• LyckligaSara

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Någon som tänker se premiären ikväll?

    Min kompis gifter sig i samma program nästa vecka så vi här hemma kommer sitta bänkade framför tvn ikväll

  • Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)
  • monkay

    Va roligt, de gifte sig i "vår" kyrka i Uppsala Oj, vad jag längtar tills jag får gå uppför altargången i aug nu

  • Dittvackrajag

    Jag tycker ändå att festlokalen var riktigt grym! Dekorationerna passade riktigt bra ihop, dock hade jag inte valt en LJUSROSA tårta när allt annat var i olika nyanser av blått i princip. haha

    Jag håller tummen upp för mycket dekorerade lokaler, ger en större kick och kan kännas mer personlig enl. mig.

  • 28 Aug

    Alltså.. bara jag eller spelade hon bara glad över klänningen? Hon såg så.. ansträngd ut

  • bridesilly

    tycker inte heller hon såg så överväldigad ut men hon kanske innerst inne hade velat ha en ny klänning och inte släktingens omgjorda?

  • isop

    Jag tyckte inte att det blå undervattenstemat passade alls med kronorna, vad då prinskronor och under vatten?

    Och var i budgeten var partytältet som de satte upp utanför (fick uppsatt, till och med)? Det måste ha kostat flera tusen och var egentligen helt onödigt (fattas det pengar är det ju sådant man tar bort direkt).

  • 28 Aug

    Hyrtälten är ju löjligt dyra vi kollade på dem och skulle inte ha råd med våra 50 000 och då hyr vi inte lokal för 16 000 heller i kallhyra våran skulle kosta 4000 + partytält och gick inte ihop.


    isop skrev 2009-03-30 08:52:59 följande:
    Jag tyckte inte att det blå undervattenstemat passade alls med kronorna, vad då prinskronor och under vatten?Och var i budgeten var partytältet som de satte upp utanför (fick uppsatt, till och med)? Det måste ha kostat flera tusen och var egentligen helt onödigt (fattas det pengar är det ju sådant man tar bort direkt).
  • Luucie

    Jag måste säga att jag faktiskt inte fattar alls varför de har gjort det till ett "budget" fokuserat program?
    Varför inte bara säga "vi har 40000 kr, vad får vi för det och vad kostar allt annat extra?"
    Och sen skriver man ut vad allt kostade. Även det som man inte själv betalade.
    Förstår inte alls varför tv valt att låtsas att den budget de som gifter sig har, räcker till allt de köper...tror de att folk är dumma i huvudet eller?

  • Miss Biii

    coolt med genomskinliga skålar m fiskar i... kul och annorlunda, lokalen var fin. Bokstäverna va såå häftigt! Klänningen var hemsk; min åsikt! den var tråkig och "remsorna" på armen såg konstiga ut.. Hans kavaj va lite för mycket oxå... jag tycker ändå blickar i första hand ska riktas till bruden...

  • EhjärtarE

    Anlednigen till att frisyr, hyra av tält, stolar och bord och dekorationer i lokalen inte är med i budgeten är att de blir sponsrade med det, det är därför de visar tex. björn axéns logga i hela bilden och sen står det i eftertexterna också. MEN jag håller med om att det är tråkigt att de vinklar det som att allt är med i budgeten, det är väl bara att tala om vilka saker som de blev sponsrade med, istället för att låtsas som att brudparet betalade allt?

  • Tojk

    Såg första programmet och slutet på det som var igår. Tycker det är rena rama skiten rent ut sagt. De borde sluta tramsa med att budgeten på x antal tusen går till detta och sen utelämnat allt som sponsrats. Redovisa rättvist så det ger ett ärlig bild av vad deras bröllop egentligen kostar om de nu så maniskt ska hålla på att tjaffsa om budget. Blir så snett, töntigt och tråkigt när de säger att budgeten är på 47000 medans det i verklighet kanske ligger på 100.000+

    Tramsigt värre. Tittar inte på det, blev så oerhört besviken på första avsnittet och det lilla jag såg igår kändes som att det var samma upplägg på dekorationer som första gången.

Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)