• JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 26 Nov 16:02
    11954 visningar
    81 svar
    81
    11954

    Trött och less på att bråka med världen

    Det knackar på dörren och där står Jehovas och vill sprida sitt budskap.
    "Jag är ledsen men jag är homosexuell och passar inte in i er lilla mall", fräser jag en aningen otrevligt och försöker stänga dörren.
    Det är fjärde gången nu och de ger mig alltid samma broschyr där jag jämförs med pedofiler som hänsynslöst förgriper sig på små barn.

    Jag kan acceptera att jag inte är välkommen överallt, jag bryr mig inte längre. Jag kan ta att jag får hålla mig ifrån att visa min kärlek öppet på krogen och på restauranger. Det är ingen fara - jag vet vem jag är och M vet att jag älskar henne. Alla andra behöver inte veta.

    Men varför i hela friden har folk "Rätt" till att knacka på min dörr och kalla mig för pedofil?

    Nu skriver jag bara av mig. Det har varit en dålig period att vara Gay just nu. Min syster kommer inte på vårt bröllop för hon tycker vi är äckliga. Min egen systerdotter växer upp och lär sig att hennes moster är något som kan liknas vid en pedofil. Jag är något farligt som hon inte ska se på eller prata med.

    Hur kommer det gå när jag uppfyller min stora dröm om att skaffa barn? Kommer de hatas som jag? Ska jag strunta i det?

    Trött trött trött

  • Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen
  • Hammer­man
    Äldre 26 Nov 16:08
    #1

    Nästa gång jag går och ger blod måste jag skaffa en sån där "Jag är blodgivare" t-shirt att ha på mig ifall de skulle komma förbi.

    JV är galna. Bry dig inte om dem.

  • F l i c k a n
    Äldre 26 Nov 16:13
    #2

    Inte konstigt att du känner som du gör när folk omkring dig beter sig på det sättet.

    Men jag tycker inte att du ska strunta i att uppfylla din stora dröm att skaffa barn för att du inte passar in i andras "mall". Förhoppningsvis inser även de någongång att ert förhållande är precis lika naturligt som deras. Det är bara synd att de inte gör det nu.

    Lev ditt liv och skit i andra! (om det ändå vore så enkelt)

  • Esonda
    Äldre 26 Nov 16:25
    #3

    Går jehovas vittnen och säger att homosexuella är pedofiler när deras egna "präster" förgriper sig på deras småpojakr?!?

    Snacka om att ge dubbla budskap.

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 26 Nov 16:26
    #4

    Får man inte ge blod som Jehovas? Det viste jag inte :)


    Hammerman1 skrev 2008-11-26 16:08:34 följande:
    Nästa gång jag går och ger blod måste jag skaffa en sån där "Jag är blodgivare" t-shirt att ha på mig ifall de skulle komma förbi. JV är galna. Bry dig inte om dem.
  • Hammer­man
    Äldre 26 Nov 16:27
    #5

    JustMeAndMyLove skrev 2008-11-26 16:26:26 följande:


    Får man inte ge blod som Jehovas? Det viste jag inte :)
    Nej, och de får inte ta emot blod heller, vilket lett till att myndigheterna ibland fått tvångsomhänderta barn eftersom föräldrarna hellre låter barnen dö än gå igenom en blodtransfusion.
  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 26 Nov 16:29
    #6

    Oj då.. Låter ju inte klokt. Men jag har sett att detfinns fler reigioner som förbjuder än att ta emot blod. Måste va vidrigt som läkare att se någon dö för en sån sak...


    Hammerman1 skrev 2008-11-26 16:27:53 följande:
    JustMeAndMyLove skrev 2008-11-26 16:26:26 följande:
    Nej, och de får inte ta emot blod heller, vilket lett till att myndigheterna ibland fått tvångsomhänderta barn eftersom föräldrarna hellre låter barnen dö än gå igenom en blodtransfusion.
  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 26 Nov 16:30
    #7

    Ja man borde skita i andra. Men så komme det då och då en rädsla för att man är egoist som vill skaffa barn.. För barnets skull menar jag.

    F l i c k a n skrev 2008-11-26 16:13:41 följande:


    Inte konstigt att du känner som du gör när folk omkring dig beter sig på det sättet.Men jag tycker inte att du ska strunta i att uppfylla din stora dröm att skaffa barn för att du inte passar in i andras "mall". Förhoppningsvis inser även de någongång att ert förhållande är precis lika naturligt som deras. Det är bara synd att de inte gör det nu.Lev ditt liv och skit i andra! (om det ändå vore så enkelt)
  • agtiwi
    Äldre 26 Nov 16:31
    #8

    Usch vilken hemsk människosyn de verkar ha.. Klart du ska uppfylla din dröm om barn! Tråkigt att du råkat ut för så mycket tråkigheter och trångsynta människor, men efter regn kommer solsken. Håller tummarna för att solskenet dyker upp snart även hos dig!

  • santan­a6
    Äldre 26 Nov 16:34
    #9

    Jösses, en spark i ändan kunde de få..... Men de är trots allt en minoritet få du trösta dig med. Skulle tro att andelen homosexuella personer är större än andelen JV. Resten av oss tänker som normala människor och fostrar våra barn därefter. Det stundar bättre tider, i min dotters umgängeskretsar är det snarast normalt att vara bisexuell och hon umgås inte i några särskilt märkliga kretsar. Tror att det är mycket en generationsfråga även om det alltid kommer att finnas underligt folk som JV.

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 26 Nov 16:40
    #10

    Jo, jag hoppas att det blir bättre längre fram :)
    Blir bara så påtagligt när man får ta saker i sin egen dörröppning. Känns som att min fristad blev nersmutsad på nått sätt.. svårt att förklara...

    Ibland blir jag helt galen och vill bara mörda :P (inte för att det vore så mycket intlegentare än att jämföra homosexuella med pedofiler) men så kommer det sånna här dagar då man bara ger upp...

    Tack för alla inlägg :)

Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen