• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    Tellis-ditt pastarecept med kyckling lät jättegott! Får nog ta och kopiera alla bra recept imorgon och klistra in
    Min passion är mer bakning än matlagning och just nu lutar det åt tårtor

    Är också sugen på att ut och resa men maken och jag är jätte dåliga på att komma iväg tyvärr...

  • Fru E

    Vänner-skickar över lite god tårta till dig så du tillfrisknar fortare!

  • start september

    Kul att ni planerar resa med småttingarna Tinga! Vi har bara varit en kortis inom Europa med dottern (utöver resor inom Sverige) och det gick kanon.

    Funderar lite på vad vi gör i sommar, tänkte vara lediga en del ihop (pappaledighet + semester) och något resande ska det bli, men absolut på lilla tjejens villkor.

  • Telemarkgrrl

    Lappis och AM, ni oh modiga kvinnor! Jag tror jag glömde att skriva det men det ska ju förstås vara salt och peppar i fetaoströran!

  • muggles

    Sept: det var Vänner som hade räknat ut det. Kommer tyvärr inte ihåg formeln men hade det inte med ngt slags "objekt-nr" att göra? BS kanske kommer ihåg, hon använde det minns jag.

    Vänner: sympatikram för influensan!

    Telis: vi provade ditt tagliatelle/kyckling-recept ikväll - mkt gott! Och riven citron luktar ju så GOTT! Fast vi hade inte rödvinsvinäger så det blev balsamvinäger istället, men det blev också gott. JAg håller mig nästan aldrig till recept, ngt som inte var uppskattat på Swedish Taste...

    Tinga: jodå jag kan verkligen rekommendera Langley med barn. De har dessutom vissa hotell som är extra barnvänliga (barnpool, mikro i receptionen, barnvagnsparkering mm). Jag gillade maten och servicekänslan (väldigt trevlig personal!). Dock verkar de lägga på en extra slant på slutet ("växelkurskorrigering") så räkna med att resans pris blir ngn tusing dyrare än ni tror. Men å andra sidan så blir det ju billigt ändå när man räknar med maten... Vi har faktiskt funderingar på att testa dem fler ggr. Jag är jättesugen just på Guadaloupe men känner att resan är lite lång i nuläget. Och vi kom fram till att åker vi till ett sådant ställe vill vi kunna ösa in Barnet på barnklubb (fr 3 år) så det får vänta lite.

  • Telemarkgrrl

    september, byt plats på dom två siffergrupperna i objektnumret och ta bort bindestrecket. Exempel: om objektnumret är 1234-5678 så är lösenordet 56781234.

  • Telemarkgrrl

    Muggles, åh vad kul att ni tyckte att det var gott! Jag har aldrig provat med något annat än rödvinsvinäger men vinäger som vinäger!

  • viktualia

    Pling!

    ingen tant här! känns lite tjatigt.. fniss....

    Idag har jag för övrigt gått en snabbis på stan. Först till Apoteket för att köpa ett digitalt gravtest. Sen till Systemet för att köpa sista flarran vin... fniss fniss.. kände mig lite knäpp sen...

    Men som sagt - jag testar på lördag morgon (vill ha helgen på mig att landa). Och jag LOVAR att rapportera. Några symptom syns inte till. Alls.

    AM - jag har skickat ett jättemail ang trapphusfärgfrågan... så går det när man frågar om mitt jobb.. hihihi!

    Mat och recept är alltid skoj!!! Men jag ids inte bidra...

    Piggelin - jag lyckas inte få upp något när jag klickar på hemnetlänken... nyfikna Vickan tycker synd om sig...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!