Inlägg från: Esonda |Visa alla inlägg
  • Esonda

    Trött och less på att bråka med världen

    Går jehovas vittnen och säger att homosexuella är pedofiler när deras egna "präster" förgriper sig på deras småpojakr?!?

    Snacka om att ge dubbla budskap.

  • Esonda

    jag tycker mer om att umgår med Killar som är gay för dom har fötterna på jorden och en av dom bara äääälsakar Tokyo Hotel. Hmm.. ja men ska man gämnföra Hetro och homosexuella så umgås jag hellre med det senare alternativet. Jordnära, inte falska och en mycket bra vän. Iaf dom jag har träffat.

    Däremot älskar min sambo att bjuda in JV för att diskutera biblen vilket slutar med att de går snababre än väntat, skickar två män i kostym senare och dom också blir skrämda haha.

    Underligt folk kommer man aldrig ifrån. Bästa sättet är att sätta dom på plats. :D då kommer de inte tillbaka..

  • Esonda

    det funkar det med. jag fräste ifrån en gång när dom kom till mamma när jag bodde hemma. Jag är inte så lugn av mig heller (oftast) Sa det att jag tänker då inte gå med i nån skitsekt som våldtar barn.

    Sen när de skulle försvara sig stängde jag dörren. Tog mig en kopp te och choklad och kollade på tv medans jag fortfarande kokade. :P eftråt kändes det dumt och säga så men bra ändå för sekter som JV och Livets ord, Illuminati, skull and bones mm...
    Bara skit. ska man tro kan man göra det inom sig och inte ha en församling. (Så länge församlingen är normal så är det ok ;) )

  • Esonda

    Men det är ju som plymotarna. de får inte lyssna på radio eller kolla på tv. Telefon får dom ha men endast prata med andra plymotare. Tjejerna ska ha kjol. De får igentligen inte ens beblanda sig med "orent" fol. eller vad det nu var. Det kallar jag extremister!! Är det någon som hoppar av får de inte prata med sin familj längre heller.

    Gick dock med plymotare i skolan när ajg avr yngre, de var jätte snälla men var förbjudna att prata om sekten som dom kallar religon.

    Snacka om att ta bort friheten från dessa lättmanipulerade människorna.

  • Esonda

    kom på att det är vetenskapligt bevisat att barn varken tar skada eller blir homosexuella eller nått sånt av att ha två mammor eller två pappor. Alla har rätt till att få barn så Det ska bli jättekul och höra när det händer för er :D

  • Esonda

    jo sant. men samtidigt har man fått den bilden, genom ren fakta från böcker, folk som har tagit sig ur och berättat, och media (även om dom i många fall överdriver.)

  • Esonda

    ja jo visst, ber om ursäkt för det. :(

    Vem är mattias flink?? :S

  • Esonda

    okey, fy vad hemskt... var bara 6 år då så minns inget av det. har endast hört om Estonia...

  • Esonda
    passionsblomman skrev 2008-11-26 23:18:00 följande:
    Ja, det är väl det som provocerar folk mycket med just Jehovas och andra som knackar mycket dörr. Jag har tex skaffat hemligt nummer för att slippa alla telefonsamtal som bara är påträngande, och då handlar det mest om försäljning och undersökningar osv. Hur galen blir man då inte på om någon står på ens tröskel och tänker lägga skuldoket på ens axlar och dessutom oftast inte går i första taget!
    jag har spärrat mitt nummer för försäljningar och undersökningar gratis på ett speciellt nummer som telia gav mig. Jätteslönt för nu ringer ingen.

    Dock ringde de en som svikit mig så enormt, andra gången hon ringde lät jag min sambo svara och han sa bara hallå och sen har jag inte hört från henne mer.

    Kommer det nån som tex JV så pratar min sambo med dom så kommer de inte tillbaka mer. De skickade sist 6 olika personer till hans hem för de ville bevisa något. Men blev skrämda för de inte kunde komma på nått att säga tillbaka. Så hos oss kommer de inte.

    Vet man att de kommer komma när som så läs på lite i biblen, läs på sådanna saker som de inte kan förklara och kom med bra motsvar så lär ni bli av med dom fortare än vad ni tror. ;)
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen