i tiden så ser jag en hundkorg, div. filtar och täcken, ett strykjärn, ett otal cd-skivor, en bit av en sänggavel - allt massakrerat i smulor av valptänder. Men hon tuggade nog mycket av separationsångest tyvärr då hon var ensam hemma lite för mycket, och det ska inte Korven behöva vara.

  • snaily

    *Påpekar strängt till Page att hö av bra kvalitet är det viktigaste, och inte för mycket av den där godisliknande gnagarblandningen för då får kaninen ont i magen!*

  • snaily

    Är det nån av er som läst boken "Konsten att läsa tankar" av Henrik Fexeus? Har precis börjat och den verkar klart intressant! Han skriver ganska underhållande! Ska sjunka djupare i den nu... (Soffan, en bra bok, en kopp te, aaaaaaaaah! Njuter av ledighet innan 80 timmars beredskap påbörjas.)

  • snaily

    Muggles
    Såg Skatan igår och skrattade också ihjäl mig åt Pictionarysketchen, trots att jag sett det förut Sen gillar jag kåta Gun också!

    Men neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är INTE freeeedaaag idag, inte när jag måste jobba

  • snaily

    Lappis
    *viskar* peppar peppar! *tar i trä!* Ska inte prata högt om de små men håller en tyst tumme...

    Åh va äckligt med måsskit i håret!

  • snaily

    Hej BS, jag lever!

    Tack för lyckönskningarna med mitt hästelände idag

    Eftersom jag nojjat och oroat mig så mycket så blev det förstås inte så jobbigt som väntat - det blev bara EN häst istället för 4! Tackade och tog emot...

    Istället fick jag jobba rätt sent med ett gäng svampförgiftade små valpisar. Och nu är vi hundvakter åt en GANSKA så intensiv jakthund, har nyss tagit en promenad med honom och nu ligger han faktiskt avslappnad på köksgolvet!

    Lappis; vad underbart att de inte verkar ha ringt idag, bara en natt kvar för de små liven nu!

    Tack för underhållande ikappläsning idag... skrattade gott åt mamma-i-telefon-diskussionen! Stämmer väldigt bra på makens mamma, hon pratar i timmar om ingenting alls för det mesta och är sen sjukt ointresserad av vad som händer med oss. Min mamma är ganska duktig på att lyssna faktiskt men också väldigt duktig på att ringa vid olämpliga tillfällen utan att vilja något alls.

  • snaily

    Du var ett befruktat ägg som blev fryst
    nu är du Lappis lilla blastocyst
    livet i ett värmeskåp är ganska trist
    men kaninens livmoder verkar rätt så schysst!
    Heja heja heja!
    /blastocystens fanclub

    (nödrim är ok va?)

  • snaily

    Frejis - de hade ätit murklor som de hittade ute i skogen/bakom huset... inte nyttigt alls!

Svar på tråden Livets stora och små frågor