• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • nennesjuttioåtta

    Frullan
    åååh hoppas att din magkänsla (!) är rätt och att det inte är några konstigheter med bebisen! KRAM KRAAAAAM

    Sweeetiepajjsaren!!!
    WOOOAAAH vad gött att höra! GRATTIS till nya jobbet!!!! Vad skönt, där har du redan två timmar att göra vettigare saker än att pendla - per dag! Hurraaaa!!! (makens kommentar, "då blir de kvar där ett tag till då? Vad skönt att ha någon att hälsa på!" )

    Liten
    har inte ens kommenterat men TÄNKT - jäkla tantusling! (fast nu har det väl gått så lång tid att det är dags för ÄL?

    Vickan
    när har du BIM?

    Dagens jobbinsats.
    *gäsp* Usch, jag vet inte. Jag tror aldrig jag har jobbat i så pissigt okreativa lokaler någonsin. Men, men... Tror det blir bra med roliga jobb och uppgifter men jag oroas av att jag redan känner mig trött på det och önskar att jag är gravid snart så att jag snart kan vara ledig igen. (eller ledig är ju fel ord men ni fattar...) Dagen började sådär med datorer som låste sig, totalt kaos med servrar som inte hittades, program som inte startade, lösenord som inte fanns och sen dog den ena dator, den som CS2 paketet fanns i, som alla jobb numer var gjorda i och således inte ens kan öppnas i CS2. Weehh... MEN! Det kan ju bara bli bättre! Men ni kommer itne att få se mycket av mig på dagtid.

  • nennesjuttioåtta

    vilka är mer på BIM-ingång nu? Dags för en lista tycker jag!!!

  • sweetstreet

    Heeeej Nenneskrutt!
    jag ahr mailat dig med. Men jag vet inte ifall du fått det mailet???
    Och SJÄLVKLART är ni välkomna tillbaks hit när ni vill!!!!!!
    Som det ser ut nu verkar vi bi kvar åtminstone 2 år till eller ngt sådant.

    FruLLna!
    ojoj! Jag håller alla fingrar o tår för att det ska vara bra med både dig och bebisen!!!!!!!!!!
    Stor kram!

    Nu måste jag tyvärr fortsätta jobba.
    Har dessutom fått huvudvärk, men vet inte om den beror på min begynnande förkylning eller om det är stressen över att berätta för chefen här om mitt nya jobb. Honkommer INTE att bli glad...!


  • fru AM

    Nenne: Glömde helt att önska dig lycka till på nya jobbet idag (och se hur det gick med datorerna!)! Får istället säga: Lycka till på din ANDRA arbetsdag imorgon! Några kul typer på jobbet? Några smygläsare kanske?

  • viktualia

    Äschtanes vad BT krånglar!

    Sweetan - grattis till nya jobbet!! och hoppas verkligen att du slipper undan pendling! Det är du verkligen värd även om jag blir sjuuukt avis!!

    AM och Cicci - Lundsberg ligger bara 30 min med bil från mig *fniss*

    AM - det där med kraftledning är värt att kolla lite noggrannare tycker Vickan som ju jobbar med sånt här... Rekommendationen är att inte ha bostäder närmare än 50 meter från 130 kV -kraftledningar. Men som sagt, värt att kolla! Hör av dig så ska jag berätta hur man gör!!

    BIM - tjaa min mens har ju varit lite snurrig men framåt den 20:e är det nog dags. Dags att testa blir det några dagar senare.

  • viktualia

    och FruLlan - det där lät läbbigt!!! Hoppas att det inte var nåt allvarligt utan att både bebben och du mår bra! *kramar om*

    Nenneskrutt - heja dig på nya jobbet!!!!

  • fru AM

    Vickan: TACK för input gällande kraftledning! 50 meter bra att ha i bakhuvudet! Hur kollar man upp (förutom att åka dit och stega upp ...)?

    OM vi sätter barnen i Lundsberg så kanske du kan kvista över med jämna mellanrum, i kamouflageutsyrsel, och smyga på dem?

  • viktualia

    fru AM skrev 2009-01-12 19:57:02 följande:


    Vickan: TACK för input gällande kraftledning! 50 meter bra att ha i bakhuvudet! Hur kollar man upp (förutom att åka dit och stega upp ...)?OM vi sätter barnen i Lundsberg så kanske du kan kvista över med jämna mellanrum, i kamouflageutsyrsel, och smyga på dem?
    Enklast är att ringa kommunens stadsbyggnadskontor (el liknande) och fråga. De bör ha koll på vilken spänning det är i ledningen och om den är på gång att förändras. I min landände är det nämligen rätt vanligt med planer på utbyggnader av elnätet - bland annat pga utbyggnad av vindkraft. Kan du inte inboxa hemnetannonsen så ska nyfikna Vickan rota lite lagom djupt i det?!?!

    Och Lundsberg i kammoklädsel - apselut! Till er tjänst!!
  • fru AM

    Du är GULD, Vickan! Inboxar på studs! Hojta till om inte länken funkar ...

  • viktualia

    AM - det där är en ofarlig kraftledning... det är en sådan som försörjer ön med ström och det är inte nån större risk än att bo i närheten av gator i stan där el och annat dras. Plus all mobilstrålning som finns inne i stan - summa summarum: det är helt ok att bo där!

    Området är ju dessutom planerat redan - vilket gör att det är lite ordning på bygglov (dvs om ni har planer på att bygga ut så finns det en plan som reglerar det). Däremot är planen så gammal så att det inte är fråga om nåt strandskydd. Och gemensam brygga är bra - annars bör man kolla att det finns tillstånd att lägga ut en sådan! Jag skulle nog i alla fall, innan kontraktsskrivning, kolla att det finns bygglov för alla hus... segt att få svartbyggen på halsen!

    Och VILKET ställe!!!! maaaaaj gaaaaaaaaaad! KÖP det! *fnittrar* Och hoppas genast på att bli inbjuden på besök!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!