• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM

    Cicci igen: Pratet bara lossnar plötsligt. Livia kunde tio ord på 18-månaders kontrollen. Nu säger hon meningar, och lär sig nya ord varje dag. Det är superkul när det bara exploderar! Victor är snart där. Sedan kommer en tid då man har kontant skavsår i öronen av allt babbel och undrar varför man längtade efter att de skulle börja prata ..

  • fru AM
    FruCicci skrev 2009-01-12 16:27:54 följande:
    Just det AM, vi har ju inte direkt "jätte våningen allan", men en trea med terass åtminstonne...Vi behöver större, jag vill absolut inte ha hus, så våning på ö-malm ligger just nu närmast till, men de kostar ju en hacka Och sen finns det ju inte 5or i överflöd heller.
    Men fyror kanske!?
  • muggles

    Cicci: jag vet flera ungar i vår närhet som säger "dä!" och that's it. Jag har hört att vissa ungar går från inga ord alls till flytande 3-ordsmeningar så det är nog väldigt olika. Här står att det är normala variationer: www.growingpeople.se/templates/Page.aspx

  • FruCicci

    Mugglan, tyvärr kan vi inte glasa in terassen, har funderat på det själv, då hade vi varit i hamn Sen ville jag köpa lägenheten ovanför oss, men den kostar runt 6 miljoner, så det blir lite onödigt mycket.

    AM, jo visst kanske vi kan ha en fyra, en stor då så barnen kan dela rum, men igentligen skulle vi behöva en 5a. Kunna ta emot gäster lättare etc...

  • muggles

    Jag tror inte man behöver hetsa upp sig så kring att välja dagis. Visst vill man ha det bästa för sina barn men ibland tycker jag det går till överdrift - det ska vara musikprofil och teater och utflykter varje dag. Ibland känns det som att det är viktigare för föräldrarna Jag koncentrerar mig på att personalen ska vara hyfsat engagerad och snäll, och att Moa trivs och får goa kompisar, och att det ligger hyfsat nära. Sedan skiter jag i om lokalerna är nyrenoverade el inte (tror inte ungarna bryr sig), bara de är rena.

  • muggles

    Ah, fick just bekräftelsen på bokning av bord på Fond, en riktigt bra resto här i Götet. Förra året var vi ju på Kock&Vin för att fira min födelsedag (och blev riktigt lulliga hehe). I år blir det Fond, måste prova runt lite. Mmmmm, vissa rätter låter så goda!!!

  • muggles

    Jag kan förresten skriva under på att inte ha känt den där stora lyckan när Moa hamnade på mitt bröst. Den stunden är tyvärr lite suddig för mig allmänt, var nog mest lättad. Det är nog bra att vara förberedd på att man kanske _inte_ känner så, så man inte blir besviken...

  • fru AM

    Cicci: Kude inte låta bli att göra en snabbsökning på hemnet på femmor. De håller ju tyvärr den prisklassen de också ... strax under 5 mille. Ska leta stora fyror nu!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!