• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Ore
    gosnosen skrev 2008-11-21 09:54:29 följande:
    Nu ringde de från Uppsala igen. Vårt enda befruktade ägg har inte delat sig som det ska, så det blir ingen återföring idag. Fy f-n vad värdelöst detta är!!!!! Nu får vi rikta in oss på ÄD, men det är så galet lång väntetid så det känns inte så aktuellt heller. Vill inte vänta mer nu!!
    Nej men NEEEEEJ, vad tråkigt... Jag höll tummarna jättehårt...

    STOR KRAM!
  • Oms

    Am - har din BM hört av sig än? nu tror ju inte jag att det är ngn fara alls, men det är ju änså bra att kolla upp. jag kommer nog att göra fvp den dagen jag blir gravid m nästa (pga ålder) så jag följer dig noga här nu o lär mig

    Mugglan - vad kul att ni har möjlighet till egen tid! det är så viktigt och jättebra gjort av er! förstår precis vad du säger att tiden gick fort, när jag o maken var ute sist fick vi helt plötsligt stressa hem då tiden gick sååå fort

    Liten - håller tummarna för husköpet - hoppas att ni får det! kan du inte inboxa länken till mig m, jag såg det ju förut tror jag men nu har jag glömt...

  • Ore

    Mrs B: Har också tagit ett dagen efter-piller, utan att märka några problem...

    Min sambo (numera make) tyckte jag var överdrivet nojig. Jag åt p-piller, men fick en penicillinkur och det kunde ta bort effekten av p-piller. Kondomen sprack, och alltså fick det bli ett dagen efter-piller. Lustigt minne, nu när jag vill bli gravid...

  • fru AM

    Nej Oms, hon har inte hört av sig än. Har kanske patienter ... Men hon har varit rätt dålig på att svara på mail tidigare så snart ringer jag växeln och ber dem snabba på ...

    Telis: Jag hade verkligen tyckt om att luncha med er i dag men jag vågar mig inte ut - vet ju inte när BM ringer och på vilken telefon ... Om Koko ska hämta upplevelsepresenten så får ni spana in tjejmagneten som jobbar som säljare där. (Det är makens systerson och han har fått minst tio år äldre kvinnor på fall i många år - han är bara 20 ... Så håll i hatten & Koko! Fast det kanske bara är när hon har ÄL som hon är riktigt farlig )

  • Oms

    Tubbies - ang dina ägg som envisas m att inte hålla bra kvalité, vet man om det är ngt du är född med eller om det blivit då av ngn orsak eller så? jag menar de verkar ju vara så säkra på att de inte är bra så då kanske de är lika säkra på varför de inte är bra.

  • Liten med Mindre

    Gosnosen KRAMAR i massor! Attans vad jobbigt/ledsamt/sunkigt/etc.

    Oms, inboxad

    Angående dagenefterpiller. Minns inte heller några direkta biverkningar utom möjligen mer finnar den månaden.

  • Liten med Mindre

    AM, jobbigt med vattnet. Hoppas verkligen att det bara var ansamling från natten, och att det håller på att läka ihop.

  • gosnosen

    AM - jag är ju förhållandevis "ung", fyller 31 nu i december. Men det hjälper ju inte när äggen beter sig som att de är 60 år. Vet inte om vi kan ordna egen donator. Alla runt omkring oss är ju själva i "föda barn-ålder" och är gravida till höger och vänster. Och då går det ju inte att donera.

    Oms - Detta var tredje försöket. Som läkaren sa: Man kan inte säga att det inte finns någon chans med ytterligare IVF, men den är väldigt liten. Så han tycker att vi isåfall ska lägga pengar och energi på ÄD i Finland el. Island om vi tycker att väntetiden är för lång.

  • Telemarkgrrl

    gosnosen skrev 2008-11-21 09:54:29 följande:


    Nu ringde de från Uppsala igen. Vårt enda befruktade ägg har inte delat sig som det ska, så det blir ingen återföring idag. Fy f-n vad värdelöst detta är!!!!! Nu får vi rikta in oss på ÄD, men det är så galet lång väntetid så det känns inte så aktuellt heller. Vill inte vänta mer nu!!
    Åh, nej vad jobbigt!! Stora stora kramar till dig och din man!
  • Fru E

    Gosnosen-nej men attans att det aldrig ska fungera , såg ju så lovande ut med 5 st ägg denna gång!
    Håller ända alla tummar och tår för er!
    Hur är det tänkt att ni ska gå vidare nu, ÄD eller?

    Vickan-ahh då fattar jag vad dansar med galna elefante stod för

    Mrs B-det är nog ingen fara med dagen efter piller, har tagit en gång om märkte ingenting konstigt. Räknar ni efter "säkra perioder" eller har ni något annat med?

    Muggles-skönt med egen tid, det är guldvärt (säger hon som inte har några barn )

    Liten-var var det som du fyndade klänningar? Jag är med på jakt efter tunikor eller klänningar men är ganska kräsen ibland *fniss*

    AM-det kan inte vara så att det kommer mer nu på morgonen för att man har legat under hela natten och det då har samlat på sig?

    Oms-det var inte dåligt med AW du har , men alltid roligt att skvallra lite

    Ore-när jag åt piller nojjade jag över det mesta så det blev alltid det säkra före det osäkra (dvs regnkappa). Känns lite fånigt nu med tanke på att det inte verkar vara så lätt att lyckas bli gravid

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!