• LyckligaSara

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Någon som tänker se premiären ikväll?

    Min kompis gifter sig i samma program nästa vecka så vi här hemma kommer sitta bänkade framför tvn ikväll

  • Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)
  • Lava84
    LyckligaSara skrev 2009-03-23 21:51:49 följande:
    Nej nej..du har missförstått iden med programmet tror jag.Meningen är ju att kläningen ska vara en överasskning för bruden. Hon ska ju inte veta vilken de valt åt henne så Paula fick förbjudet att designa sin egna klänning från start. Det var också en anledning till att hon var nära att hoppa av massor med ggr. Hade det inte varit för att Daniel lugnade henne så hade dom inte gift sig alls,det gick så långt att för att hon skulle hålla sig kvar så tillät produktionsbolaget henne designa tärnklänningarna,näbbklänningen och hennes mammas klänning Därför hennes klänning blev så dyr...det var så himla svårt att hitta något som ens kom i närheten av hennes krav. Inte ens klänningen hon fick var 110% rätt men den var den enda rätta som fanns att köpa på plats. Det blev ju jättebra ändå
    Ojdå jag ber om ursäkt, det tänkte jag inte på dels att klänningen ska vara en fullkomligt överraskning och dels att en Kinafabrik vilken det än är ska hinna ordna den på 5 dagar, det blir ju lite svårt.
  • Sussii

    det jag inte förtog i programet var först säger mamman att hon betalar hela klänningen närmare 20000kr sen så tog dom 7000kr från budgetkassan varför? någon som vet?

  • Red Scarlet

    Hon kanske inte kunde betala hela klänningen, och så hade de ju faktiskt räknat med att lägga max 7000:- på klänningen. Deras lilla magiska budget hade de kanske gjort upp i förväg och då såg man ju på ett ungefär hur en brudklänning i 'rimlig' prisklass låg i förhållande till resten av budgeten.

    Hahah guh hon Paula låter ju lite smått hysterisk vad gäller hennes klänning. Kanske blir så om man jobbar med brudklänningar själv men.. ja.. jag som trodde JAG var petig med klänningen haha..

  • LyckligaSara

    jag tror de kände att det var onödigt att lägga ut 20tusen när de ändå hade 7000kr i budgeten,det blev ju över mer pengar än räknat så för att slösa bort dom så hyrde dom in det där salsabandet.
    Dom hade redan en DJ tror jag.

    Hörde nått om det iaf

  • kärleken är evig

    Jag tyckte hennes morgongåva var väldigt fint gjort...man kanske skall göra något liknande!!!

  • Miss Moneypenny

    Ja, den var jättefin och han blev verkligen rörd såg man.
    Tror dock att det inte funkar på alla typer av killar. Med min skulle det nog inte vara en hit, han skulle nog tycka att det var FÖR gulli-gulligt.

    kärleken är evig skrev 2009-03-24 08:59:47 följande:


    Jag tyckte hennes morgongåva var väldigt fint gjort...man kanske skall göra något liknande!!!
  • Red Scarlet

    Miss Moneypenny skrev 2009-03-24 09:14:43 följande:


    Ja, den var jättefin och han blev verkligen rörd såg man.Tror dock att det inte funkar på alla typer av killar. Med min skulle det nog inte vara en hit, han skulle nog tycka att det var FÖR gulli-gulligt.kärleken är evig skrev 2009-03-24 08:59:47 följande:
    Det var en jättefin morgongåva men min fästman skulle nog också få lite kväljningar eller fnissreflexer av för många snirkliga rader av "för evigt med dig, du är mitt tro mitt hopp mitt allt" osv i en ström.. han kommer att få bilder på yours truly insnörd i en cool korsett istället, det kommer han att uppskatta sjukt mycket ;)
  • bridesilly

    Jag tycker det var hur gulligt somhelst av paulas mamma att lägga 13000kr på hennes drömklänning. Hon hade ju med just den på collaget
    Jag skulle nog också ha väldigt mycket åsikter om hur min egen brudklänning ska se ut om jag jobbade dagligen med brudklänningar.
    För någon i branschen är det nog extra vikgigt vad man har på sig för klänning när man själv gifter sig gissar jag.

  • Humlan66

    jag tyckte att brölopscemonin va så kort. Va den verkligen SÅ kort eller fick man inte se allt ? Srn va tältet HUR fint som helst och jag vart så sugen på att gifta mig sådär

Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)