Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Skatteåterbäring!

  • Liten med Mindre

    koko - jag var lite sur först över att behöva träffa läkare, eftersom det låtit som andra bara behövde fråga BM om att gå göra KUB (ex Storasystern tror jag). Men det hade ju en poäng med att gå dit...

  • Liten med Mindre

    Nähä - nu har jag faktiskt jobbat tillräckligt idag. Dags att gå hem och pyssla om maken och busa med Mindre.

    Vink vink! Tar tanten med mig hem, så att hon inte kommer på dåliga idéer...

  • Liten med Mindre

    Äach Lappis - en sån skittant!

    MrsB - jobbigt med resan. Skönt att ni hade det lite bra först i alla fall. Vi åkte hem från bröllopsresa magsjuka, dock inte i den akuta kräkfasen. Inge skoj, men vi sov rätt mycket på planet i alla fall. Alltid något.

    Vi var iväg på både husvisning och Footloose igår. Kul att komma ut bara jag o maken. Och att se Peter Johansson på sen går ju inte av för hackor. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om Brolle. Ingen favorit där. Tur att han "spelar" en sliskig karaktär på scenen då...

    Och huset...jobbigt läge eftersom vi inte hittar några fel på det. Jättefint inuti faktiskt. Trädgården (totalt misshandlad) och garageuppfarten (brant kort backe) är väl det enda negativa då, och att det är kedjehus med NÄRA till grannen. Annars ligger det i vårt område där vi bor nu (ingen större omställning med mataffärer, promenadvägar, bussar), fint renoverat i hela huset, ingen sunkig källare eller fuktig vind.

    Så problemet blir väl om vi faktiskt vill flytta och vad vill vi betala? För priset blir ju säkert mer än vad vi tycker huset är värt, även om det inte är lika högt som för 5 månader sen...

    Skulle det vara en större flytt, med nytt område o så, så hade jag nog röstat för norr om stan där föräldrarna bor, men nu känns det som att vi ju bara flyttar inom samma område, och att det då är ok...

    Säger som Vickan - gaaahh!

    Ska nog jobba lite nu...och ha tankarna på annat.

  • Liten med Mindre

    MSW - vet inte om banken bryr sig så mycket så länge vi är inom lånelöftet. Fast det kanske de gör, har inte själv så stor koll på prisläget runt omkring.

    Du får väl lägga lillkillen på mage lite så han får träna huvudlyft och kan se sig omkring lite mer. Utan strumpor säger experterna, så kan krypandet komma igång tidigre. Brr! säger frusna jag...

  • Liten med Mindre

    EA - nej, tror det är svårt att plana ut uppfarten, om det inte ska luta ända in i garaget... Maken ska gå förbi igen idag och kika på utsidan, se om det finns någon granne att prata med etc.

  • Liten med Mindre

    Lappis - han är bra Peter - men han gör sig bäst när han sjunger rock, det är både maken o jag överens om. Då är det så man ryser av den grymma rösten.

  • Liten med Mindre

    Lappis - såg honom i London. Kanon! Dessförinnan gästspelade han på Rhapsody in Rock. Funderar på Norrköping, men jag kanske kan avstå...får se.

    koko - det finns ju roligare saker att köpa än vinterdäck...

  • Liten med Mindre

    koko - Mindre är 72 cm och väger 7,6 kg, knappt på båda måtten. Hoppas verkligen att vi slipper magsjuka, för hon har bara en ynka knappt synlig dubbelhaka kvar att ta av. Äter inte jättebra och oftast lös i magen.

    Har de små ärvt våra magar tro? (Då menar jag inte storleken...utan sättet den uppför sig på.)

    Läser en bok om antiinflammatorisk kost hemma, och ska se om jag klarar att ta till mig några av tipsen. Låter som att jag skulle behöva det.

    MrsB - jag skulle köra på majsvälling ett tag till. Kankse kan du pröva majsgröt eller risgröt för barn? de ska ju också vara snälla.

  • Liten med Mindre

    Muggles - tanten är som tomten röd, och hinner över hela jorden på en natt...

    Jag föredrar nog tomten faktiskt...

    Tänk om tomten kom 1 gång i månaden

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!