• LyckligaSara

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Någon som tänker se premiären ikväll?

    Min kompis gifter sig i samma program nästa vecka så vi här hemma kommer sitta bänkade framför tvn ikväll

  • Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)
  • bridesilly

    Tycker allt i programmer visas så himla kort. Dom kunde gärna ha haft längre sändningstid så man inte behöver hasta igenom alla momenten. Tittarna missar ju massa!

  • bongen80

    Själv såg jag första programmet, tänker inte titta mer. Fick en känsla av det är otroligt mycket "sanning med modifikation", de vill göra bra tv. Budgetar som egentligen inte går ihop klänningar som sitter som smäck trots att de inte valt o provat ut den själv. Nej jag hänger hellre på BT istället och smyger runt i gallerier o får inspiration från alla goa brudar här.

  • Red Scarlet

    Ja det där med klänningarnas passform är för mig ett mysterium.. har de måttat brudarna i förväg eller? Knappt någon normal klänning alls, märkesklänning eller vanlig, passar perfekt första gången man sätter på sig den. Så det är lite skumt haha..

    Det var jättegulligt att Paulas mamma betalade så stor del av klänningen för de visste att hon hade den på sitt collage, men nu säger ni här i tråden att inte ens DEN klänningen var riktigt perfekt enligt Paula? Då blir man ju lite besviken igen.. mamman som var så snäll och köpte den ändå. Tror att Paula isf har ett litet känsligt förhållande till sina brudkläninningar kanske ;(

  • soon and very soon

    man klänningar är ju såååååååååååå svårt tycker jag, en kompis till mig köpte en garamaj o jag gillade inte den ALLS!!! tycker super mycket om kort lite 50 tals inspirerade klänningar o tyll under.
    flera av klänningarna som folk lägger ut här skulle jag absolut aldrig ha. och det är ju inte menat o vara dum men smaken är som baken....

  • Blivande mrs walker

    Red Scarlet: TS har skrivit tidigare om hur brudarna fick pröva klänningarna med ögonmask och gummihandskar.

  • Red Scarlet

    Blivande mrs walker skrev 2009-03-25 10:23:42 följande:


    Red Scarlet: TS har skrivit tidigare om hur brudarna fick pröva klänningarna med ögonmask och gummihandskar.
    Jahaa, missade det! Sorry! Då förstår jag :)
  • LyckligaSara

    Ja alltså hon var ju nöjd..det såg man ju i programmet. Hon blev ju jätteglad
    Men jag vet att om hon hade kunnat så hade hon fixat och trixat med detaljer,det är nog mer en arbets skada än att hon har problem med klänningar

    Red Scarlet skrev 2009-03-25 10:09:26 följande:


    Ja det där med klänningarnas passform är för mig ett mysterium.. har de måttat brudarna i förväg eller? Knappt någon normal klänning alls, märkesklänning eller vanlig, passar perfekt första gången man sätter på sig den. Så det är lite skumt haha..Det var jättegulligt att Paulas mamma betalade så stor del av klänningen för de visste att hon hade den på sitt collage, men nu säger ni här i tråden att inte ens DEN klänningen var riktigt perfekt enligt Paula? Då blir man ju lite besviken igen.. mamman som var så snäll och köpte den ändå. Tror att Paula isf har ett litet känsligt förhållande till sina brudkläninningar kanske ;(
  • therese182

    hahaa, mja....det är ju kanske inte så svårt om man har en mamma med egen resturang, en syrra som e hår frissa....(första avsnittet)

    Andra avsnittet...hehe Bridezilla? Jösses 20K för klänningen...
    Men smakar det så kostar det=)

  • bridesilly

    Men visst måste dom ha måttat brudarna innan dom kan köpa en klänning till dom? annars vore det ju totalt omöjligt att hitta en klänning som passar.

  • 28 Aug
    bridesilly skrev 2009-03-26 09:31:54 följande:
    Men visst måste dom ha måttat brudarna innan dom kan köpa en klänning till dom? annars vore det ju totalt omöjligt att hitta en klänning som passar.
    de har ju fått prova klänningarna.
Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)