• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSommar2006

    Fasen vad struligt att få sitta ifred med en katt som slåss om att få ligga på tangenterna!

    September, annars får ni vara med i Iris och Victors klubb!

  • BrudSommar2006

    Page, bor han i huset också? Hoppas att det går bra för dig och din mamma. Hur länge stannar du? Nervöst med poliserna, mest för att man ju inte vet om mannen de var ute efter kanske blir våldsam.

  • MSW

    AM: Maken tyckte också babybjörnen var intressant, så nu ska vi kolla upp om de kan tänkas passa på våra stolar också! (bara för att jag kan..)

  • Saffranin

    Hej!

    Otroligt tråkigt att det ännu inte blivit nåt av all plussitivtet som fanns här förra veckan! Håller tummarna för er som fortfarande väntar på BIM!!!

    Jag är fortfarande gravid och längtar till v 13 när man förhoppningsvis kan slappna av lite mer och börja glädjas åt graviditeten... känns ännu så nervöst och osäkert!

    Har iaf vågat börja fundera på att köpa lite böcker om graviditet/förlossning och barnuppfostran och jag vet att ni har pratat en hel del om böcker här tidigare. Vad ska man köpa?

    KRAMAR!

  • viktualia

    EA&MJ skrev 2008-11-19 22:06:46 följande:


    dansa ´med galna elefanter????Sov gott!
    jopp.... personer med sanslöst intresse för svåra detaljer i mitt jobb... det gick sådär, jag blev ARG men höll mig någorlunda på mattan...
  • viktualia
    Oms skrev 2008-11-20 10:28:12 följande:
    Vickan - kul att se din nuna här inne igen - hoppas allt e bra m er alla? när skulle du till el stockholmo o bo o dricka gott vid/på "vår" skybar? man kanske kan sammanstråla??? *flirtar för fullt*
    på torsdag nästa vecka. ska dock på middag i jobbsnurren på torsdagskvällen.. så ev skulle jag kunna klämma in nån slags tidig "förfest".. annars kommer jag till Sthlmstrakten i jul och härjar loss!
  • viktualia

    i övrigt- har jag after workat idag och ska göra det igen imorgon.. fniss fniss.. min jobbstad är bra till sånt!!! hihihi!

    *sovdags*

  • Izzie

    Page - Kan inte annat än att le åt dina polisbekymmer!
    De andra bekymren du har (eller mamma har) är ju av det lite allvarligare slaget. Var rädd om dig och din mamma, han verkar inte riktigt ha alla hästarna hemma, den där mannen. Konstigt att det kan slå över så...

    Gosnosen - Vad roligt att det blev ett befruktat ägg till slut! Grattis! Nu håller vi alla tummar som går för att det ska gå vägen!!!

    Saffranin - Jag tycker "Barnaboken" av Anna Wahlgren är bra. Jag köper inte allt hon skriver, men hon har en del bra synpunkter at ta med sig tycker jag. Annars gillar jag "Växa och upptäcka världen" av van de Rijt/Plooij. Jättebra bok om de olika faserna bebisen går igenom under det första året. Stillar en hel del oro... Kolla på adlibris tex.

    Nähä, nu är det natti natti som gäller.
    Kram o gonatt

  • sweetstreet

    Har inte hnnit ikapp men skummat lite och sett att Gosnosen har ett finfint embryo!! GRATTIS!!! Nu hålls det tummar inför återinföringen!

  • Liten med Mindre

    Saffranin - Barnaboken tycker jag oxå om. Med ett litet filter för vissa avsnitt. Det kommer en ny utgåva nu i slutet på året, så vill du ha den senaste kan du ju avvakta lite, eller kolla Annas hemsida för att se när den finns. www.annawahlgren.com

    Sitter i budgivning om huset nu. Lägger ett sista bud, sen får det vara. (Fast fortfarande under utgångsbud, så de kanske inte vill sälja utan omvisning...)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!