• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • Ninnispinnis

    Soosse, jag tänkte på dig häromdagen och undrade var du har tagit vägen! Kul att du och Mikis är här igen

    Hvidis, jo visst syns valutaskillnaden i lönekuvertet, men plötsligt går det åt andra hållet igen... Ser det som en liten bonus som jag kan unna mig nåt extra för

    Cantaton, hur har det gått för dig?

    Jag kanske ska plocka fram mitt hopprep som jag köpte för dyra pengar häromåret...

    Här snöar det förresten!

  • Mrs D to be

    hehe ja ni idag så har jag motionerat iaf. red dressyr i 1 h och jävlar vad jag fick kämpa. min tröjja var som en killes när de joggat på sommaren. Vill bara tillägga att det va 10 - ute :P han stegrade och höää på så det blev både uthållighet och ballans :P men det va det värt för de sista 20 min var han underbar matte är stolt!! Nu ska jag inte gå in här mera inan tentan tror jag jag hinner inte ... men jag kanske kikar inn endå någon dag :-P
    Kämpa på nu tjejer jag hejjar fat jag inte syns!!
    puss å kram!

  • Ninnispinnis

    Lycka till på tentan! Vi håller på dig!

    Mrs D to be skrev 2008-11-21 13:17:31 följande:


    hehe ja ni idag så har jag motionerat iaf. red dressyr i 1 h och jävlar vad jag fick kämpa. min tröjja var som en killes när de joggat på sommaren. Vill bara tillägga att det va 10 - ute :P han stegrade och höää på så det blev både uthållighet och ballans :P men det va det värt för de sista 20 min var han underbar matte är stolt!! Nu ska jag inte gå in här mera inan tentan tror jag jag hinner inte ... men jag kanske kikar inn endå någon dag :-P Kämpa på nu tjejer jag hejjar fat jag inte syns!! puss å kram!
  • junikul08

    Det är massa snö här! Dagens bästa träningstips: ta med dig den du älskar och pulsa runt på ganska oskottade vägar i ungefär en timme :) Glad, avslappnad och det känns massor i låren :)

  • MonKuT

    Många har påpekat och undrar om jag gått ner i vikt. Men de går så jäkla segt på vågen.. Jag har gått me i viktklubb.se och hittills har jag visserligen gått ner lite. Men de tar lång tid. Har kanske gått ner 4 kg totalt. Behöver 5 kg till för att bli någolunda nöjd. Och de är precis exakt 13 veckor kvar!!!!! HJÄLP! Jag ska köra en intensiv detox på ca en vecka antingen nu innan jul eller efter jul, bara för att rensa ut de värsta... vet inte... jag behöver hjälp... med speciellt kost, mat och detoxtips!!! jag tränar 5 dar i veckan redan.

  • Hvidbrud

    Jag har kört en detox enligt Ann Louise Gittleman "Fast track detox" Fungerar suverärn och är framstäld av en dietist. Mår fantastiskt efteråt! Vet inte vad den heter på svenska, men det är en bok d¨r allt står i. Vad hur och varför man ska äta vad för att få ränsat ut i hela systemet. Kan varmt rekomendera den.

    Hoppade hopprep igår 100 mage 50 rygg.
    Yoga 40min i morse!
    I love it!!! Tack för all pepp! Nu känner jag mig levande igen!

  • tobiasochlinda

    hej hej på er. länge jag var här nu, går stadigt upp i vikt :/ men det är väl halft som det borde, försöker hålla mig nyttig och duktigt, och var jätteduktig en period, men har nu fastnat lite i sockrets underbara värld, ska dock försöka ta mig ur det igen. kram på er alla!

  • Hvidbrud
    tobiasochlinda skrev 2008-11-22 23:36:43 följande:
    hej hej på er. länge jag var här nu, går stadigt upp i vikt :/ men det är väl halft som det borde, försöker hålla mig nyttig och duktigt, och var jätteduktig en period, men har nu fastnat lite i sockrets underbara värld, ska dock försöka ta mig ur det igen. kram på er alla!
    Hej Lindaochtobias: VAd härligt at du ni det bra! Ja, just nu ska du ju inte gå ner i vikt precis. Men hll dig borta från sockret- det är bara en illusion!!!

    VAd kan man hitta på i malmö en helg? Någon som har något mysigt romantiskt eller skojjigt tips?
  • Cantaton

    Oj, att du kommer ihåg mig! Jag som inte säger ett knyst. Dessvärre går det inget vidare. Jag pendlar 1kg upp och ner hela tiden. Så egentligen plus, minus noll. Men jag har i tre månaders tid (så när som på förra veckan) varit MINST två gånger på gymmet varje vecka. Så jag har behållit vanan. Däremot har jag kanske ätit lite för onyttigt... Jag har inte riktigt motivationen.

    Samtidigt som jag just nu mår väldigt dåligt över hur jag ser ut och vilken klädstorlek jag drar. Men jag tänker hela tiden "Jag ska ändå gå ner i vikt så jag köper inga nya kläder nu. Det har jag inte råd med. Bättre att spara de pengarna till när jag har gått ner..." Men så slutar det ju med att jag helt enkelt inte har några kläder att ta på mig och mår dåligt över DET istället.

    Dessutom är det så mycket nytt som händer, så jag klarar inte av att förändra allt på en gång. Jag är producent för en teaterföreställning sedan ett par månader (jobbar hemma), vikarierar just nu på min gamla gymnasie(musik)skola i naturkunskap och matte medan de letar behöriga lärare (södra Sthlm), hoppar in när ett IT-företag behöver testningshjälp (norra Sthlm), hoppar in i mammas butik när hon behöver hjälp (norr om Sthlm), övar inför julkonserterna (runt om i och utanför Sthlm) o.s.v. Jag är liksom överallt just nu - både i huvudet och geografiskt. Dessutom har jag två dagar i rad varit och lyssnat på musiker som jag eventuellt ska marknadsföra eller vara agent åt. Så det är helt enkelt bara en miljard saker i huvudet samtidigt, och jag hinner och orkar inte med allt. Och som ni ju vet fick jag nya minipiller, och de funkar inte alls som mina P-piller gjorde, så jag fattar ingenting. Det står att mens eventuellt kan utebli helt... det har min blivit. Men är det för att det är en biverkning av pillren eller för att.. ja.. Massa tankar.


    Ninnispinnis skrev 2008-11-21 13:13:45 följande:
    Soosse, jag tänkte på dig häromdagen och undrade var du har tagit vägen! Kul att du och Mikis är här igen Hvidis, jo visst syns valutaskillnaden i lönekuvertet, men plötsligt går det åt andra hållet igen... Ser det som en liten bonus som jag kan unna mig nåt extra för Cantaton, hur har det gått för dig?Jag kanske ska plocka fram mitt hopprep som jag köpte för dyra pengar häromåret...Här snöar det förresten!