• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    Liten-har heller aldrig hört talas om FRK men får ta en kik och se om det finns på Åhlens i Lund eller Malmö

  • Telemarkgrrl

    Koko, åh vad snällt! Jag vill gärna följa med och spana in honom. Jag brukar inte heller ha samma smak som andra.

  • Telemarkgrrl

    AM, äggdonation i Finland och Island som Gosnosen nämnde är alltså privata och har en kort kö, om någon alls, men kostar multum. Kön i Sverige är 2 år utan donator och 1 år med.

  • Telemarkgrrl

    Izzie, kraven är att man är under 35 och frisk och har goda förutsättningar att producera bra ägg. Och att man vet vad man gör och att man vet om att ev. barn har rätt att få veta vem man är när dom fyller 18.

  • Oms

    Liten - jag gillar huset interiört! jättefint ju! specieltl köket var ngt för mig exterirört ser det trist ut, är inte förtjust i dessa 60-taslhus alls, men oandra sidan så vad spelar det för roll när interiören är det intressanta!

  • gosnosen

    Telis - remiss är skickad för ÄD och den håller på att "utredas".

    Izzie - vet faktiskt inte vad som krävs förutom att det finns en åldersgräns. Hittade detta på Karolinskas hemsida: Friska kvinnor mellan 20-36 år, Man får gärna ha fött egna barn, men det är inget krav, BMI (body mass index) ej över 32

  • fru AM

    Koko & Telis: Om ni nte går i gång på honom så måste ni berätta det för mig - ni är då unika i världen hittills!!!
    Hoppas bara han är där idag. Lång och mörkblond och med något skäggliknande i ansiktet. Vinnande sätt.

  • Telemarkgrrl

    Gosnosen, vad bra då står ni ju redan i kön!

    AM, jag är redan skeptisk när du pratar om "mörkblond och något skäggliknande i ansiktet".

  • _koko_

    AM - Jag ser det som en utmaning och lovar att vara ärlig!

    Ses snart telis, nu måste jag försöka jobba lite.

  • Lapinette

    gosnosen - SKIT, SKIT, SKIT!!!! Lider med dig! Fy attans! Gråt ut, slå hårt i kudden och skrik. Sen när du kravlat upp ur det djupa, svarta hålet ... gå ut och leta donator.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!