Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Telis - Plupp kanske

  • Liten med Mindre

    Fast Plupp är liten...

    Lappis - tror inte jag hade någon Flashdance när jag körde temaklasser. Lite kul att de börjat köra mer happenings igen på gymmen. Det var helt borta ett tag.

    Tinga - heja dej! Förstår hur du känner med heltidsmatning. Jag tyckte det var så med ett barn. Går det inte att låta killarna gå på lite mer välling/ersättning eftersom de "egentligen" inte är så gamla?

    koko - problemet var att det inte var min man i drömmen. Vi som annars haft det rätt skoj hemma på slutet...

  • Liten med Mindre

    Tinga - svärmor här är likadan. Vill inte att vi ska känna att hon tvingar sig på oss, fastän hon är världen mest försynta människa. Så omtänksam o go.

  • Liten med Mindre

    Hallå! Finns det några plussitiva rapporter här?

    Jag gör i alla fall mitt bästa för att uppehålla tanten, så att hon ska vara upptagen och skippa alla er med BIM i dagarna. *klämmer lite extra på magen så att hon får jobba lite till*

    Sweet- min mens kom igång 2 veckor efter att jag slutat amma. Då hade jag trappat ner under ca 2-3 månader innan.

    Ingen make i sexiga kalsonger hos mig igår kväll. *Blickar avundsjukt åt Gävlehållet till* Mannen är dyngförkyld och har fått ont i öronen, och är därmed världens ynkligaste och mest lättirriterade. Allt man säger får fräs-svar tillbaka.

    Och så tycker han att jag o Mindre ska åka iväg o sova någon annanstans för att han ska få lugn o ro att sova.!?!? Men hallå! Vi är en familj som bor här lixom...han får nog lära sig att bli frisk även med familjen runt omkring. Annars blir det riktigt jobbigt de närmsta 20 åren. Han har faktiskt 12 timmar per natt på sig att sova, om han lägger sig ihop med Mindre, plus 2 timmar per dag. Borde väl räcka för en förkylning?

    Mutter mutter - ska nog jobba lite nu så att jag kommer på andra tankar.

  • Liten med Mindre

    Vad skoj att dagis verkade kul enligt Moa med.
    Vi måste nog också ta tag i dagisspanandet, så att vi hamnar i rätt kö. Frågan är ju bara om vi bor kvar så länge?

  • Liten med Mindre

    Äsch Nenne - blir det fira av är det klart de andra har med sig mer att dricka! Varken Cicci eller Lappis skulle komma tomhänta. Och Frejis brukar nog inte knussla heller.

    Så vi kan väl gott fredagsskåla lite så länge.

    Tar mig en slurk i förbifarten - på väg på möte. (hohoho - lönekartläggning - undrar om jag får spana på de andras löner? Tur att jag inte har Vickans nyfikna läggning, då bleve jag nog utsparkad. )

  • Liten med Mindre

    Lappis - skrutt att det ska vara så svårt att läsa av kroppen. Förfriska dig med lite fredagsskumpa, och försök att ta koko på orden och glömmma ett par dagar till... (sååååå svårt).

    Fortsätter hålla tanten upptagen här på mitt håll. Fast tack och lov, efter att hon kom tillbaka, har det mest varit en snäll liten gumma. Plötsligt är hon där, men gör egentligen inget väsen av sig. Hoppas att det håller sig så...

  • Liten med Mindre

    Får nog nöja med med en Rittersport mint här på jobbet. Visserligen utgången i oktober, men den smakar ok. annars blir jag väl lika magsjuk som efter rittersporten på bröllopsresan...

    I hope not!

    Bäst att äta ett par bitar till.

    Koko - massor med kramar!

  • Liten med Mindre

    Cicci - läkaren som jag var tvungen att träffa för att få göra kub (Gamla stan har någon sån rutin), sa till mig rakt ut att "om du säger att du mår psykiskt dåligt av att inte veta" så kan jag skriva en remiss så att du får göra KUB gratis. Attans vad jag mådde psykiskt dåligt plötsligt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!