Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne - du är otrolig! Liknelsen med flumride är synnerligen passande... Älskar flumride!

    Och ni har skrivit otroligt mycket - läser på makens dator och har inte hunnit sparka bort honom från den förrän nu. Eller snarare - han har tagit hem sin jobbdator istället för min som flyttade tillbaka i måndags. Så nu har jag en "egen" igen.

    Måste tyvärr säga att jag inte längtar så mycket till den verkliga jobbstarten i morgon. Men men, det ska bli så kul att se maken utvecklas som pappa, han har inte agerat så mycket på egen hand hittills, inte hela dagar menar jag.

    Fast - han kunde ju haft bättre tajming. Mindre har knappt velat äta "fast" mat på över en vecka, om vi inte väntar tills hon skriker av hunger. Plockmat är fortfarande kul, men det är minimala mängder som faktiskt hamnar i magen. Och sen börjar vi tvivla på det riktiga i att ge välling istället, så sen i fredags blir det inget extra. Fast då börjar det otrevliga, med att den hackiga hostan blir ihållande, snoret börjar spruta och hon vaknar och hostar/gråter flera gånger per natt. Välling istället för mat?? Osäker och ingen kan svara. BLÄ! Vill ha facit!

    Önskar det gick att veta om det är ett utslag av "kan själv" eller sjukdom. Enligt läkaren i fredags så var hon frisk som en nötkärna - det var innan hostan blev ihållande. Mutter!

    Nåja, mellan hostattackerna och matgnölet så är hon glad och kravlig. Har börjat ställa sig upp nu, och kröp faktiskt sina första steg idag. Har annars mest praktiserat säl-stilen.

    Vi kikade på ett hus idag med. Äntligen igång. Fast tyvärr var fotografen hos mäklaren ett geni, för allt var knappt hälften så stort i verkligheten. Fast det låg fint, halvlantligt med ridskola och naturreservat som granne. Så - vi kommer att kika vidare på området, men inte detta hus.

    Cicci - grattis!

    FruLlan - grattis, om jag inte redan sagt det. Glömsk och virrig jag med.

    Må så gott alla! Nu ska jag glida ner i tv-soffan en liten stund före sängen.

  • Liten med Mindre

    På jobbet - har nog lämnat hjärnan halvvägs hemma. Vill komma igång men ändå inte. Nåja, snart lunch, sen får jag väl ta tag i vikariens överlämning.

    Om det är fler som känner som Telis - att ni vill ha ett privat forum, så kan maken säkert fixa något (har erbjudit sig tidigare). Men, det får ju alla lov att vara med på då. Bra med privat, samtidigt som man missar nya spekulanter.

    Och, lillskruttis har nu utöver hosta och snuva fått feber. Äter uselt, dricker dåligt och sover rätt mycket. Men då kanske hon blir frisk i alla fall. Sömn är alltid bra säger zoombie-mamman som inte är van att gå upp i ottan.

  • Liten med Mindre

    Vad gäller medicin - vi försökte hälla i Mindre hostmedicin när hon satt i sängen i lördags. Maken blev väl lite ivrig och hällde för mycket under lämpligt gapskrik. Hon satte allt i halsen och kräktes upp det lilla hon ätit under dagen. Fast när det hamnade i sängen verkade det rätt så mycket...

    Nu häller vi i vällingen istället. Än så länge går det fint. Vet dock inte om det hjälper mycket. Men vi tog något som hon fick mot hosta i våras. Bättre än inget hoppas vi.

    Soffor - vi hade 3 st ett tag, på 80 m2. Men makens båda fick vika hädan till förmån för min , som kanske inte var lika bekväm, men snyggare och bättre kvalitet (med allt vad det innebär). Vit dessutom..

  • Liten med Mindre

    Vad är det för ungar i erat område koko??

    Jag tillhör de som tycker att det visst är kul att klä ut sig - men inget godistiggande eller busande med klister och krafs vid Halloween. Uppriktigt sagt blir jag irriterad när företag skriver att de har "halloween-stängt" och inte Allhelgona-stängt.

    Köper inte alla amerikanska seder med hull och hår. (Och i alla fall där jag var är "halloween" inte en helgdag, och det går fint att tigga godis - men de som har släckt ytterlyse vill inte ha besök och ska därmed slippa tiggeri och hyss. Märkte ingen som gjorde hyss faktiskt.)

    koko - det är nästan du klår mig i aktivitet. Och då tjuvstartade jag ändå förra veckan...

  • Liten med Mindre

    Hallå - nu får ni sluta!!! Sitter ju på jobbet nu oxå, och kan inte fnissa hur mycket som helst åt era eskapader. Visserligen har kollegan opera i hörlurarna, men ändå...

  • Liten med Mindre

    Räknas 3 i 1? Annars kan jag inte heller bidra till den nya internationella atmosfären i tråden. Killen hade föräldrar från 2 länder och uppväxt i ett tredje.

    Annars säger jag som Ore, det har inte varit så många. En annan var ju lite seg i starten.

    BS, visste inte att exmaken var marockan. Trodde i min enfald att han var från Storbritannien, för det var väl där ni bodde?

  • Liten med Mindre

    Gårdagens tjatter var verkligen likt gamla tider sa Bull...

    Utvilad och något sånär fräsch andra dagen på jobbet. Slocknade redan kl 21. Kände mig lätt oroad i morse över att Mindre inte väckt mig med sin hosta. Hade hon månne kvävt sig själv med gosetrasan som hon pressar mot ansiktet? (Försökte dra bort den igår kväll och fick ett argt grymt och ryck till svar.)

    Blev minst sagt lättad (och fick dåligt samvete över det), när hon började hosta vid 6.

    Ska nog försöka ta tag i något riktigt på jobbet idag, innan jag försvinner på cv-skrivarseminarium hela eftermiddagen.

  • Liten med Mindre

    Hur är det förresten - känner ni många som blivit sjuka av influensavaccinet?

    Funderar på om jag ska ta eller ej, men har hört så många klaga över att de blivit sjuka.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!