• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • start september

    Tack Telis! Jag fick min nyfikenhet stillad kring ett hus en kompis tittat på.

    Jag ska testa din kyckling tänkte jag, kanske tom imorgon, börjar känna smak igen efter några dagars förkylning. Lagad gurka har jag aldrig förstått mig på, men jag tycker du verkar ha en matsmak som passar mig så det ska nog bli det med! Har en supergod fetaost hemma som nog blir bra.

  • Piggelin1

    Hej hej,
    har lugnet lagt sig här månne? Jösses vad det var mkt att läsa ikapp idag

    Vickan, vad skumt att du inte kom in på länken - om du går in på Alvhems hemsida & sen vidare till lgh på Chalmersgatan, så hittar du den lgh som jag länkade till.
    Spännande med BIM förresten - njut av vinet imorgon, sen blir det inget vin på lääääänge

    BS - jeeesus, var min spontana tanke när jag läste om sablar & yxa Håller med AM, mkt man inte vet om er härinne

    AM, förresten, det receptet du länkade till - det gjorde vi för ngn månad sen - kanongott!!!

    Telis - jag tycker ditt gurkrecept låter gott, liksom det med kycklingen! Kycklingreceptet påminner om ett recept jag har, fast där stoppar man i en massa hackad basilika också.

    Izzie - ditt recept har gjorts mängder med ggr även i detta hemmet Så gott & så enkelt!!

    Hoppla, snöstorm i Sthlm?! Här är det ingen snö i sikte alls.

    På tal om mat, så ska jag alldeles strax sätta mig & leta recept för imorgon, har två killkompisar som kommer över på middag imorgon kväll. Har en bok fullklistrad resp fullklottrad med recept, måste ju testa alla dem jag klistrar in! Fast det lär ta tid innan jag är igenom den...

    Kängu, vill också veta namn!! Eftersom du själv har så fint namn , så bara måste ni ju ha valt ett jättefint pojknamn!

  • MSW

    Det är mysigt med småbarn... Nästan alltid!!! Sonen passade på att kräka i mitt hår innan.. När jag höll på att torka upp förra spyan som hamnade på golvet!! Well well, thats life!

    Pannkaksvårrullarna blev goda!

    Vickan: Heja heja, att inte tanten kommit!!

  • fru AM

    Kängu: Jag vill veta namn! Om du berätar för mig så får du veta våra tänkbara också ...

    Vickan: Du är ju för gullig! Har mailat dig till jobbet nu. Including pictures ...

    NU TV-MYS MED MAKEN. Ska bara prätta loss honom från laptoppen först ... Wish me luck!

  • Piggelin1

    Idag på em har vi förresten fått komma in & kolla i vårt hus! Jättekul, verkligen!! Alla innerväggar är uppe liksom innertak & golv samt trappan till andra våningen. I badrummen var kakel & klinker färdigt! Vårt röda hörn i ena badrummet blir jättefint! Hmmm, snöar vi månne in på rött, kaklet/kristallmosaiken i köket blir ju också rött! ..och så har vi en röd Bugaboo, en röd MiniCooper Jaja, det är KUL med färg!!
    Kändes hur som helst jättekul att få se hur det kommer att bli i huset, känns gott att se framåt lite mitt uppe i lgh-försäljningensfasen, som inte känns lika kul... Marknaden är verkligen sååå mkt långsammare nu än för ett år sen. Folk är seriöst intresserade, det kommer spekulanter men detta att få igång budgivningen är segare än kola... Dagens spekulant var ännu en i raden som blev klart sugen & imorgon ska hans fru komma hit (ännu ett Skånepar tydligen). Jaja, förr eller senare så lär det ju ge sig...

  • BrudSommar2006

    Grattis Victor som verkar ha namnsdag idag, minus stavningen!

    Vickan, det här verkar mer och mer lovande!

    Vickan igen, klickade du förresten på länk nr två som Piggelin lade ut? Första gången länken lades ut fungerade det inte.

    Tjaa, när man har växt upp med mina föräldrar så är man van vid att det samlas på alla möjliga saker. Själv samlar jag annars på brittiska Character Jugs, har några Toby Jugs också. Försöker skaffa en ny varje gång jag är över. Fast nu har jag inte riktigt någonstans att ha dem framme men jag jobbar på det.

  • BrudSommar2006

    Angående namn så lär jag ju inte få chansen att stjäla någons namn inom överskådlig framtid vad det verkar men är det inte större chans att någon råkar använda samma om ni inte talar om dem.

    Kan inte bestämma mig för om jag ska gå till jobbet eller vara hemma imorgon. Hoppas bara att Iris är frisk, idag sade de på dagis när maken hämtade att hon hade hostat mycket när hon sov, vilket hon ju gjorde under natten också men inte verkar göra än ikväll i alla fall. Vi får väl se.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, kul med nytt hus, jag är så avundsjuk! Är i och för sig nöjd med vårt hus, bara det att vi aldrig tycks få tid att bli klara.

  • Piggelin1

    Just det, efteråt hälsade vi på kompisarna som fick en liten tjej för knappt två veckor sen. Såååå liten & man glömmer det så fort, PRECIS som alla sa till oss när Amanda föddes
    Hur som helst, det var denna kompisen som hade en mardrömsförlossing på tre dygn med första barnet, men lilla tjejen nu kom på 1 timme & 16 minuter
    Kompisen hade lite molvärk (det kan man ju ha i flera veckor innan det drar igång, om jag inte missminner mig), gick ner & tog en alvedon & noterade att klockan på mikron visade 00.56. Två minuter senare kom första värken & den var inte att leka med, som hon lite diplomatiskt uttryckte det... Men med tanke på hur länge det tog med pojken, så tappade hon upp ett bad medans värkarna kom var femte minut. Sen insåg hon att ngt var på g (med pojken fick hon aldrig krystvärkar, så hon hade ingen aning om hur det skulle kännas) & hojatde efter sambon att ringa efter såväl barnvakt som ambulans. De kom väl typ samtidigt. Redan efter några hundra meter i ambulansen fick de stanna, men det var visst inte riktigt dags, så de körde lite till. Ngn km till & sen fick de stanna & där föddes lilla tjejen, förlöst av ambulansmannen Bengt
    Kompisen sammanfattade att värkarna var ju helt överjordiskt onda eftersom det gick så himla snabbt, men miljarder ggr hellre ngt sånt här än de tre dygnen hon upplevde med första barnet... Det var ju över hur snabbt som helst & hon hann ju aldrig bli sådär trött & sliten. Så det där med att en förlossning aldrig är lik den andra, det fick kompisen sannerligen uppleva

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!