Inlägg från: 28 Aug |Visa alla inlägg
  • 28 Aug

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Lajsan skrev 2009-03-22 21:16:57 följande:
    Har också precis sett kvällens avsnitt och undrar om inte jag känner igen denna tjej... jag var inne på bt väldigt mycket för ett år sen när jag började min planering och då även den här tjejen, kallad lillsessan? Någon som vet?
    Jo är hon. Som har lillsessans brud o fest väl?
  • 28 Aug
    grolly30 skrev 2009-03-23 10:13:41 följande:
    Är det någon som vet var det där lilla utomhuskapellet som vigseln i gårdagens program hölls? tyckte det var en underbar platas för en vigsel!
    Ekotemplet i Hagaparken, Solna - Stockholm

    Vi viger oss där nästa år så jag vet !
  • 28 Aug

    Nej man kan inte boka men man får jaga på tex här och sätta upp lapp och hoppas man hittar ev andra par så man kan sammarbeta ihop sig

  • 28 Aug
    bridesilly skrev 2009-03-26 09:31:54 följande:
    Men visst måste dom ha måttat brudarna innan dom kan köpa en klänning till dom? annars vore det ju totalt omöjligt att hitta en klänning som passar.
    de har ju fått prova klänningarna.
  • 28 Aug
    bridesilly skrev 2009-03-27 13:33:20 följande:
    aha okej då vet vi bättre nu då, ögonbindel och diskhandskar, haha ja då kan man inte få sig nån uppfattning om hur den ser ut förutom hur den sitter åt på vissa ställen eller inte
    Vet int eom jag skulle känna mig bekväm i det Känna hur saker liksom smiter åt och inte och försöka gissa vad tusan man har på sig! Tänk om de trär på dig en tygsäck? Bara för att roa sig själva!
  • 28 Aug
    LyckligaSara skrev 2009-03-29 10:18:38 följande:
    Ikväll är det dags igen Tycker inte kvällens avsnitt ser så roligt ut,såg precis trailern
    Vad verkade det handla om? (surfar nog treans hemsida! Måste se )
  • 28 Aug

    citerar:
    Per och Anna visste inte om varandras existens för mindre än ett år sedan och nu ska de gifta sig. De ser ingen anledning att vänta, de längtar efter att bli äkta makar och allt känns rätt. Det hela började med ett nyårslöfte. ? I år ska jag hitta min fru, punkt slut, sa jag, berättar Per. Per bestämde sig för att han skulle träffa sitt livs kärlek och gifta sig inom ett år. Och det blev verklighet när han träffade Anna på en dejtingsajt på Internet. De blev blixtförälskade och efter tre månader förlovade de sig och nu är det alltså dags för bröllop! Med en nätt budget på 47 000 kronor måste släkten sköta mycket av arbetet själva. Med hjälp av våra experter Pehr och Cathrine ska parets drömbröllop planeras. Temat blir ?sagolik undervattensfest? och förläggs till Uppsala slott.

    Lät.. tråkigt?

  • 28 Aug

    Alltså.. bara jag eller spelade hon bara glad över klänningen? Hon såg så.. ansträngd ut

  • 28 Aug

    Hyrtälten är ju löjligt dyra vi kollade på dem och skulle inte ha råd med våra 50 000 och då hyr vi inte lokal för 16 000 heller i kallhyra våran skulle kosta 4000 + partytält och gick inte ihop.


    isop skrev 2009-03-30 08:52:59 följande:
    Jag tyckte inte att det blå undervattenstemat passade alls med kronorna, vad då prinskronor och under vatten?Och var i budgeten var partytältet som de satte upp utanför (fick uppsatt, till och med)? Det måste ha kostat flera tusen och var egentligen helt onödigt (fattas det pengar är det ju sådant man tar bort direkt).
  • 28 Aug
    MammasGullungar skrev 2009-03-30 20:04:12 följande:
    Nu har jag lagt upp lite bröllopskort på min sida för den som är nyfiken:)
    Jag är mest nyfiken på varför de bara nämnde ert "sjuka" barn. Ni har ju två barn. Kunde de inte sagt det? (själv tvåbarnsmor och blir sur när folk bara uppmärksammar ena)
  • 28 Aug

    Inte jag heller, iof inte sett reklam för fler avsnitt på tv heller?

Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)