• junikul08

    - 5 kg

    Vilken bra tråd! Jag hakar på!

    Jag behöver inte gå ner så mycket i vikt, men jag behöver definitivt bli piggare och starkare. Jag vet att jag blir piggare och gladare de gånger jag tränar, och jag tycker det är jätteskönt med promenader. Jag vet också hur man äter bra och mångsidigt. Jag har kort på SATS som ligger på sin höjd 200 meter från mitt jobb. Jag har filmer om yoga och pilates samt en hel del utrustning för sådant hemma, samt hantlar. Har relativt flexibla arbetstider och inga barn att ta hänsyn till.

    Men tror ni att jag kommer igång? Nix! Ibland får jag ett ryck och kommer iväg till gymet två gånger på en vecka, men sedan blir jag förkyld eller det blir stressigt och jag får helt enkelt inte till en vana. Lat är jag också.

    Vilket är DITT bästa motivationstips? Vad är det som gör att man kommer igång med en vana? Min man tror att det är för att jag inte hittat någon träning som är jättekul och verkligen ger mig en adrenalinkick. Jag ser det liksom bara som ett nödvändigt ont...

  • junikul08

    Jag körde ett litet yogapass på 30 minuter när jag kom hem, bättre än ingenting! Nu väntar kyckling med zucchini, gröna bönor och sallad ihop med grova knäckebröd vid sidan om istället för vitt ris. Känner mig pigg!

  • junikul08

    Sitter och väntar på att få komma iväg till SATS för att köra ett spinpass som börjar om en timme. Det är mörkt ute och jag har inget här på jobbet att göra... mycket lockande att åka hem till soffan... och laga mat... men jag ska härda ut en timme till :)

  • junikul08

    Det är massa snö här! Dagens bästa träningstips: ta med dig den du älskar och pulsa runt på ganska oskottade vägar i ungefär en timme :) Glad, avslappnad och det känns massor i låren :)

Svar på tråden - 5 kg