• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Fru FruLLan

    Jag är PRECIS som min mamma
    eller rättare sagt kommer att bli, är kanske bara 75% där redan nu.

    Jag insåg för många år sedan när jag gjorde allt för att inte bli som morsan att det var KÖRT!

    oavsett så kommer jag bli så där så det är ingen ide att kämpa emot
    bara att gilla läget.

    Och det är ju skönt att veta hur det blir, bra för maken också så han vet vad som väntar!

  • Fru FruLLan

    Näe jaga pluss....

    Fyyyy faaaaaaaaaaaaan vad jag mått dåligt då!

  • _koko_

    Jag är också en kopia av min mamma. Försöker tvätta bort de av hennes egenskaper som jag verkligen inte gillar (osäkerhet och en del fördomar), men sen har hon en hel del som jag är stolt över att ha ärvt också!

  • _koko_

    Fördomarna tror jag dock har mest att göra med att hon börjar bli äldre och inte hänger med på samma sätt som förr, och det blir nog svårt att undvika...

  • FruCicci

    klart du är, men det är inte Du som har Sagt en massa, det är andra i min vänskap som vet såååå mycket

    nu lägger vi ner detta så inte alla i tråden får för sig att dra, det är ju FREDAG

    Fru FruLLan skrev 2009-05-15 11:03:15 följande:


    vaddå cicci är jag inte din vän
  • FruCicci

    Usch jag är som pappa, o farfar.... får jag alltid höra att jag är med....
    Inte allt som de har / hade är att föredra, verkligen inte, så jag hoppas att jag kan tänka på det när jag bli ännu äldre - det jag uppfattade som jobbigt med dem o inte bli lika knäpp själv!

  • nennesjuttioåtta

    hohoooo FREEEEDAAAAAG!

    Ang kattunge. Nej, vi är inte fodervärdar, vi väljer själva om vi vill a kull eller inte. Mycket ansvar med det eftersom det är raskatt... Men samtidigt är hon så förtjusande så det vore synd att sluta henns linje liksom. Och skaffa en bondkatt "så länge" - hallå! De lever ju typ 20 år så då får vi ju tre katter! Men om vi bestämmer oss för att inte para henne så blir det nog någon blandis, det drar iväg i pengar ändå...

    kul att se alla göteborgstjejer och skånetjejer på lördag! YEIIII!!!

    Cicci
    Vafan, han får väl runka i en burk som du får ha å nattduksbordet och kleta in tappen med då, om han inte vill stoppa in den själv.

  • Ore

    Hmm, är själv litet orolig för att vara väldigt lik min mamma. Bl.a. har hon ett synnerligen irriterande sätt att "snörpa ihop munnen" när hon inte riktigt gillar något jag gör... T.ex. pierca naveln, åka på lång utlandsresa själv och liknande. Nu i samband med barn fick jag se snörpet när jag talade om att jag skulle göra KUB-test (heeelt onödigt enligt henne).

    Cicci: Jag är impad av all din energi, själv gillar jag soffläge alldeles för bra... Men nu när jag inte mår illa längre har jag planerat en skärpning. Är det ingen fara för lill*n i magen så är det ju bara att köra på i ett tempo som du tycker känns bra

    Frejis: Hoppas RUL går bra!

    Muggles: Imponerande med morgonträning. 7 är i tidigaste laget för mig, men förmiddagsträning älskar jag, åtminstonde på helger...

    MSW: Skönt att det gått bra med A, fall verkar vara väldigt vanligt bland småttingar...

    EA: Surt med så mycket spottings. Har det blivit värre på sistonde, eller?

    Snaily: Kul att få besöka valpen. Mindre skoj med släktkalas där alla verkar ha barn eller är gravida...

Svar på tråden Livets stora och små frågor