Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - hur går det med magen?

    Lappis - än bättre med snuvan idag? Krya på dig!

  • Liten med Mindre

    Izzie - vi ska sälja en bostadsrätt, som oavsett hur det går på marknaden, har stigit i pris sen maken köpte och renoverade den. På den har vi låga lån, och får av banken låna en bra slant även med lägenheten osåld. Så vi har en del att stoppa in. Problemet är väl att vi är som Ore och man - kritiska så in i norden. Men det kunde ju vara bra att bo i ett hus först, innan vi ger oss på att bygga... Tror vi skulle komma på många bra saker som vi gillar/inte gillar.

    Mindre fick ett par rejäla vinterskor idag. Vi har inte haft henne ute och leka sen det blev kallt, för lågskor känns lite kyligt. Men nu hoppas jag maken får ut henne i snön idag. Kanske ett par varmare vantar vore fint med.

  • Liten med Mindre

    Frejis - BAMSEkramar!

    MSW, det värsta med vaccinationene för min del, var att se sköterskan sticka in nålen i det lilla benet. Mammahjärtat blödde. Men jag kunde ju inte låta bli att titta heller.

    Sitter här med magknip. Längesen jag hade tjall med magen på det sättet. Säkert dålig kafémat igår lunch. Nåja, får ju inte träsmak av att sitta för länge med allt mitt spring till damrummet...

    Premiärgår förresten de nya stövlarna en längre tur idag (längre än till affären hemma) - attans halt i snön. För givetvis är det stövlar utan minsta lilla räffla under. Just my luck! Men det är kul att få känna sig lite piffig i nya klänningen och stövlar och hela baletten.

    (Bytte en av klänningarna på Åhléns igår, och kände mig lite jobbig när den enda storleken som fanns kvar av det jag ville ha var den på skyltdockan vid stora rulltrappan. Så de fick bryta isär och strippa dockan mitt i middagsrusningen. Hade kanske känt mig mindre jobbig i fall det åtminstone varit en dyr klänning. )

  • Liten med Mindre

    koko - stövlarna i sig kostade 400kr. Det blir relativt dyra sulor.

    Jobbigt med sömnen som inte funkar. Har han kanske vuxit ur sina sovtider på dagen, och behöver sova lite mindre då istället? (för att sova bättre på natten alltså)

  • Liten med Mindre

    Cicci - vad har du mer att röja??? Det lät som om städninge var total i förra veckan...

    Krya på Victor!

    Mindres mormor shoppar kläder till lilltjejen på klädbytardagar och läkarmissionen. Jättefina hittills. Eller, hon sållar väl ut det bästa. Med tanke på hur ofta hon är där så vet hon väl hur man får godbitarna. Har jättefina tvådelade täck-kläder i lilarosa just nu.

    Och både hon och extra farfar är fina på att shoppa leksaker second hand. Vetesjutton om vi har köpt någon leksak ny egentligen?? *kliar huvudet*

    Röstar för att Iris blir prinsessa i eget slott, med josa klänning och kjona och hela kittet. Mycket roligare tror jag. Fast vad vet väl jag - är kanske några år för gammal. Men med tanke på hur nästa husobjekt ser ut så kan man ju undra...

  • Liten med Mindre

    Vi kan starta SNÖBOLLSKRIG!!!

    Då brukar i alla fall Nenne dyka upp (om hon nu inte är alldeles insnöad i Gävle?? *orolig*)

    *Sular iväg en lagom packad boll till AMs soffa*
    "Ett skepp kommer lastat!"

    SPLOFS!

  • Liten med Mindre

    JAAA - bröllopsplanering!!!

    AM , vilket fint snöbollsförråd du har!!! Nästan så jag önskar att jag fått smilysarna att funka med. *längtansfull blick*

    Schwosh - sular iväg en till mot EAs snögubbe nr 3.

  • Liten med Mindre

    koko - du nämnde precis en god väns bästa shoppingmantra.

    hmm...någon som minns tråden om ett riktigt lyxbröllop som gick i Stockholm för 3-4 år sen? Jakobskyrkan var det nog...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!