• mme Plantier

    - 5 kg

    Hej! HÄr kommer en till som vill minska i vikt! Jag har en hel del att gå ner, nästan 20 kilo!! Men jag har börjat med Nutrilette som man dricker ist för mat. På 10 dagar har jag gått ner 3.1 kilo! Känns faktiskt mkt inspirerande!

    Jah har köpt en crosstrainer, dock inte använt den så mkt (nu skäms jag), men har tänkt att ta tag i det också nu för att ge vikten en extra skjuts åt rätt håll. Jag har min på altanen , så jag kan stå ute och trampa det tycker jag är rätt skönt..

  • mme Plantier

    Jag måste bara få berätta!
    Jag har satt mig själv på en stäng Nutrilette diet och på 3 veckor har jag gått ner 5 kilo!!
    Åh vad jag är glad! Visserligen en låååång väg kvar till matchvikt, med fem kilo är ändå en väldigt motiverande start

  • mme Plantier

    Tack magen mår bra! Var skeptisk till detta med rena dieter men det går som tåget tycker jag och är betydligt enklare att genomföra än vad jag trodde. Hoppas denna farten nedåt håller i sig Ska börja "crosstraina" kommande vecka också för att öka nedåtgåendet ytterligare..

  • mme Plantier
    Småland09 skrev 2008-10-20 20:21:16 följande:
    Åh, måste bara berätta.. sedan förra veckan har jag gått ner 1,4 kilo! I'm so happy. tror dock att det är muskler som gett vika och vätska som försvunnit, men det inspirerade mig att köra ett pulspass med mig själv ikväll.. imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och antingen spinna på gymmet eller köra core hemma om jag inte orkar iväg.. Är grymt nöjd - brudklänningen hägrar
    Bra jobbat!!!
    Kör så det ryker
  • mme Plantier

    Hej alla!
    Känner ni igen känslan av att bara vilja lägga sig i soffan och moffa i sig massa snask?? Idag nästan hallucinerar jag om bl.a geishachoklad och dumlekolor.. Åååh, vad jag skulle vilja!
    Tycker det är dösvårt att stå emot idag, är nästan gråtfärdig snart.
    Men jag ska klara det. Har nästan gått ner 6 kilo nu med hjälp av nutrilette, men som sagt en del dagar är svåra...

  • mme Plantier

    Tack för er peppning!! Ja , jag ska stå emot. Är envis som en röd gris, men idag är det riktigt, riktigt tungt. Men har jag bestämt mig så jäklar ska jag inte tratta i mig ngt onyttigt. Detta är 4 veckan på min nutrilettebantning och sötsuget har försvunnit för länge sen. Trodde jag.. Inte idag tydligen.
    Ja, jag får försöka hitta på ngt att göra förutom att gå och tjura, kanske ska ta itu med alla tvätthögar i källaren.. Det är ju riktig lördagsunderhållning

  • mme Plantier
    Ninnispinnis skrev 2008-10-31 14:26:47 följande:
    Låter kanske inte så kul, men tänk på vilka resultat du har uppnått!Själv ska jag hem och ta en powerwalk, sen städa huset, dammsuga, torka golven och tvätta. Sen kommer mannen hem, då ska vi äta tacos och mysa
    Åh, rida.. Vad mysigt! Jag längtar så efter att börja rida igen att även isregn låter lockande och ändå vet jag exakt hur jäkla mycket man fryser när man sitter av. Huuuu. Men lyckost dig i alla fall..
  • mme Plantier

    Hmm , skulle ju inte vara svar på "Ninnispinnis" inl. utan till "soosse".. Förvirringen är total

  • mme Plantier
    soosse skrev 2008-10-31 16:59:36 följande:
    haha ja jag burrade på mig min vanliga mundering:underställ termobyxor,stora ridjackan rånarluva halsduk och skidglasögon hehe undta vad de andra tycker om mig??
    Det fina är att det oftas är mörkt så här års när man skumpar omkring , så ingen ser alla konstiga outfits man drar på sig. Enda gångerna man visar sig så är det ju på träningar och tävlingar, lika oklanderligt klädd som alltid. Ha ha, de skulle bara se en till "vardags".
  • mme Plantier

    Min motion har idag bl.a bestått av att promenera dottern ponny som skadat sig och inte får ridas. Ganska trevligt sätt att motionera tycker jag..

Svar på tråden - 5 kg