• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • soosse

    haha ja jag burrade på mig min vanliga mundering:underställ termobyxor,stora ridjackan rånarluva halsduk och skidglasögon hehe undta vad de andra tycker om mig??

  • Hvidbrud

    Skrev ett jätte lång inlägg innan, men det är helt borta Skulle bara säga välkommen tillbaks Septembris- dig glömmer man inte i första taget!!

  • Småland09

    Har precis kört en timmas pass framför bodyworks dvd med träning. Körde ett body express och ett core-pass. Grymt bra att ha när det spöregnar utanför o man inte har lust att gå utanför dörren med under kvällen

    Har ätit lite onyttigare denna veckan, måste sätta igång på allvar igen, men nu i helgen ska jag tillåta mig lite mer onyttigt, vi ska träffa kompisar imorgon o käka mat o snacka skit halva natten

  • mme Plantier
    soosse skrev 2008-10-31 16:59:36 följande:
    haha ja jag burrade på mig min vanliga mundering:underställ termobyxor,stora ridjackan rånarluva halsduk och skidglasögon hehe undta vad de andra tycker om mig??
    Det fina är att det oftas är mörkt så här års när man skumpar omkring , så ingen ser alla konstiga outfits man drar på sig. Enda gångerna man visar sig så är det ju på träningar och tävlingar, lika oklanderligt klädd som alltid. Ha ha, de skulle bara se en till "vardags".
  • soosse

    ja problemat är bara att det står 30 hästar där förutom min..

  • BrudSeptember2008

    God förmiddag tjejer!

    Här lyser solen idag, härligt!:)

    Cyklade en liten sväng på motionscykeln när jag ändå var i källaren och tände en brasa förut. Nån annan motion hinns nog inte med idag, om man inte räknar det jag har tänkt att svänga mina lurviga ikväll! *fniss*
    Åt förutom nutrilettshakes igår, en avacado och en liiten potion omelett och 2 prinskorvar. Det är jag nöjd med!:)

    Hvidis; Så tråkigt när man skriver mycket och inlägget bara helt mystiskt försvinner:S Men det är kul att du inte glömt bort mej!:) Hur går det för dej?

    Vad ska ni andra ha för er för trevligt så här en underbar lördag 1 November?

  • soosse

    Idag har jag ridit i solen! Det var så underbart och min lilla gubbe rörde sig som en panther *matte är såå stolt* Jag har också dragit grenar idag från fällda träd. Hadde ungeför 300 i puls när jag drog 25 kg grenar i uppförsbacken. men nu ska jag njuta av alla hormoner som utsöndrats i kroppen!! Hur går det för er då flickor??

  • mme Plantier

    Min motion har idag bl.a bestått av att promenera dottern ponny som skadat sig och inte får ridas. Ganska trevligt sätt att motionera tycker jag..

  • Hvidbrud

    Jo tack! Bra här. HAr tränat yoga 2 timmar här på morgonen. Åh, vad skönt. Men jag käner mig väldigt lös i hullet- borde ju hoppa i basängen och simma lite, eller snöra på joggingskorna... Vill så gärna känna mig som en energibomb istället för en sån uggleboll...


    BrudSeptember2008 skrev 2008-11-01 10:23:22 följande:
    Hvidis; Så tråkigt när man skriver mycket och inlägget bara helt mystiskt försvinner:S Men det är kul att du inte glömt bort mej!:) Hur går det för dej?Vad ska ni andra ha för er för trevligt så här en underbar lördag 1 November?
  • soosse

    jag har en liten depp kurva just nu.. känner mig som att jag vill lägga mig i sängen och bara ligga där