• Bluebride

    Livets stora och små frågor

    är hemma nu men förkyld

  • Bluebride

    Jag har mensvärk, är förkyld även feber å sen en liten dotter som jag för allt i världen inte vill smitta. Har så himla ont i halsen

  • Bluebride
    sweetstreet skrev 2009-04-29 18:23:14 följande:
    Bluebride,jag har nog missat dig lite.Men fortatt att du har en dotter hemma fran neo????Hur gar det?Hur gammal ar hon" Viklen vecka kom hon?gar allt bra nu dar hemma forutom att du ar sjuk nu vilket jag forstar maste vara skitjobbigt med den lilla.... Hoppas du kryar pa dig!
    [/citat]

    Jo, vi kom hem från neo i torsdags. det går rätt bra, ingen skillnad mot vad vi gjorde på sjukhuset. Hon är 4 månader. hon kom i vecka 28.
    BrudSommar2006 skrev 2009-04-29 18:42:15 följande:
    [citat]
    Bluebride, ett elände att vara sjuk och ha en liten samtidigt. Det absolut värsta när man ammar är nog att vara magsjuk men allt annat är nog nära efter och när ni precis kommit hem från neo och du är extra orolig för att smitta så blir det ju än värre.
    [/citat

    Då är det tur att man inte ammar.

    Blivande fru L skrev 2009-04-29 19:04:52 följande:
    [citat]
    Bluebride - Hur känns det annars att vara hemma? Utom förkylning och annat jobbigt? Hur gammal är lilltjejen? Kämpa på och krya på dig!
    det är skönt att vara hemma
  • Bluebride

    Fler som är dundersnuvig precis som jag?

    Någon som vet något som gör att snuvan försvinner, jag håller på att bli tokig, har inte tid att vara förkyld

  • Bluebride

    vickan........ jag hade 2 missfall innan jag fick min tjej, var även så för min svägerska. 3e gången gillt vet du

  • Bluebride

    jag blev snittad, inget speciellt, förutom att det kliar så förbannat för det tar så lång tid att läka

  • Bluebride

    Nej den har tyvärr inte gått över, det är snuva just nu.


    Ore skrev 2009-05-03 14:45:31 följande:
    Bluebride: Är ni piggare nu därhemma, har förkylningen gått över? Vill minnas att du frågade om vad man kan göra vid täppt näsa, och här i tråden förespråkas nässköljare varmt Finns bl.a. denna, men jag vill minnas att en annan variant rekommenderats också... Kommer säkert någon och kompletterar
  • Bluebride

    fasen vad svårt det är att komma på mat när man inte har något hemma och inte har råd att köpa något heller

  • Bluebride

    här är en som har tanten just nu, fy fan vad jag hatar kärringen, nästan så man vill bli gravid igen, men vi vill vänta till december

  • Bluebride

    vad gulligt

    fru AM skrev 2009-05-29 22:21:22 följande:


    Page: det är så roligt att du är mer & mer i tråden nu för tiden!Ang. Hektors leende så visst smälte jag - men mest var jag nöjd med att han presterade inför ett oberoende vittne eftersom Hektors far hävdar att han (Hektor) är för liten för att le ...Avslutar med ett uttalande från Livia (är jag inspirerad av BS/Iris?):Livias pappa började plötsligt blöda näsblod och gick med papperstussar i näsborren ut i tv-rummet till Livia. Livia, chockad: "Pappa!? Har du blod i näsan!?" "Har mamma slagit dig?" (!!!) Sedan rusade hon ut till mig i köket, hötte med fingret och vrålade "Aja Baja mamma - inte slå pappa!"Vad tror hon!?
  • Bluebride

    skön vet e f-n, blir hellre gravid igen, men helst inte ändå


    Page skrev 2009-05-29 22:38:26 följande:
    AM, hahahahoho, jaaa, Vad tror hon egentligen?! Det är vid såna tillfällen (roliga kommentarer och andra mysiga stunder) som jag inser vad jag/vi går miste om. Men det är så kul att ni andra delar med er alla dessa trevliga stunder också!BB, kärringen ÄR ful! Men ändå skön att ha för då vet man att saker och ting fungerar som de ska.
  • Bluebride

    Här är det lugnt. Tränar lilla Aurora att klara sig utan syrgas, men har dock inte sutrationsmätaren på jag märker hur hon mår ändå, vill inte höra det där jävla pipandet. Dessutom lider jag av solbrända axlar och nacke.

Svar på tråden Livets stora och små frågor