• JustMeAndMyLove

    Trött och less på att bråka med världen

    Det knackar på dörren och där står Jehovas och vill sprida sitt budskap.
    "Jag är ledsen men jag är homosexuell och passar inte in i er lilla mall", fräser jag en aningen otrevligt och försöker stänga dörren.
    Det är fjärde gången nu och de ger mig alltid samma broschyr där jag jämförs med pedofiler som hänsynslöst förgriper sig på små barn.

    Jag kan acceptera att jag inte är välkommen överallt, jag bryr mig inte längre. Jag kan ta att jag får hålla mig ifrån att visa min kärlek öppet på krogen och på restauranger. Det är ingen fara - jag vet vem jag är och M vet att jag älskar henne. Alla andra behöver inte veta.

    Men varför i hela friden har folk "Rätt" till att knacka på min dörr och kalla mig för pedofil?

    Nu skriver jag bara av mig. Det har varit en dålig period att vara Gay just nu. Min syster kommer inte på vårt bröllop för hon tycker vi är äckliga. Min egen systerdotter växer upp och lär sig att hennes moster är något som kan liknas vid en pedofil. Jag är något farligt som hon inte ska se på eller prata med.

    Hur kommer det gå när jag uppfyller min stora dröm om att skaffa barn? Kommer de hatas som jag? Ska jag strunta i det?

    Trött trött trött

  • Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen
  • Esonda

    jag tycker mer om att umgår med Killar som är gay för dom har fötterna på jorden och en av dom bara äääälsakar Tokyo Hotel. Hmm.. ja men ska man gämnföra Hetro och homosexuella så umgås jag hellre med det senare alternativet. Jordnära, inte falska och en mycket bra vän. Iaf dom jag har träffat.

    Däremot älskar min sambo att bjuda in JV för att diskutera biblen vilket slutar med att de går snababre än väntat, skickar två män i kostym senare och dom också blir skrämda haha.

    Underligt folk kommer man aldrig ifrån. Bästa sättet är att sätta dom på plats. :D då kommer de inte tillbaka..

  • JustMeAndMyLove

    Hehe jag är inte lugn nog att sätta någon på plats så där.
    Jag blir bara frustrerad och arg :P


    Esonda skrev 2008-11-26 16:42:35 följande:
    jag tycker mer om att umgår med Killar som är gay för dom har fötterna på jorden och en av dom bara äääälsakar Tokyo Hotel. Hmm.. ja men ska man gämnföra Hetro och homosexuella så umgås jag hellre med det senare alternativet. Jordnära, inte falska och en mycket bra vän. Iaf dom jag har träffat.Däremot älskar min sambo att bjuda in JV för att diskutera biblen vilket slutar med att de går snababre än väntat, skickar två män i kostym senare och dom också blir skrämda haha. Underligt folk kommer man aldrig ifrån. Bästa sättet är att sätta dom på plats. :D då kommer de inte tillbaka..
  • Duchess

    Man kan inte låta mobbare bestämma hur man ska leva. Stå på er!


    JustMeAndMyLove skrev 2008-11-26 16:30:30 följande:
    Ja man borde skita i andra. Men så komme det då och då en rädsla för att man är egoist som vill skaffa barn.. För barnets skull menar jag.F l i c k a n skrev 2008-11-26 16:13:41 följande:
  • Originalrosen

    Var och en blir salig på sitt sätt, helt okej. Men att pracka sin syn på andra - nej, tack - inte okej.

    Trist att människan ibland är så trångsynt, att man inte är mer generös i själen mot sina medmänniskor.

  • Esonda

    det funkar det med. jag fräste ifrån en gång när dom kom till mamma när jag bodde hemma. Jag är inte så lugn av mig heller (oftast) Sa det att jag tänker då inte gå med i nån skitsekt som våldtar barn.

    Sen när de skulle försvara sig stängde jag dörren. Tog mig en kopp te och choklad och kollade på tv medans jag fortfarande kokade. :P eftråt kändes det dumt och säga så men bra ändå för sekter som JV och Livets ord, Illuminati, skull and bones mm...
    Bara skit. ska man tro kan man göra det inom sig och inte ha en församling. (Så länge församlingen är normal så är det ok ;) )

  • PennyJenny

    Jag har aldrig fattat vad det är som gör att andra kan bli så provocerade av homosexuella. Jag kan bara inte förstå vad som gör att en människas kärlek till en annan blir så hemskt att man måste ut och missionera om det, spotta på människor, skrika hemskheter och titta föraktfullt på en liten kärleksyttring som att hålla handen. Jag kan verkligen inte förstå.

    Jag förstår om du är trött och arg på världen, man blir det när man hela tiden ifrågasätts och måste försvara sig. Du har rätt att bli det, men låt dem inte för en sekund tro att de har rätt.

    Du och din tjejs kärlek är precis lika fin och lika mycket värd som någon annans! Ni har lika mycket rätt till drömmar om stora dagen, barn osv som ett hetropar.

  • Tooticki

    Intressant detta att anse sig ha rätt att tränga sig på hos andra utan att vara inbjuden och tvinga på de människorna sin syn på deras levnadssätt utan att ha blivit tillfrågad, sorgligt!

    Ge inte upp din dröm om barn, känner flera som vuxit upp med homosexuella föräldrar och de har haft en bra skolgång och uppväxt. Om människor med annan läggning än heterosexuella väljer bort att skaffa barn låter man förtryckarna vinna, visa istället vilka bra föräldrar ni kan vara och hur friska och empatiska era barn kommer att bli!

  • Brudgummarna

    Ja, man borde kunna få sätta upp "Ingen religös eller politisk marknadsföring" ovanför sin "Ingen reklam"-skylt på dörren och slippa JV, mormonerna, högerextrema grupper och andra som inte är sena att berätta att vi inte är riktiga familjer.

    Om du längtar efter barn så skaffa barn. Vi har barn och både dagis och skola har varit väldigt bra. Ibland kan någon förälder vara lite knepiga men barn dömer varandra utifrån hur de är som personer och inte vilka föräldrar de har.

    Det är bara en gång som någon inför våra barn sagt att vi inte är lika bra föräldrar som andra för våra kön och sagt att våra barn kommer att bli sämre pga det. Men en gång på rätt många år är väldigt lite jämfört med hur mycket skit man får när barnen inte är med.

  • Nalle Puh 40

    Läste en artikel en gång om ett par jehovas som hellre ville låta sitt barn dö än ge henne blod, helt sjuk men läkarna gjorde det åndå...

  • Esonda

    Men det är ju som plymotarna. de får inte lyssna på radio eller kolla på tv. Telefon får dom ha men endast prata med andra plymotare. Tjejerna ska ha kjol. De får igentligen inte ens beblanda sig med "orent" fol. eller vad det nu var. Det kallar jag extremister!! Är det någon som hoppar av får de inte prata med sin familj längre heller.

    Gick dock med plymotare i skolan när ajg avr yngre, de var jätte snälla men var förbjudna att prata om sekten som dom kallar religon.

    Snacka om att ta bort friheten från dessa lättmanipulerade människorna.

Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen