• Tojk

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Såg första programmet och slutet på det som var igår. Tycker det är rena rama skiten rent ut sagt. De borde sluta tramsa med att budgeten på x antal tusen går till detta och sen utelämnat allt som sponsrats. Redovisa rättvist så det ger ett ärlig bild av vad deras bröllop egentligen kostar om de nu så maniskt ska hålla på att tjaffsa om budget. Blir så snett, töntigt och tråkigt när de säger att budgeten är på 47000 medans det i verklighet kanske ligger på 100.000+

    Tramsigt värre. Tittar inte på det, blev så oerhört besviken på första avsnittet och det lilla jag såg igår kändes som att det var samma upplägg på dekorationer som första gången.

  • Tojk

    LyckligaSara skrev 2009-03-30 13:24:32 följande:


    Åh,jag missade gårdagens program. Ska kolla på det ikväll!men hörni..även om man sponsrar så betyder det inte alltid att man får saker gratis väl? Man betalar väl för reklamen som visas i programmet..som tex loggan?I det företaget jag jobbar på så gör vi så hela tiden,betalar multum för att bli valda istället för våra konkurrenter till tex design jobb i tidningar osv.Inte ger vi bort nått inte.här kan man se vart dom fick tälten ifrån www.hyrtaltet.se/tv3.htmoch här är företaget de verkar ha hyrt alla mattor,stol överdrag och sånt hoswww.vipeventdesign.se/sajt/sida/hemom ni googlar så kan man hitta fler företag som var med.det kanske inte är så dyrt att hyra allt som man tror.kan ingen av de brudar som finns här svara på dessa budget frågor? alltså ni som gift er i programmet.
    Vet inte exakt hur denna typ av "sponsring" har gått till. Men i en hel del andra program så sponsrar företag genom att de får synas i tv. Så har iaf jag varit med om vid flertalet gånger. Vi byter tjänster kan man säga. Företaget får synas i bild på tv med logga och hela grejen, samt i eftertexterna och vi står till tjänst med det vi har att erbjuda. Många gånger så kan man själv tjäna pengar på det, istället för att lägga ut enorma summor på reklam (tvreklam är inte billigt) så lånar vi ut saker för säg en 30.000 (som exempel)

    Vad jag vet så betlar inte brudparet för sakerna som dessa företag "sponsrar".. men rätta mig gärna om jag har fel Därav ser jag det som att brudparet sponsras med saker och ting. Inget fel i det, de ställer ju ändå upp på en galen sak och i tv men jag tycker det ska redovisas i budgeten så det ger en rättvis bild av vad de egentligen betalar. Det blir ju många frågetecken.
Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)