• snaily

    Kängu - Anar att din make har nån slags connection till en viss butik? Lyxigt i så fall!

    Vickan - det finns en Haglöfsoutlet också! I Avesta. Har ju inte riktigt koll på exakt var du bor, men kanske inte i just Avesta tror jag...

  • snaily

    BS, (lite dålig koll men tror Rasmus var en katt?) stora kramar, vidarebefordra till Iris!

  • snaily

    Sorgligt slut på en fram tills dess bra dag då BS... STOR klyscha, men lät som han dog ganska snabbt? I så fall skönt för honom att han inte hann lida så länge...

    Nu slutar jag spamma tråden med friluftsinlägg, för idag iaf! Gonatt!

  • snaily

    Godmorgon i tråden! Idag är det torsdag fast nästan freeeeedaaaaaaag!

    Har ÄNTLIGEN fått bilder skickade på vår valp! Lagt upp två i mitt galleri. Pööööööt va?

    Nu måste jag skynda till jobbet, ha en bra dag om vi inte hörs!

  • snaily

    Telis o Nenne - jag också! Alla solbrillor man provar sitter assnett och man ser inte fullt så cool ut som man trodde man skulle göra.

    Är så glad idag - först fick jag efterlängtade bilder på den efterlängtade korven, och nyss har jag bokat biljetter till Eddie Izzard på Hovet den 19 december, tjohoooooooo!!!! Biljetterna släpps inte förrän på måndag men som fan fick man boka redan idag

    Erkännande: var jag inte redan gift med maken skulle jag gifta mig med Eddie. (ok jag vet, han kanske inte vill det, men ändå!)

  • snaily

    Stort grattis till AM och stort välkommen till Hektor!! Vad skönt att det gått bra! Härligt med välkomnande av syskonen också!

    Lappis - vill oxå ha din chef!

    MSW - han är ju bara drygt en vecka gammal så förhoppningsvis blir det lite mer fart sen Han går under arbetsnamnet Korven än så länge.

    Nu ska jag överge datorn och shoppa loss på Lundhags rea!

    Ha en superduper Valborg allihopa!

  • snaily

    Tillbaka från lång shoppingresa.

    Piggelin - förstår dig, jag brukar heller aldrig höra till dem som får förmånen att jobba halvdagar inför helger, men just idag för en gångs skull gick det att komma ifrån tidigt. Hoppas du får ta igen missad picknicktid imorgon och att det blir finväder då också! Kul med en till med lite Norrlandsanknytning!

    Liten - ledig hela maj, låter ju helt underbart!!!

    AM, lycka till på morgondagens koll och hoppas såret gör mindre ont SNART!

    Tinga, vad gulligt med Piffs puss!

    Vickan - grattis till sovsäcksköp! Den blir nog perfekt.

    Gjorde själv sjukt bra fynd på Lundhags idag! Det blev en superfin röd tunn fleecetröja, en grönrutig sommarskjorta, ett par tunna sommarbyxor, ett par 3/4-byxor och en täckjacka. 1900 pix för alltihopa.

  • snaily

    BS, ååh vad kul med kattunge! Ragdoll är ju så fina! Då får vi tillökning ungefär samtidigt då, i slutet av juni (förhoppningsvis till midsommar) hoppas vi få hämta Korven!

    Här (och säkert överallt) har det varit sommar idag, sååå härligt! Varit på picknick i solen vid det där "sprutet" som jag skrev om häromdagen, mysigt!

    Vickan, ja, är väldigt nöjd med mina fynd, har gottat mig hela dagen Redan fått användning för de nya 3/4-delsbyxorna och jackan kommer nog till användning imorgon kväll då vi kommer åka en kort skotertur till festen vi ska på.

Svar på tråden Livets stora och små frågor