• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Lapinette

    Visst tjejer ... det är FREEEEEDAG!!! Och jag tar långhelg i Frankrike. Tjohooooooo!!! Börjar helgen med tjejkompisar hemma på middag ikväll. Får packa i natt/morgon bitti för efter frukost drar vi till Arlanda. Har nu kollat in vädret och det ser lovande ut med sol och ca 20 grader. Precis lagom för lite promenad utmed lac d'Annecy och i bergen . Ska bli så jäkla underbart!

    Fram med skumpan!

  • Lapinette

    Och självfallet blir det skumpa i kväll ... och hela helgen ... och ja, i nästa vecka också för då firar vi födelsedag och bröllopsdag. Champagne varje dag!

  • Ore

    En skvätt med skumpa hitåt tack. Tar gärna en långhelg i Frankrike också Men å andra sidan har jag ju en trevlig tråd-träff i gbg att se fram emot, så jag klagar inte ändå.

  • nennesjuttioåtta

    åååh Lappis, vad härligt det låter!!!!! Ha det så himla skönt!!!!!!!!

  • snaily

    Nenne, bra tips det där med burken!

    Ha så härligt i både Frankrike och Göteborg!!! Är bara liiite avis. Får spara skumpan (men inte skumpandet ) till nästa helg då vi ska resa till valpen. Tur att jag jobbar vissa helger, annars skulle det nog bli lite alkisvarning på mig

    Nu ska jag försöka boka något boende till vår resa nästa helg.

  • Lapinette

    snaily - här är det helalkis varning! Fast jag drack faktiskt inget måndag - onsdag. Rekord!!!

  • BrudSommar2006

    Det må vara ett mirakel att vara gravid, förlossning och bebis men jag önskar fortfarande att en fix färdig ettåring kunde komma flaxande...

    Angående katt så vet jag inte vad det blir men en långhårig blir det i alla fall. Det får nog bli en blandis av något slag, kan inte lägga ut så mycket pengar på katter typ samma månad!

  • BrudSommar2006

    Cicci, vad spännande, då är det snart på gång då. Tänk om det blir söndag i alla fall!

  • MSW

    Koko: Tycker också sjukvårdsupplysningen är super bra! Det känns inte som att man är lika jobbig och besvärlig som om man ringer till vårdcentralen, och dessutom tycker jag ibland man får känslan av vårdcentralen helst vill att man stannar hemma!
    Mysigt att få hem katten!

    Bs: Vad bra att du fick igenom två katter.. Vilket argument var det som tog bäst? (kan alltid vara bra att veta...... )

    Cicci: Ja det är konstigt egentligen att det ändå inte händer mer allvarliga saker med barn, så mycket som de trillar/ramlar/slår i sig! Men det är juh de där gångerna det inte går bra som man oroar sig för!


    FruCicci skrev 2009-05-15 10:58:53 följande:
    Victor ramlade ner för hela stentrappan i källaren förra veckan!jag blev skiträdd och i samma ögonblick som detta händer kommer maken hem o ser allt, sen skäller han ut mig och talar om hur oansvarig jag är och att han minsann aldrig låter honom gå själv i trappen et c etc.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrVictor fick bula och blev rädd och vi var ovänner hela kvällen!Men allt slutade bra sen iaf!
    Det är juh precis det man behöver, skäll att man inte passar tillräckligt! NOT!

    Ha det bra på GBG träff och frankrike resa..

    och glömde innan säga lycka till, till frejis, hoppas det har gått bra!
Svar på tråden Livets stora och små frågor