• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSommar2006

    Let's Dance i all ära men Strictly Come Dancing är fantastiskt bra, jag vet inte vad jag ska göra med mina söndagar när det är slut om fyra veckor.

    Lapinette, en fråga, vad betyder pt? Alltså som i tex UK's pro latin pt3 eller pt6 eller vad det nu står? Inte från Strictly utan från varje gång det dyker upp nya bilder på våra gamla danslärare på FB, jag ser dem ju på min sida då och blir så nyfiken. Jag skulle kunna fråga dem förstås.

  • BrudSommar2006

    Tänk, jag har aldrig funderat så mycket på det här med namnsdagar men eftersom jag ser namnen här på BT varje dag så blir jag numera påmind. Jag har tänkt på att jag nästan aldrig känner någon som heter de här namnen, jag kan inte känna många människor...

  • Izzie

    EA - Nja, jag vet inte om jag trivs så mycket mer med mig själv nu, vad jag menade var väl snarare att Tinga har rätt i att jag BORDE vara nöjd med att jag kommit en bit på vägen och inte bara se till själva slutmålet. Jag är dock inte där mentalt riktigt. Jag har höga krav på mig själv och sätter alltid ännu högre mål när jag börjar närma mig de mål jag satte från början. Siktar alltid högre och har ofta svårt att känna mig nöjd. Men det är därför jag jobbar hårt med den mentala träningen som följer med det viktprogrammet som jag följer... Får se om det ger effekt.

    Känns det som tanten är på G? "Träffade" ni ÄL?

  • Izzie

    Cicci - Krya på dig! Du kan inte länka till solglasögonen så kan vi hjälpa dig att råda?

  • Izzie

    Muggles - Känner mig lite avis på ditt superpass på spinningcykeln... Av någon jäkla anledning har jag haft svårt att få igång ett bra flyt i träningen efter graviditeten. Har alltid tränat mycket annars.

    Har lite ont i halsen nu, så jag ska vänta ut det och se vad som händer. Maken är SUPERförkyld, och det har i vanlig ordning varit VÄLDIGT synd om honom hela helgen Förhoppningsvis ger halsontet med sig och jag slipper samma förkylning.

    Hursomhelst har du inspirerat mig till att masa mig till gymet nu... Närsomhelst...

    Gonatt allihop!

  • Fru E

    Izzie-nöjd är man väl nästan aldrig med sig själv men en liten bit på vägen kommer man kanske när man gått ner 15 kg som du gjort . Tycker det är bra att alltid ha ett mål att sträva efter så kämpar man lite extra.

    Jag har inte testat med ÄL-stickor nu denna månaden, tycker de stressar mer än de ger nu när jag ändå vet att jag har ÄL med Pergon. Från dag 9-10 och fram till dag 17 utövade vi pålridning var dag så ÄL lär vi ha pricket och lite till men det verkar ju inte hjälpa vilket som......var en pytteliten brun strimma i morse men knappt synlig men tanten kommer nog som ett brev på posten i slutet av veckan.

  • Fru E

    Har alla sovmorgon idag

    Hade inte varit dumt att ligga kvar i sängen imorse och sova lite till men har man ett tåg att passa så har man......

  • Fru E

    Ingen som har ett bra tips på present till en liten tjej som fyller ett år??? Hon har en storebror som är 3 så en del grejor finns redan i familjen och de vill inte ha några "onödiga" grejor, de är väldigt sparsamma och svåra att köpa presenter till. Måste försöka få tag i det under dagen dessutom eftersom hon fyller år imorgon och jag hade tänkt posta det idag.
    Jobbig, jag näeeeee

  • kängu

    Hej!

    Jag är vaken!

    PoP har ju rea nu, de hade massa fina kläder till småtjejer...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!