• JustMeAndMyLove

    Trött och less på att bråka med världen

    Det knackar på dörren och där står Jehovas och vill sprida sitt budskap.
    "Jag är ledsen men jag är homosexuell och passar inte in i er lilla mall", fräser jag en aningen otrevligt och försöker stänga dörren.
    Det är fjärde gången nu och de ger mig alltid samma broschyr där jag jämförs med pedofiler som hänsynslöst förgriper sig på små barn.

    Jag kan acceptera att jag inte är välkommen överallt, jag bryr mig inte längre. Jag kan ta att jag får hålla mig ifrån att visa min kärlek öppet på krogen och på restauranger. Det är ingen fara - jag vet vem jag är och M vet att jag älskar henne. Alla andra behöver inte veta.

    Men varför i hela friden har folk "Rätt" till att knacka på min dörr och kalla mig för pedofil?

    Nu skriver jag bara av mig. Det har varit en dålig period att vara Gay just nu. Min syster kommer inte på vårt bröllop för hon tycker vi är äckliga. Min egen systerdotter växer upp och lär sig att hennes moster är något som kan liknas vid en pedofil. Jag är något farligt som hon inte ska se på eller prata med.

    Hur kommer det gå när jag uppfyller min stora dröm om att skaffa barn? Kommer de hatas som jag? Ska jag strunta i det?

    Trött trött trött

  • Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen
  • 090208

    Och dom kommer bli 100% fordomsfria. Inte bara nar det kommer till homos, utan allt annat oxa. For foraldrarna har upplevt skiten och vet hur det ar.


    MolsonCanadian skrev 2008-11-27 15:19:23 följande:
    Mig veterligen mår barn till homosexuella snarare bättre än barn till heterosexuella eftersom homosexuella som skaffar barn dels som regel har tänkt igenom det betydligt mer, vägt för och nackdelar osv. än heterosexuella. Dels befinner sig homosexuella som skaffar barn ofta i ett övre socioekonomiskt skikt, vill jag minnas från mina studier. Det kan du kanske använda som argument om du får kritik för att ni vill skaffa barn. Lycka till!
  • pandis81

    Har ni sett björn borgs nya tv reklam.
    Det är vad jag kallar reklam på hög nivå.
    Det är ett jämställt sverige det.

    Den gjorde mig väldigt glad.

  • JustMeAndMyLove

    Jättehärlig reklam :) Skrivs om den i en tråd som heter "Heja Björn"

    Alltid lika härligt att se sånt


    pandis81 skrev 2008-12-08 11:18:27 följande:
    Har ni sett björn borgs nya tv reklam.Det är vad jag kallar reklam på hög nivå. Det är ett jämställt sverige det. Den gjorde mig väldigt glad.
  • Hammerman





    Milda makter, gjorde han verkligen John Bouvins riksdagsgester?

    Sen har vi ju alltid den här:





    Förvisso en parodi, men det tog fan ett tag innan jag insåg det.

    Ja... vad säger man?

  • Brudgummarna
    Hammerman1 skrev 2008-12-28 14:42:07 följande:
    www.youtube.com/watchMilda makter, gjorde han verkligen John Bouvins riksdagsgester?Sen har vi ju alltid den här: www.youtube.com/watchFörvisso en parodi, men det tog fan ett tag innan jag insåg det.Ja... vad säger man?
    Richard Cohen är ju en intressant snubbe. Tack och lov är han inte speciellt aktad i ex-gay kretsar utan en kuf som kör sitt eget race och gör inte så mkt skada. Jag tycker det är värre med Focus on the Family och vänliga ansikten som Alan Chambers.

    Jag är väldigt intresserad av ex-gay-rörelsen och det är intressant hur få det är som "håller" sig ex-gay mer än ett par år. Ändå så överlever Focus on the Family och får miljoner dollar i gåvor och fortsätter att växa.
  • Pärlan2009

    Jag hoppas att du just nu slipper bråka så mycket och i stället får en massa positiv feedback på att kärlek är underbart och att kärlek faktiskt smittar.

    Nästa gång du sitter på en restaurang och får lust att hångla upp din tjej så tycker jag att du slår till! Strunta i att det finns idioter bredvid utan tänk i stället på att jag och massa andra bara blir lyckliga över att se kärlek!

    KRAM

  • Silla69

    Hej!
    Tycker inte du ska bry dig om vad andra tycker, utan bara vara lycklig att du funnit kärleken, håller inte med ovan på att hångla på restaurang för det tycker jag inte ens en kille o en tjej gör, där äter man och inget annat. Visst en puss eller så men inte hånglar.

    Min bror är gay och jag hade stöttat honom om han velat gifta sig, så din syster borde mer få info än att döma, men bry dig inte om dom. Utan lev du bra och skaffa du dina barn.

    Massa styrke kramar Silla

  • 2she

    Hej. Är själv gay och har haft mina mindre bra situationer med min familj... Det känns extra tungt när det är familjen som är emot en, man räknar liksom med att de ska finnas där och stötta en oavsett vad. Har också en lite tyngre period nu.. vi har en kompis som blev misshandlad förra veckan pga sin läggning. Man förstår liksom inte hur vissa folk kan tycka sig ha rätt att ge sig på andra människor! De måste ha ordentliga problem med sig själva...

  • passionsblomman

    Blir så LEDSEN när jag hör om misshandel och all så´n skit!

    Hälsa din kompis en stor tröstkram! *kramar*


    2she skrev 2009-01-16 22:22:29 följande:
    Hej. Är själv gay och har haft mina mindre bra situationer med min familj... Det känns extra tungt när det är familjen som är emot en, man räknar liksom med att de ska finnas där och stötta en oavsett vad. Har också en lite tyngre period nu.. vi har en kompis som blev misshandlad förra veckan pga sin läggning. Man förstår liksom inte hur vissa folk kan tycka sig ha rätt att ge sig på andra människor! De måste ha ordentliga problem med sig själva...
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen