Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS, jag tycker också att sprutorna är hopplösa. Lite bättre att pressa försiktigt kan det gå om du trycker kolven lite mot sprutväggen när du trycker ner den, istället för rakt ner. Öva med vatten och se om det funkar.

  • Liten med Mindre

    Åhå - det lutar åt att skippa vaccinet. Ödet vill att jag har ett möte på jobbet den tid vaccineringen är inbokad... Ska nog ringa och avbeställa.

    Känner mig lite nöjd, en överordnad som jag diskuterade med idag tyckte att jag verkade ha en gammal slöhög till dator... Kan ju hända att jag kan få en ny snart då. Fnissar lite då jag undrar vad han sagt om han sett min telefon. Har haft den sen jag började för 6 år sen, och modellen var gammal redan då.

  • Liten med Mindre

    MSW, har hört att det väl är runt 8 veckor som bebisen behöver boosta mjölktillgången en extra gång, och då vill de ju äta "dygnet runt". Kan det vara något sådant?

    Dvs bara att amma på ett par dagar och se var det tar vägen.

  • Liten med Mindre

    Oh - brunch. Får man anmäla ett potentiellt deltagande? Måste stämma av med maken att han inte känner sig övergiven med Mindre.

    koko - hoppas behovet blev stillat igår. Drabbades likadant efter bion i fredagskväll, och så var jag för snäll för att väcka maken mitt i natten när jag kom hem. (Det kan ju inte bara ha varit för att mr Bond är så vältränad. Det var ju för övrigt oförskämt lite sex i nya filmen, liksom för få prylar och total avsaknad av Q.)

    Oms - vilken flax med jobbet. Hoppas att det är något som verkar skoj!

  • Liten med Mindre

    Mindre fick en egen toaborste och diskborste att leka med i hopp om att orginalen ska få vara ifred. Vet inte om det funkat riktigt än. Borsten på öppna förskolans toa är ialla fall mycket intressant...

    Den hemma bor ovanpå ett skåp just för att slippa vara med om tandborstning.

  • Liten med Mindre

    Intressant med info AM - jag försöker att alltid hålla jordiga saker i vasken tills de skalats, och där i hamnar inte kycklingen.

    Fast jag höll på att bli tokig på maken som en gång skulle tina upp kycklingen i sin påse lagt i varmt vatten. Han fyllde vasken, lade i påsen, och eftersom den envisades med att flyta upp så skar han hål i påsen! Huh vad äckligt. Det blev HÅRT stekt kyckling den gången, och någon fick sanera vasken...

  • Liten med Mindre

    Hmmm...kan det vara så att det är tyskarna och inte tyskorna som är vaxade?

  • Liten med Mindre

    Ska nog också skaffa mig en lunch. Måste shoppa nåt idag - 4 måltider i rad med pumpasoppa kan få den mest envetna soppätaren att baxna. En matig lasagne kanske???

    Lycka till med kalkonen BS! Det är mumsigt, och enligt flera må-bra-program så är kalkon bra för sömnen.

  • Liten med Mindre

    Fast det där med kalkon och sömn gäller nog inte levande kalkoner. Maken växte upp med såna, och de är visst ena elaka fjäderfän.

  • Liten med Mindre

    Usch för när barn dör! Har blivit otroligt mycket känsligare nu, även om det var illa nog innan.

    Tyckte det var hemskt nog igår när en kvinna blev sjuk på tunnelbanan. När ambulansen kom så märkte jag att hennes 8-9 åriga dotter var med och var helt förstörd. Förstår det jag! Ensam på tunnelbanan med stirrande (och för alla del hjälpsamma)främmande människor och en mamma som blivit sjuk i något. Ryser!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!