• snaily

    Livets stora och små frågor

    Nenne, grattis till sex befruktade ägg, låter ju skitbra! Ores statistikuträkning var ju förnämlig, klart det kommer bli en superblastocyst (?) att sätta in på lördag! Men ååååååå så läänge det är att vänta, förstår om du håller på att förgås! Håller en massa tummar! (Enligt Frullan är jag ju ett grabb- alternativt gubbgäng, så vi har många tummar att hålla! )

    Koko, vilka lustiga turer det blev kring kattköpet men det blev ju bra till slut. Hoppas gamla kissen bestämmer sig för att gilla läget snart.

    Grattis Lappis!

    Cicci, jättelycka till!! I morgon vid den här tiden har du kanske ett litet pyre i famnen!

    Fått mail från den där kompisen som gav oss de toppenbra råden om att man måste ha sex vid ÄL-tider för att det ska kunna bli barn (!!!), de har fått barn nu, en flicka, och skickade bilder... jag vill OXÅ ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är oooooooräääääättviiiiiiiist!!
    Här händer inget, eller händer väldigt sent, denna cykel också, dag 20 idag och inga direkta ÄL-tecken... suck!

  • snaily

    Telis, ja eller hur! Och tack för sympatierna
    Blev så irriterad på alltihopa ikväll så jag stack ut och joggade trots att jag inte alls hade lust, tänkte att en joggingtur kanske kunde skaka loss nåt ägg... men så funkar det förstås inte... morr...

    Piggelin, vad ska ni göra i de jämtländska skogarna, förutom att spana på björn förstås?

  • snaily

    Piggelin, dags att premiärtälta nu då och bocka av på listan saker-man-måste-göra-innan-man-dör
    Bra rutet av dig ang. bilbarnstolen!

    Nenne - enda anledningen till att jag (nästan) står ut med det här strulet är att vi snart ska på utredning! Om 15 dagar närmare bestämt!

    Cicci, oj vad spännande nu! Känner på mig att det händer nåt snaaaart...

    Måste jobba...

  • snaily

    EA, hoppas aladåberna innebär att du är gravid!! Dels för att det är dags nu, och dels för att då behöver du ju inte dina Pergotabletter så då kanske jag kan låna dem (om läkaren vi träffar skulle visa sig vara tjurig och inte skriva ut... Har i och för sig fri förskrivningsrätt själv men vill helst inte missbruka den...)

    Nenne, vilken härlig beskrivning av din P, blir alldeles varm jag också.

  • snaily

    Kängu - Du delar navelfobin med min make, hans navel får man absolut inte röra.

    EA, tack, rosenrot knapras redan, men till ingen nytta verkar det som.

  • snaily

    Skulle gärna sladdra vidare här ett tag men nu måste jag liksom Thunder rädda de stackars små djurena... (alla som inte lyssnar på MNK fattar nada)

  • snaily

    Är helt skakis efter nära-döden-upplevelse, ibland undrar jag varför man väljer mitt yrke egentligen. Följde med en kollega på ett besök hos en häst, kollegan blev jätteilla sparkad och är hos läkaren nu hoppas jag (om det finns någon att få tag på idag), jag blev nästan nersprungen av hästen men lyckades kasta mig undan på nåt sät... Läskigt!! Förutom att det är synd om kollegan så innebär det nog också att jag måste jobba ikväll/inatt istället för henne Hoppas verkligen att det bara blev mjukdelsskador och att hon läker snart.

    Nu ska jag läsa ikapp lite...

  • snaily

    Hästar är ju läskiga för att de är så oberäkneliga och samtidigt sjukt snabba och starka, den här hade dessutom fått lugnande (då kan de reagera konstigare än vanligt). Den hade inte ont utan blev bara rädd när någon försökte flytta den lite åt sidan, och så hände allt så blixtsnabbt så man inte hann fatta nånting, bara kasta sig handlöst åt sidan. Hästen höll på att riva hela hagen och nästan bryta benen av sig själv också innan den till slut lugnade ner sig. Oönskad dramatik på jobbet...

    Kunde gärna bytt dag med er som varit på trevlig lunch!

  • snaily

    MNK förresten... börjar om en timme! Förutom Thunder så gillar jag Job och Katla, fast får lite rysningar av den sistnämnda. Funderar på att ladda ner "hör du vem det är som viskar i ditt ööra" till mobilen men har inte fattat hur man gör, pinsamt dålig koll på sånt...

  • snaily

    Nej förresten, Lacken är min favorit! Nu ska jag sluta spamma om MNK, lovar...

Svar på tråden Livets stora och små frågor