Inlägg från: Brudgummarna |Visa alla inlägg
  • Brudgummarna

    Trött och less på att bråka med världen

    Ja, man borde kunna få sätta upp "Ingen religös eller politisk marknadsföring" ovanför sin "Ingen reklam"-skylt på dörren och slippa JV, mormonerna, högerextrema grupper och andra som inte är sena att berätta att vi inte är riktiga familjer.

    Om du längtar efter barn så skaffa barn. Vi har barn och både dagis och skola har varit väldigt bra. Ibland kan någon förälder vara lite knepiga men barn dömer varandra utifrån hur de är som personer och inte vilka föräldrar de har.

    Det är bara en gång som någon inför våra barn sagt att vi inte är lika bra föräldrar som andra för våra kön och sagt att våra barn kommer att bli sämre pga det. Men en gång på rätt många år är väldigt lite jämfört med hur mycket skit man får när barnen inte är med.

  • Brudgummarna
    Marie88 skrev 2008-11-26 22:52:53 följande:
    De jag känner till och har frågat har varit jättetrevliga mot mig, så vi ska nog inte dra alla övr en kam som ni var inne på tidigare.
    [/citat]

    Trevliga är de alltid. De har oftast ett leende på läpparna och en mycket vänlig röst när de förklarar att det de kallar för min livsstil förstör mina och barnens chanser till ett evigt lyckligt liv.
    Marie88 skrev 2008-11-26 22:50:11 följande:
    [citat]
    Har läst igenom tråden och tycker det är förskräckligt att de jämför homosexuella med pedofiler. Men jag undrar på vilket sätt? Det framgick inte riktigt... Hur kan möjligtvis en sådan sammankoppling göras?
    Det är inte så mycket av en jämförelse som ett likställande. Homosexualitet och pedofili är två olika pervertioner och det är inte intressant att jämföra dem på en skala utan antingen så lever man ut sin sexualitet i enighet med guds vilja eller så gör man det inte. Om jag och min fästman lever ihop så förstör vi inte bara våra liv och våra barns liv utan även de kvinnor som gud hade önskat att vi skulle gifta oss meds liv.

    Andra i gruppen pedofiler och homosexuella är våldtäktsmän, mördare och alkoholister för att nämna några. Personer som förstör guds skapelse.

    Det som gör homosexuella som en grupp att rikta in sig på är att vi fått så stort spelrum i samhället och bara några få utvalda förstår att vi är av ondo. Därför så finns det nu fler broschyrer än någonsin som förklarar vikten av att leva i en riktig familj och varför homosexualitet är så perverterat.

    Jag tycker att åsiktsfrihet och religionsfrihet är väldigt viktigt men jag tycker att det ska få finnas en privat sfär, åtminstonde i sitt eget hem, där de med motstående åsikter ska behöva bita sig i tungan och välja ett annat ämne.
  • Brudgummarna
    Hammerman1 skrev 2008-12-28 14:42:07 följande:
    www.youtube.com/watchMilda makter, gjorde han verkligen John Bouvins riksdagsgester?Sen har vi ju alltid den här: www.youtube.com/watchFörvisso en parodi, men det tog fan ett tag innan jag insåg det.Ja... vad säger man?
    Richard Cohen är ju en intressant snubbe. Tack och lov är han inte speciellt aktad i ex-gay kretsar utan en kuf som kör sitt eget race och gör inte så mkt skada. Jag tycker det är värre med Focus on the Family och vänliga ansikten som Alan Chambers.

    Jag är väldigt intresserad av ex-gay-rörelsen och det är intressant hur få det är som "håller" sig ex-gay mer än ett par år. Ändå så överlever Focus on the Family och får miljoner dollar i gåvor och fortsätter att växa.
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen